Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']wg pogodynek , ma być PLUS 6 stopni .. więc zapomnij o śniegu[/QUOTE]

zależy gdzie :evil_lol: w górach będzie biało :sweetCyb:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie da sie fot cykać :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Aparata sobie radzi, Ozzulek sobie radzi, ale Pańcia zamarzła :diabloti:

Posted

[quote name='rwpb']Aparata sobie radzi, Ozzulek sobie radzi, ale Pańcia zamarzła :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]oj zaraz zamarzła , skruszała zleksza :diabloti: , dłonie mnie bolały z mrozu :placz:...a foty zamazane na maxa :diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Witam śnieżnie zimowo ...za oknem nadal mróz , ale jest coraz cieplej ...już mamy -15 :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']Cześć skruszała zleksza :lol:
A rękawiczki, termoforek i termosik z gorącym grogiem to nie łaska?
U nas ciepełko :multi:. Tylko -14 stopni[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie było chętnego co by za mną ten ekwipunek nosił:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']Plecaczek i w pole. Tak jak w wojsku :evil_lol:
My zaraz idziemy gdzieś. Dobrze, że w moim prawie Szczecinie nie sypią soli na drogi.[/QUOTE]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]miałam chlebaczek :grins:

u nas tylko piaskiem ...ale mądre :diabloti: sprzątaczki podest przy wejściu do klatki schodowej posypały solą , głupie baby:angryy:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='rwpb']U mnie nikt nie sypie przed wejściem. To są zalety prowincji :lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to widzisz taka jest różnica między prowincją a zadupiem ;)na zadupiu lecą na łatwizne :angryy:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']A, zadupie...
To teraz wiem dlaczego na rondzie taki jeden :diabloti: powiedział mi dobranoc[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:[/B][/COLOR]

[COLOR=Red][B]mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Iv_']A na mojej prowincji...[/QUOTE]
No proszę, zaraz się okaże, że wszyscy są z prowincji.
Jest tutaj ktoś z miasta co widać i słychać?

Posted

[quote name='rwpb']No proszę, zaraz się okaże, że wszyscy są z prowincji.
Jest tutaj ktoś z miasta co widać i słychać?[/QUOTE]

Bo tu wszędzie prowincja :cool3: nawet Wawa to większa wieś :diabloti:

I czuć..... :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:[/B][/COLOR]

[COLOR=Red][B]mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

uwielbiam te ronda, kocham je:)

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=red][B]to zobacz jaka atrakcja jest w Rybniku ....mamy 23 ronda :roflt:[/B][/COLOR]

[COLOR=red][B]mówie Ci moje zadupie to naprawde koniec świata a ronda są po to by diabeł miał gdzie zawracać ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

uwielbiam te ronda, kocham je:)