Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halgre58']Taaak ! maluteńka ... szczeniaczka - dopiero się urodziła

nio :loveu:

[quote name='agaga21']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/325332/00000039.JPG

aż się chce popływać!

woda była spoko , więc śmialo ;)

[quote name='Justy$ka']Fajne te Wasze mokre fotki...:razz:
Ozzy tak słodko wygląda w wodzie.! :loveu:

Pzdr.

najlepiej wyglada po wyjściu jak ocieka z wody :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Mokry Ozzy a gdzie fotka dla mnie? wiesz jaka :D

;) będzie

[quote name='teqquila']Siemanko Alu ale malutki piesecek tam z Toba siedział :) foty widziałam :) sliczne i pieski tyz sliczne . Fajnie ze Ozzulek lubi pływac :)

witaj wrócona z nadmorskich podróży :multi:

[quote name='jonQuilla']nadal mam do Ciebie żal o te białe te tam :roll:

:glaszcze: następną razą cie zabiore ;)

:loveu::loveu: motorówka mała :)
http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/325332/00000039.JPG

luxtorpeda :p

Posted

No to dziekuje z gory :D jutro odbieramy golfika z warsztatu, jeszcze trzeba pojechac kola zmienic i rozne rzeczy dopracowac i mozna ruszac gdzies w droge ale na wybieg bo teraz niunia ma cieczke.

Posted

Jestem , ale tak mi net zamula , ze sie wściec można , tak że przerabiam foty , z częstotliwością 2 wejść na wątki na godzine bywam na dogo :roll:...szukam pociągów , bo Kuba jeszcze śmiga do Wrocka , ale pociągi ja dopasować musze od moją wygode a nie tak jak jemu sie umyśliło , a do tego Ozzy ma w środę 5 latek i musze TZta po prezenciora wyciągnąć do sklepu :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Jestem , ale tak mi net zamula , ze sie wściec można , tak że przerabiam foty , z częstotliwością 2 wejść na wątki na godzine bywam na dogo :roll:...szukam pociągów , bo Kuba jeszcze śmiga do Wrocka , ale pociągi ja dopasować musze od moją wygode a nie tak jak jemu sie umyśliło , a do tego Ozzy ma w środę 5 latek i musze TZta po prezenciora wyciągnąć do sklepu :evil_lol::evil_lol:

[SIZE="5"]Ozzy - środa - 5. latek - zapisano !!!

Posted

[quote name='halgre58']Ozzy - środa - 5. latek - zapisano !!!

weź kajet i pisz :evil_lol:

[quote name='CaneSs']Zapraszam do Galerii - nowe zdjęcia :eviltong:

przy okazji zaglądniemy ;)

Posted

[quote name='Alicja']o dżisys ...Joluś tak od rana :diabloti::crazyeye:...poczekaj do jutra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
NIE!!! Swieto to swieto!!!
i jeszcze jeden i jeszcze raz, 100 lat, sto lat niech zyje nam!!!