Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Vectra']wg pogodynek , ma być PLUS 6 stopni .. więc zapomnij o śniegu[/QUOTE] zależy gdzie :evil_lol: w górach będzie biało :sweetCyb: Quote
rwpb Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Najlepsze prognozy pogody są tu: [URL="http://new.meteo.pl/"]KLIK[/URL] Model UM U mnie się sprawdzają Quote
Rinuś Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [I][B]Cześć Alu :) nie widzę śniegowych fot ?;>[/B][/I] Quote
teqquila Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Siemano Alu tom znow ja :P z czekolada goraca:P Quote
Alicja Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:heloł, heloł, heloł ... ZIMA przyszła :cool3:.... nie da sie fot cykać :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie da sie fot cykać :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Aparata sobie radzi, Ozzulek sobie radzi, ale Pańcia zamarzła :diabloti: Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='rwpb']Aparata sobie radzi, Ozzulek sobie radzi, ale Pańcia zamarzła :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]oj zaraz zamarzła , skruszała zleksza :diabloti: , dłonie mnie bolały z mrozu :placz:...a foty zamazane na maxa :diabloti:[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Witam śnieżnie zimowo ...za oknem nadal mróz , ale jest coraz cieplej ...już mamy -15 :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Cześć skruszała zleksza :lol: A rękawiczki, termoforek i termosik z gorącym grogiem to nie łaska? U nas ciepełko :multi:. Tylko -14 stopni Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='rwpb']Cześć skruszała zleksza :lol: A rękawiczki, termoforek i termosik z gorącym grogiem to nie łaska? U nas ciepełko :multi:. Tylko -14 stopni[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie było chętnego co by za mną ten ekwipunek nosił:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Plecaczek i w pole. Tak jak w wojsku :evil_lol: My zaraz idziemy gdzieś. Dobrze, że w moim prawie Szczecinie nie sypią soli na drogi. Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='rwpb']Plecaczek i w pole. Tak jak w wojsku :evil_lol: My zaraz idziemy gdzieś. Dobrze, że w moim prawie Szczecinie nie sypią soli na drogi.[/QUOTE] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]miałam chlebaczek :grins: u nas tylko piaskiem ...ale mądre :diabloti: sprzątaczki podest przy wejściu do klatki schodowej posypały solą , głupie baby:angryy:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 U mnie nikt nie sypie przed wejściem. To są zalety prowincji :lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='rwpb']U mnie nikt nie sypie przed wejściem. To są zalety prowincji :lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to widzisz taka jest różnica między prowincją a zadupiem ;)na zadupiu lecą na łatwizne :angryy: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A, zadupie... To teraz wiem dlaczego na rondzie taki jeden :diabloti: powiedział mi dobranoc Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='rwpb']A, zadupie... To teraz wiem dlaczego na rondzie taki jeden :diabloti: powiedział mi dobranoc[/QUOTE] [COLOR=Red][B]to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:[/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;)[/B][/COLOR] Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A u nas nie ma ani jednego ronda. Biedny diabełek Quote
Iv_ Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A na mojej prowincji upał, bo tylko -10 :multi: Cześć zmarźluchu :loveu: rękawice odziej :eviltong: :evil_lol: Quote
rwpb Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Iv_']A na mojej prowincji...[/QUOTE] No proszę, zaraz się okaże, że wszyscy są z prowincji. Jest tutaj ktoś z miasta co widać i słychać? Quote
Iv_ Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='rwpb']No proszę, zaraz się okaże, że wszyscy są z prowincji. Jest tutaj ktoś z miasta co widać i słychać?[/QUOTE] Bo tu wszędzie prowincja :cool3: nawet Wawa to większa wieś :diabloti: I czuć..... :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 łoho ale mnie tu dawno nie było :shake: Quote
WeronikaM Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [QUOTE]A na mojej prowincji upał, bo tylko -10[/QUOTE]a u mnie nawet -14 :) edit : o 19.25 było -19 :-o Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:[/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] uwielbiam te ronda, kocham je:) Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=red][B]to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] uwielbiam te ronda, kocham je:) Quote
Recommended Posts