Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa'][URL]...mam nadzieję, że to niechcący TAK wyszło :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE]

to nie było niechcący, ostrość jest na właściwym miejscu :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: to ja tak do przyszłego roku to te życzenia będę odbierać ;)

Dzięki :Rose:

][/QUOTE]
na to wychodzi:evil_lol: ja to juz calkiem spozniona:oops:

Wszystkiego najlepszego Allutka:new-bday: a fotka Ozulca z 3-ma oczetami super:evil_lol::diabloti:

Posted

Ala, nie chcesz czasem kupić sobie jakiejś kreacji na bal?
Ja już sobie prawie kupiłem :diabloti:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175150-Sylwester-i-karnawal-bAE-dA-gotowa-Do-14-12-godz-21-00[/URL]

Posted

[quote name='rwpb']Ala, nie chcesz czasem kupić sobie jakiejś kreacji na bal?
Ja już sobie prawie kupiłem :diabloti:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175150-Sylwester-i-karnawal-bAE-dA-gotowa-Do-14-12-godz-21-00[/URL][/QUOTE]

[COLOR=Red][B]ja na bal sylwestrowy to preferuje ...piżamki :diabloti: [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]
:cool2: nie znam lepszej impry [/B][/COLOR][/QUOTE]

[B][I]ja znam :evil_lol: impra u mnie w arbajcie :diabloti::diabloti:

witankooo nocne :loveu:

ps Przytargałam se Nikusia i .........ciemnosc widze .:eviltong: moge pukac do Ciebie po porady foto ?:cool3::cool3:[/I][/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Alicjo, co chciałaś nam przekazać pierwszym zdjęciem? :diabloti:[/B][/QUOTE]

[B][I]pewnie znak pokoju :diabloti::diabloti:

chcialam edytowac ale mi nie dziala :roll:[/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][B][I]ps Przytargałam se Nikusia[/I][/B][/QUOTE]
Jakiego?

A ja przez dość długi czas chodziłem na sylwka do... lasu. Razem z moim poprzednim Atosem wychodziliśmy około 23:30 i wracaliśmy około pierwszej. On się nie bał strzałów. Obecny Atos boi się wybuchów, więc, podobnie jak w zeszłym roku, będziemy się bać i trząść ze strachu.

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]ja na bal sylwestrowy to preferuje ...piżamki :diabloti: [/B][/COLOR][/QUOTE]

chcąc nie chcąc...ja też będę miała pidżama party :p i NOT

Posted

[quote name='zuzolandia'][B][I]ja znam :evil_lol: impra u mnie w arbajcie :diabloti::diabloti:

[COLOR=Red][B]no to sie wbijamy do Cia do roboty na impra :diabloti:[/B][/COLOR]
witankooo nocne :loveu:
[B][COLOR=Red]witanko :loveu:[/COLOR][/B]

ps Przytargałam se Nikusia i .........ciemnosc widze .:eviltong: moge pukac do Ciebie po porady foto ?:cool3::cool3:[/I][/B][/QUOTE]
[B][COLOR=Red]witaj w gronie N;)[/COLOR][/B]

[quote name='zuzolandia'][B][I]pewnie znak pokoju :diabloti::diabloti:

chcialam edytowac ale mi nie dziala :roll:[/I][/B][/QUOTE]

[COLOR=Red][B]no właśnie ...Ty jedna odczytałaś jego intencje :loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='rwpb']Jakiego?

A ja przez dość długi czas chodziłem na sylwka do... lasu. Razem z moim poprzednim Atosem wychodziliśmy około 23:30 i wracaliśmy około pierwszej. On się nie bał strzałów. Obecny Atos boi się wybuchów, więc, podobnie jak w zeszłym roku, będziemy się bać i trząść ze strachu.[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]Ozzy sie nie boi ...raczej reaguje w ten sposób ze jak strzelą to robi zwrot z miną w*******ć im :roflt:[/B][/COLOR]

[quote name='Cola']chcąc nie chcąc...ja też będę miała pidżama party :p i NOT[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
a tam niechcąc ...przyznaj że o tym marzysz ;)[/B][/COLOR]

[quote name='zuzolandia'][B][I]uzywanego Nd70 ;-)

witankoo wieczorową porą !!!
[/I][/B][/QUOTE]

[COLOR=Red][B]moj D60 [/B][/COLOR]

[quote name='rwpb']Też fajny, witamy w rodzinie nikoniarzy. Jak będziesz chciała dokupić do niego tanio obiektyw 70-300 Tamrona, to zrobimy bazarek[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
ja mam Sigme 70 - 300 ;), bo ja potrzebuje z silniczkiem [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]a tam niechcąc ...przyznaj że o tym marzysz ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

taaaa....marzyłam o innym sylwestrze :p ale to już innym razem, jak G. podrośnie :cool3:

Posted

[quote name='rwpb']Chyba mam deżawi, bo już to czytałem na poprzedniej stronie :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]Ina tak z radości ;)[/B][/COLOR]

[COLOR=Red][B]
A u nas dziś sypie śnieg .....[/B][/COLOR][IMG]http://yelims.free.fr/Noel05.gif[/IMG]

Posted

[quote name='fioneczka']zdjęcie z lustrzanym odbiciem położyło mnie na łopatki[/QUOTE]

[quote name='fioneczka']zdjęcie z lustrzanym odbiciem położyło mnie na łopatki

hehe widzę że teraz na dogo ważne rzeczy dwa razy hehe[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]a już myślałam ,że mam deja vu ;)[/B][/COLOR]

[quote name='sota36'][url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/380232/00000052.JPG[/url]
full wypas! REWELA!!!![/QUOTE]

[COLOR=Red][B]czasem się coś udaje ;) [/B][/COLOR]

[quote name='rwpb']Ala, a TY nie w pracy?[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
dziś pracuję od 12 , czasem trzeba pozałatwiać zaległości ;)[/B][/COLOR]