Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]No u mnie ładnie, nie pada już śnieg:diabloti:
wszystko inne mogę znieść:p
[/B][/I][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale jest buro :shake: i nie ma sUoneczka :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']do Karpacza to jedziesz a do mnie to nie :mad: ---> przyjacielska emotka mówiąca chodź uściskam cie przyjacielu[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:to jeszcze nie listopad :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:to jeszcze nie listopad :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
już prawie :angryy: ---> to emotka mówiąca kocham cie przyjacielu z toba jest mi dobrze

Posted

[quote name='dbsst']już prawie :angryy: ---> to emotka mówiąca kocham cie przyjacielu z toba jest mi dobrze[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:ptak tak .....jestes mi Bardzo Bliski :loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:ptak tak .....jestes mi Bardzo Bliski :loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ty jeszcze nie pojechałas??? siedzisz tu i zaraz ci pociąg myknie :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']ty jeszcze nie pojechałas??? siedzisz tu i zaraz ci pociąg myknie :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
na 12 ide do pracy i stamtąd 14.15 odjazd :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
na 12 ide do pracy i stamtąd 14.15 odjazd :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
co ty z tymi 12 ;)
to pracujesz na PKP ?? nic nie mówiłas ze zmieniłas prace ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale jest buro :shake: i nie ma sUoneczka :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Blue][I][B]Jak pisałam tego pierwszego posta do Cię, to u mnie właśnie wyglądywało słoneczko:multi:, ale się czegoś przestraszyło i znikło:shake:
ciekawe czego się boi:diabloti:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ona zawiaduje 25 zwrotnicami :evil_lol:[/B][/quote]
jezu niech sie tylko nie pomyli i do tego Karpacza dojedzie a nie wyląduje Bóg wie gdzie :shake::evil_lol:

Posted

Hm, nie wiem, po kiego ona do tego Karpacza pojechała... i czy dojechała.
A nie lepiej było - jak napisała Dbsst - do W-wy przyjecEh, hać? Towarzystwo przyszłych matek, pelno psów, rasy agresywne i nie tylko... Eh, Alicjo, nie wiesz cos nam uczyniłaa... ale baw się dobrze, my Ci tego życzymy...

Pzdr.

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wróciłam :p
piękną mamy zime tej jesieni [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]... to fota z Karpacza ...w drodze do Świątyni Wang
[/B][/COLOR][/FONT]
[CENTER][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/2646/dsc3546.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Asiaczek']Fotka zimowa mi sie nie otwiera, ale, co tam. Waśne, że wróciłaś!:lol:

Pzdr.[/quote]
się nie otwiera bo sie juz roztopiła :evil_lol: