furciaczek Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 hahaha co za ujecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rwpb Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='agaciaaa'][URL]...mam nadzieję, że to niechcący TAK wyszło :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] to nie było niechcący, ostrość jest na właściwym miejscu :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: to ja tak do przyszłego roku to te życzenia będę odbierać ;) Dzięki :Rose: ][/QUOTE] na to wychodzi:evil_lol: ja to juz calkiem spozniona:oops: Wszystkiego najlepszego Allutka:new-bday: a fotka Ozulca z 3-ma oczetami super:evil_lol::diabloti: Quote
Iv_ Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ozulec chyba coś sępi..... :evil_lol: :cool3: [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/380232/00000056.JPG[/url] Quote
rwpb Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ala, nie chcesz czasem kupić sobie jakiejś kreacji na bal? Ja już sobie prawie kupiłem :diabloti: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175150-Sylwester-i-karnawal-bAE-dA-gotowa-Do-14-12-godz-21-00[/URL] Quote
Alicja Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [COLOR=Red][B]wyszło tak niescący ..... jak to zobaczyłam to padłam :roflt:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='rwpb']Ala, nie chcesz czasem kupić sobie jakiejś kreacji na bal? Ja już sobie prawie kupiłem :diabloti: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175150-Sylwester-i-karnawal-bAE-dA-gotowa-Do-14-12-godz-21-00[/URL][/QUOTE] [COLOR=Red][B]ja na bal sylwestrowy to preferuje ...piżamki :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]ja na bal sylwestrowy to preferuje ...piżamki :diabloti: [/B][/COLOR][/QUOTE] piżama party OLEEEEEEEEEE :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='Vectra']piżama party OLEEEEEEEEEE :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B] :cool2: nie znam lepszej impry [/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B] :cool2: nie znam lepszej impry [/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I]ja znam :evil_lol: impra u mnie w arbajcie :diabloti::diabloti: witankooo nocne :loveu: ps Przytargałam se Nikusia i .........ciemnosc widze .:eviltong: moge pukac do Ciebie po porady foto ?:cool3::cool3:[/I][/B] Quote
zuzolandia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Maga100'][B]Alicjo, co chciałaś nam przekazać pierwszym zdjęciem? :diabloti:[/B][/QUOTE] [B][I]pewnie znak pokoju :diabloti::diabloti: chcialam edytowac ale mi nie dziala :roll:[/I][/B] Quote
rwpb Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='zuzolandia'][B][I]ps Przytargałam se Nikusia[/I][/B][/QUOTE] Jakiego? A ja przez dość długi czas chodziłem na sylwka do... lasu. Razem z moim poprzednim Atosem wychodziliśmy około 23:30 i wracaliśmy około pierwszej. On się nie bał strzałów. Obecny Atos boi się wybuchów, więc, podobnie jak w zeszłym roku, będziemy się bać i trząść ze strachu. Quote
Cola Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]ja na bal sylwestrowy to preferuje ...piżamki :diabloti: [/B][/COLOR][/QUOTE] chcąc nie chcąc...ja też będę miała pidżama party :p i NOT Quote
zuzolandia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='rwpb']Jakiego? .[/QUOTE] [B][I]uzywanego Nd70 ;-) witankoo wieczorową porą !!! [/I][/B] Quote
rwpb Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Też fajny, witamy w rodzinie nikoniarzy. Jak będziesz chciała dokupić do niego tanio obiektyw 70-300 Tamrona, to zrobimy bazarek Quote
Alicja Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='zuzolandia'][B][I]ja znam :evil_lol: impra u mnie w arbajcie :diabloti::diabloti: [COLOR=Red][B]no to sie wbijamy do Cia do roboty na impra :diabloti:[/B][/COLOR] witankooo nocne :loveu: [B][COLOR=Red]witanko :loveu:[/COLOR][/B] ps Przytargałam se Nikusia i .........ciemnosc widze .:eviltong: moge pukac do Ciebie po porady foto ?:cool3::cool3:[/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR=Red]witaj w gronie N;)[/COLOR][/B] [quote name='zuzolandia'][B][I]pewnie znak pokoju :diabloti::diabloti: chcialam edytowac ale mi nie dziala :roll:[/I][/B][/QUOTE] [COLOR=Red][B]no właśnie ...Ty jedna odczytałaś jego intencje :loveu:[/B][/COLOR] [quote name='rwpb']Jakiego? A ja przez dość długi czas chodziłem na sylwka do... lasu. Razem z moim poprzednim Atosem wychodziliśmy około 23:30 i wracaliśmy około pierwszej. On się nie bał strzałów. Obecny Atos boi się wybuchów, więc, podobnie jak w zeszłym roku, będziemy się bać i trząść ze strachu.[/QUOTE] [COLOR=Red][B]Ozzy sie nie boi ...raczej reaguje w ten sposób ze jak strzelą to robi zwrot z miną w*******ć im :roflt:[/B][/COLOR] [quote name='Cola']chcąc nie chcąc...ja też będę miała pidżama party :p i NOT[/QUOTE] [COLOR=Red][B] a tam niechcąc ...przyznaj że o tym marzysz ;)[/B][/COLOR] [quote name='zuzolandia'][B][I]uzywanego Nd70 ;-) witankoo wieczorową porą !!! [/I][/B][/QUOTE] [COLOR=Red][B]moj D60 [/B][/COLOR] [quote name='rwpb']Też fajny, witamy w rodzinie nikoniarzy. Jak będziesz chciała dokupić do niego tanio obiektyw 70-300 Tamrona, to zrobimy bazarek[/QUOTE] [COLOR=Red][B] ja mam Sigme 70 - 300 ;), bo ja potrzebuje z silniczkiem [/B][/COLOR] Quote
Cola Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]a tam niechcąc ...przyznaj że o tym marzysz ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] taaaa....marzyłam o innym sylwestrze :p ale to już innym razem, jak G. podrośnie :cool3: Quote
zuzolandia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='rwpb']Jakiego? .[/QUOTE] [B][I]uzywanego Nd70 :lol:[/I][/B] :loveu: [B][I]WITANKOOO :multi:[/I][/B] Quote
rwpb Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='zuzolandia'][B][I]uzywanego Nd70 :lol:[/I][/B][/QUOTE] Chyba mam deżawi, bo już to czytałem na poprzedniej stronie :diabloti: Quote
Alicja Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='rwpb']Chyba mam deżawi, bo już to czytałem na poprzedniej stronie :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]Ina tak z radości ;)[/B][/COLOR] [COLOR=Red][B] A u nas dziś sypie śnieg .....[/B][/COLOR][IMG]http://yelims.free.fr/Noel05.gif[/IMG] Quote
fioneczka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 zdjęcie z lustrzanym odbiciem położyło mnie na łopatki Quote
fioneczka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 zdjęcie z lustrzanym odbiciem położyło mnie na łopatki hehe widzę że teraz na dogo ważne rzeczy dwa razy hehe Quote
sota36 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/380232/00000052.JPG[/url] full wypas! REWELA!!!! Quote
Alicja Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='fioneczka']zdjęcie z lustrzanym odbiciem położyło mnie na łopatki[/QUOTE] [quote name='fioneczka']zdjęcie z lustrzanym odbiciem położyło mnie na łopatki hehe widzę że teraz na dogo ważne rzeczy dwa razy hehe[/QUOTE] [COLOR=Red][B]a już myślałam ,że mam deja vu ;)[/B][/COLOR] [quote name='sota36'][url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/380232/00000052.JPG[/url] full wypas! REWELA!!!![/QUOTE] [COLOR=Red][B]czasem się coś udaje ;) [/B][/COLOR] [quote name='rwpb']Ala, a TY nie w pracy?[/QUOTE] [COLOR=Red][B] dziś pracuję od 12 , czasem trzeba pozałatwiać zaległości ;)[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts