Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']ja też już mam dość na dziś....i już nie mam siły.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aż ciekawam jak sie sprawa rozwinie :mad:

jak ktoś jeszcze nie wie to proszę [/B][/COLOR][/FONT]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/oszust-uwaga-oszust-przeczytajcie-koniecznie-146228/"][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/7278/oszustwo.jpg[/IMG][/URL]

[quote name='deer_1987']za 2 miesiace to bedziesz moze miec wiecej czasu ale wczesniej ciemno bedzie..[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś przyniosłam sobie papierkową robotę do domu :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Bylam zem tu ja:diabloti::loveu:[/quote]

:multi::loveu:

[quote name='halgre58'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkRed]Cześć, jezdem ! [IMG]http://i26.tinypic.com/2ajxoja.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oooo przyszłaś z Grosią Clockworkowa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ahoj !!! :multi::loveu:

przyszłam się poskarżyć że dzisiaj jest paskudny deszczowy dzień :shake:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus:

u nas spoko :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia'][I][B]doberek :loveu:[/B][/I]
[I][B]sem jestem tera jednooki bandyta i z ograniczonym polem patrze se w świat :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ooo to coś se z okim zrobiła :crazyeye::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']aż ciekawam jak sie sprawa rozwinie :mad:[/QUOTE]

hmmmm ... mam nadzieję ze po podaniu numeru sprawy wszyscy wpłacający zgłoszą sie na swoje komisariaty żeby złożyć zeznania ... oby dostała w d***sko i to tak dosadnie.
nasza Agnieszka przeciez też na PUNTĘ wpłacała

Posted

[quote name='fioneczka']hmmmm ... mam nadzieję ze po podaniu numeru sprawy wszyscy wpłacający zgłoszą sie na swoje komisariaty żeby złożyć zeznania ... oby dostała w d***sko i to tak dosadnie.
nasza Agnieszka przeciez też na PUNTĘ wpłacała[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no niestety , trzeba to załatwić , jak sie powiedziało A trzeba powiedzieć B ... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Basia&Safi']aluuu nie wiem czy wiel ale w niedziele jestess w chorzowie(swierklaniec) na wystawie :):):)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to nic mi nie wiadomo :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/297707/00000028.JPG[/URL] kto się wypina tego wina :diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oooo przyszłaś z Grosią Clockworkowa :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]:grin::grin: No skąd wiesz :grin::grin:[/COLOR][/B]

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="DarkRed"][B]Doberek ...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://i32.tinypic.com/11hz9ja.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]:grin::grin: No skąd wiesz :grin::grin:[/COLOR][/B]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkRed][B]Doberek ...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://i32.tinypic.com/11hz9ja.jpg[/IMG][/quote]
pogoda do bani :angryy:....wisi coś w powietrzu ...masakra , czy każdy weekend musi być taki zrąbany pogodowo :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='WeronikaM'][URL]http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/337733/00000018.JPG[/URL] :loveu:

może jakieś nowe foty :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie ma :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Cześć Alusia :loveu: Jak Ci mija weekend? :grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciężko :cool1:....witaj Selkeciątko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Czy mogę Was prosić o głosowanie na fotkę córki znajomych mojej koleżanki ??
Można głosować tylko raz dziennie
[url=http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/75c11018eb21048370c40a8b008cd513]Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci[/url] [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
pogoda do bani :angryy:....wisi coś w powietrzu ...masakra , czy każdy weekend musi być taki zrąbany pogodowo :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Czy mogę Was prosić o głosowanie na fotkę córki znajomych mojej koleżanki ??
Można głosować tylko raz dziennie
[url=http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/75c11018eb21048370c40a8b008cd513]Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci[/url] [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]Ano pogoda do kitu ... :mad:

Zagłosowane ! Na inne jeszcze zdjęcie też zagłosowałam ...:multi::multi:[/COLOR][/B]

[quote name='*zaba*']
A co Wy tu o niepogodzie??? Slonko swieci,wiaterek lekki powiewa... :diabloti:[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]Nie u nas :shake:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Basia&Safi']jaaaaaaaaa zagłosowałam :) Aluuuu wpadniesz jutro na wystawe ;)[/quote]

:shake:

[quote name='*zaba*']Tysz zaglosowalam, fajna dziewczynka.

A co Wy tu o niepogodzie??? Slonko swieci,wiaterek lekki powiewa... :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to u nas dziś tak

dzięki ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Ano pogoda do kitu ... :mad:

Zagłosowane ! Na inne jeszcze zdjęcie też zagłosowałam ...:multi::multi:[/COLOR][/B]
a po cio na inne :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][COLOR=DarkRed]Nie u nas :shake:[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Berczysław niedzielnie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:shake:

Zagłosowane ! Na inne jeszcze zdjęcie też zagłosowałam ...:multi::multi:

a po cio na inne :cool1:[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]Bo mi się też super spodobało - jak nie wiem co :eviltong::p !
[/COLOR][/B]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Berczysław niedzielnie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]hahaha ... [COLOR="Red"]dobrosław[/COLOR] niedzielnie :multi::multi::multi:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='furciaczek']Doberek:loveu:
U nas tez pogoda beznadziejna:shake:[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]Nie, no dzisiaj już jest fajnie ... słoneczko wychodzi i zachodzi, znów wychodzi ... :grin::grin::grin:[/COLOR][/B]

Posted

[B]Nie myśl, że i tu nie zajrzę.... :p[/B]
[B]Ale pozwolisz, że nie będę się cofała lata świetlne wstecz i sprawdzała co nowego...[/B]
[B]A wiec co nowego? :p[/B]
[B]I dzięki za wszystkie komentarze - wiesz gdzie :cool3:[/B]

Posted

[B][COLOR="DarkRed"]Teraz dopiero mi się przypomniało, że Ozzulkowa gości dzisiaj Tengusię - dlatego obie nieobecne dziś na dogo :multi::multi:

Tengusia pisała przecież u siebie w piątek o tym ... :multi::multi:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Teraz dopiero mi się przypomniało, że Ozzulkowa gości dzisiaj Tengusię - dlatego obie nieobecne dziś na dogo :multi::multi:

Tengusia pisała przecież u siebie w piątek o tym ... :multi::multi:[/COLOR][/B][/quote]

Tengusia juz wrocila z gosciny u Alicji i Ozzulka, jadla pyszne kotleciki (z dokladka :evil_lol:) i pysznego serniczka ktorego nie zjadla w calosci bo miejsca w brzuszku braklo :niewiem: bylo milutko jak zwykle i licze na wiecej jak tylko wroce zza Oceanu (no chyba ze C. mnie nie wpusci co bym mu kotlecikow nie wyjadala :evilbat:)

Posted

[quote name='furciaczek']Doberek:loveu:
U nas tez pogoda beznadziejna:shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]beruś :loveu:
u nas dziś spoczko było tylko senny dzionek [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Bo mi się też super spodobało - jak nie wiem co :eviltong::p !
[/COLOR][/B]

:diabloti::evil_lol:

[B][COLOR=DarkRed]hahaha ... [COLOR=Red]dobrosław[/COLOR] niedzielnie :multi:[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]beruś wieczuś :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Nie, no dzisiaj już jest fajnie ... słoneczko wychodzi i zachodzi, znów wychodzi ... :grin:[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mi też taka pogoda pasi :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='asiunia']Jak ni ma fotek to trzeba zrobić:evil_lol:[/quote]

[quote name='Maga100'][B]Nie myśl, że i tu nie zajrzę.... :p[/B]
no tak se myślałam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B]Ale pozwolisz, że nie będę się cofała lata świetlne wstecz i sprawdzała co nowego...[/B]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pozwalam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B]A wiec co nowego? :p[/B]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: w zasadzie nic :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B]I dzięki za wszystkie komentarze - wiesz gdzie :cool3:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a proszem proszem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]