Medorowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Pinknie:klacz::klacz::klacz: [url]http://images8.fotosik.pl/116/b357b91ae9b2cf2e.jpg[/url] Witam:hand: Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='WeronikaM']hej wam :kiss_2: kiedy będą jakieś focisze Ozzika ??? :roll:[/QUOTE] [quote name='deer_1987']No wlasnie.. fotek tu brakuje..[/QUOTE] [quote name='Iza i Avanti']Berczysław Aluś![/QUOTE] [quote name='Medorowa']Pinknie:klacz::klacz::klacz: [URL]http://images8.fotosik.pl/116/b357b91ae9b2cf2e.jpg[/URL] Witam:hand:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Berczysław :hand:... fotaski kiedyś tam na pewno będą :razz: , ale póki co mam troche roboty i nie mam weny do robienia fot , bo ile można cykać Ozzulka w pościeli :cool1:... no chyba że położy sie w swoim legowisku to cyknę . Poza tym nabieram dystansu do świata , do ludzi ,pokazałam że mam swoją godność i nie dam sie zajechać w pracy i zrobić z siebie kozła ofiarnego ... lepiej późno niż wcale :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [FONT=Arial][B][COLOR=Red]P[/COLOR][COLOR=Red]ytanko zasadnicze ... Czy ktoś z Was lub waszych znajomych nie ma niewykorzystanych zastrzyków w domowej apteczce[/COLOR] [SIZE=3]cocarboxylazy[/SIZE] [COLOR=Red]...pewnien Boxiu potrzebuje do leczenia [/COLOR][/B][/FONT] Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']heloł :cool3:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]HELLoł:p sis [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [I][B]No poszła wreszcie baba po rozum do głowy :eviltong:[/B][/I] [B][/B] [B][I]Witamy sie tak 13 i w piatek :diabloti:[/I][/B] Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]No poszła wreszcie baba po rozum do głowy :eviltong:[/B][/I] [B][I]Witamy sie tak 13 i w piatek :diabloti:[/I][/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaj witaj [IMG]http://wpk.p.lodz.pl/%7Ejsuch/emots/3/bat2.gif[/IMG] a ja se wróciłam od fryzjera :multi::multi::multi:i mam znów króciuteńkie włoski :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 łóżko ci pościeliłam :cool1: kiedy wpadasz przetestować :diabloti: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']łóżko ci pościeliłam :cool1: kiedy wpadasz przetestować :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] To Moje :razz::razz: z ciuchcą :razz:................:multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] To Moje :razz::razz: z ciuchcą :razz:................:multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] si seniora i pościel ci piorę :cool3: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']si seniora i pościel ci piorę :cool3:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:w krówki :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:w krówki :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] si mam jeszcze w hipopotamy i w żyrafy ale pierwsze idą krówki na rzeź :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']si mam jeszcze w hipopotamy i w żyrafy ale pierwsze idą krówki na rzeź :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a kocyk :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] a kocyk :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] w policjantów i złodziei jeden drugi w lokomotywę i traktor i jeden w tygrysa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:w krówki :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='dbsst']si mam jeszcze w hipopotamy i w żyrafy ale pierwsze idą krówki na rzeź :evil_lol:[/QUOTE] jak na patriotę przystało ;) :evil_lol: najpierw zwierzątka typowo polskie, a potem podróż do Afryki :diabloti: czarnego lądu :evil_lol::evil_lol: EDIT: kocyk też patriotyczny ;) :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Cola']jak na patriotę przystało ;) :evil_lol: najpierw zwierzątka typowo polskie, a potem podróż do Afryki :diabloti: czarnego lądu :evil_lol::evil_lol: EDIT: kocyk też patriotyczny ;) :evil_lol:[/QUOTE] no nie do końca patryiotyczne nie są biało czerwone :evil_lol: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Doberek :cool1: mamy śliczną pogodę :cool3: w sam raz na wyjazd do lasu i wybieganie psa :multi: ...i może jakieś fotaski Ozzulka się pojawią :cool3: [quote name='dbsst']no nie do końca patryiotyczne nie są biało czerwone :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: ale pokaż kocyk w tygryska :cool3: Quote
Basia&Safi Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [B][B][I]wpadałm se na jakies ciacho :):):):) [/I][/B][/B] Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Biegania w lesie nie było bo pańcio był w pracy , za to był spaceros bezaparatowy :diabloti:...ciasta nie mam :shake: Debe poka kocyk :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 nie mam sprzęta jest na wyjeździe :roll::diabloti: ala ty wszystko wiesz potrzebuje duuuuuuuuuuuuuuuze ilości mięty pieprzowej gdzie ja moge nabyć - mniemam że na polu już wyszły :shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']nie mam sprzęta jest na wyjeździe :roll::diabloti: ala ty wszystko wiesz potrzebuje duuuuuuuuuuuuuuuze ilości mięty pieprzowej gdzie ja moge nabyć - mniemam że na polu już wyszły :shake::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mięta pieprzowa ...liście ...są u Mnie w pracy w naszej kuchence na piętrze ...zaparzamy sobie z koleżanką jak nam podroby zaczynają odmawiać posłuszeństwa ...taka w liściach ta mięta ....z ogródka mamy Basi :p[/B][/COLOR][/FONT]:eviltong: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa dziś Mam talent ....Kasia i Asia występują :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa dziś Mam talent ....Kasia i Asia występują :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] własnie przyszłam się zapytać czy dziś twoje dziewczyny sa w telewizorze? :cool1: będę oglądać :cool1: Quote
Recommended Posts