agaga21 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 a gdzie nowe zdjęcia z imprezki urodzinowej????? Quote
anetta Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Aaa urodzinki były, 5!!!! :crazyeye: Wszystkiego najlepszego dla astamana :BIG: Sto laaat , stooo laaat, nieeeech żyyyjeee żyyyje naaam :new-bday: Quote
Alicja Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='deer_1987']no to juz przerabiaj :D bagaznikowe szczegolnie!! bo jutro kola zmieniamy i bedziemy mogli juz jezdzic z psami :D lece szukać gdzie są i przerabiam [quote name='fioneczka']zdjęcia Ozulciowe jak zwykle mistrzowskie a urodzinki były a ja przegapciałam :oops: bądź zdrowiusi i szczęśliwy ... troszkę spóźnione ale z całego serducha :calus: [quote name='agaga21']a gdzie nowe zdjęcia z imprezki urodzinowej????? ni ma :p ...Klockowa nam sie w kadrze nie mieściła to nie robilim :diabloti::evil_lol: [quote name='anetta']Aaa urodzinki były, 5!!!! :crazyeye: Wszystkiego najlepszego dla astamana :BIG: Sto laaat , stooo laaat, nieeeech żyyyjeee żyyyje naaam :new-bday: astman dziękuje :loveu: Quote
Alicja Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 :cool1:nie za bardzo mi wyszły te bagażnikowe Quote
jonQuilla Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 uprowadzili Ozziego i przewożą go w bagażniku :crazyeye: Quote
agaga21 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Alicja']:cool1:nie za bardzo mi wyszły te bagażnikowe zgapiara:eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='jonQuilla']uprowadzili Ozziego i przewożą go w bagażniku :crazyeye: w przedziale wycieczkowym :evil_lol: [quote name='agaga21']zgapiara:eviltong::evil_lol: no i sie wydało :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='deer_1987']Nie widac za co przypiety :P Quote
Pestka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 http://img196.imageshack.us/img196/9016/dsc2303n.jpg Ale ma minkę :D Quote
taxelina Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Dzieki!! Nie to takiego nie mamy :( ale mam w planach dwa te co pasu sie wklada wypchnac do tyl i tam zamontowac psiaki tymi pasami trixie :D Quote
basia2202 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 pfff..... :cool3: coś Wam do wody chlup zrobiło :turn-l: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/329397/00000011.JPG o booszz.... rozpacz i nędza... :roll: czy tam bida z nędzą...:diabloti: http://img196.imageshack.us/img196/9016/dsc2303n.jpg kto mu tam kazał siedzieć i dlaczemu za karę? :shake: straszności :cool3: widać, że synu nieszczęście ma na twarzy wymalowane... :roll: :diabloti: cześć All:) Quote
asiunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ozzulinek ma trixi'owe szelki samochodowe?:razz: Quote
Alicja Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Pestka']http://img196.imageshack.us/img196/9016/dsc2303n.jpg Ale ma minkę :D jak sirota :p [quote name='deer_1987']Dzieki!! Nie to takiego nie mamy :( ale mam w planach dwa te co pasu sie wklada wypchnac do tyl i tam zamontowac psiaki tymi pasami trixie :D no właściwie też wyjście dobre [quote name='basia2202']pfff..... :cool3: coś Wam do wody chlup zrobiło :turn-l: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/329397/00000011.JPG o booszz.... rozpacz i nędza... :roll: czy tam bida z nędzą...:diabloti: http://img196.imageshack.us/img196/9016/dsc2303n.jpg kto mu tam kazał siedzieć i dlaczemu za karę? :shake: straszności :cool3: widać, że synu nieszczęście ma na twarzy wymalowane... :roll: :diabloti: cześć All:) cześć Baś :p Quote
Alicja Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='asiunia']Ozzulinek ma trixi'owe szelki samochodowe?:razz: nie Asik , to zwykłe szeleczki z Dingo tylko TZ zapina go do krótkiej smyczki w wycieczkowym ;) Quote
asiunia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Alicja']nie Asik , to zwykłe szeleczki z Dingo tylko TZ zapina go do krótkiej smyczki w wycieczkowym ;) Mój Sławek sprawił Papisiowi przed wyjazdem na wakacje szele samochodowe i musze przyznac-rewelacja:multi:super i do autka i na zwykłę spacerki.Młodemu się w między czasie podrosło i musze je na nowo wyregulować,ale posłużą nam jeszcze przez dłuzszy czas;) Quote
Alicja Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='asiunia']Mój Sławek sprawił Papisiowi przed wyjazdem na wakacje szele samochodowe i musze przyznac-rewelacja:multi:super i do autka i na zwykłę spacerki.Młodemu się w między czasie podrosło i musze je na nowo wyregulować,ale posłużą nam jeszcze przez dłuzszy czas;) Ozzy dostanie teraz z Pitmana , do chodzenia nowe szelki . A do pasów na szelki wystarczy tylko dorobić pasek dla psa i też sie da wpiąć na siedzeniu ;) Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 asiunia napisał(a):Mój Sławek sprawił Papisiowi przed wyjazdem na wakacje szele samochodowe i musze przyznac-rewelacja:multi:super i do autka i na zwykłę spacerki.Młodemu się w między czasie podrosło i musze je na nowo wyregulować,ale posłużą nam jeszcze przez dłuzszy czas;) Wlasnie te trixie? mam dla Sherry ale je sie troche zaklada no i ona glownie obroze ma bo identyfikator tam przypiety. ale te do pasow wyciagniemy do bagaznika i tam beda przypinane (sherry do szelek a niunia do obrozy) Quote
halgre Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Cześć ... :multi::multi: Śliczne te Ozzulkowo-wodne fotki i wogle wodne ...:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='deer_1987']Wlasnie te trixie? mam dla Sherry ale je sie troche zaklada no i ona glownie obroze ma bo identyfikator tam przypiety. ale te do pasow wyciagniemy do bagaznika i tam beda przypinane (sherry do szelek a niunia do obrozy) my mamy identyfikator nabity na obroży , na szelkach ...TZ nr tel. zamieścił w razie draki :roll: [quote name='halgre58']Cześć ... :multi::multi: Śliczne te Ozzulkowo-wodne fotki i wogle wodne ...:loveu::loveu::loveu: witaj :multi: Będą dziś fotaski , tylko od jutra idę do pracy i musiałam zrobić obiadek na 2 dni :razz:, no i tym sposobem mamy cały gar faszerowanej papryki :sabber: Quote
Basia&Safi Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a my juz po zabiegu ::( eldus dochodzi do siebie :) Alu powiedz mi co podajesz ozulkowi na alergie ? jakie wapno ? Quote
Alicja Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Basia&Safi']a my juz po zabiegu ::( eldus dochodzi do siebie :) Alu powiedz mi co podajesz ozulkowi na alergie ? jakie wapno ? czyli śrubki usuniete i Elduś spi :shake:bidulek Basiu ja podaje Calcium Panthotenicum , ale wet powiedział ze śmiało moge podawać wapno - bananowy syropek i jakiś alertec czy zyrtec , poza tym podaje przy wysypie alergii albo olej winogronowy , albo oliwkowy jeśli nie mam Efa Olie Quote
Basia&Safi Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 bo kurcze eldo ma na głowie jakies 5 kropek takich łysych jak głowka zapałki wet powiedział ze to najprawdopodobniej alergia ale mamy obserwowac noi tak zapobiegawczo chce mu dac jakies wapno Quote
Alicja Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Basia&Safi']bo kurcze eldo ma na głowie jakies 5 kropek takich łysych jak głowka zapałki wet powiedział ze to najprawdopodobniej alergia ale mamy obserwowac noi tak zapobiegawczo chce mu dac jakies wapno no pilnuj tego bo cholerka teraz sie paskudy znowu rozochociły i psiaki łysieją i puchną , poza tym można olejkiem herbacianym takie miejsca smarować ... Basiu będziecie w Zbrosławicach 5-6 września , jest Pitbullshow . Quote
halgre Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Alicja']my mamy identyfikator nabity na obroży , na szelkach ...TZ nr tel. zamieścił w razie draki :roll: Jaki to ten identyfikator nabity na szelkach - też bym dała taki zrobić ... ;) [quote name='Alicja']witaj :multi: Będą dziś fotaski , tylko od jutra idę do pracy i musiałam zrobić obiadek na 2 dni :razz:, no i tym sposobem mamy cały gar faszerowanej papryki :sabber: Ja uwielbiam faszerowane papryki - moja mama robiła dość często :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts