Alicja Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='lolka75']mnie komary nie gryza:cool1::multi:... za bardzo zatruta jestem:roll:;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]też bym tak chciała :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']u mnie są w domu dwa obozy ja , Franio i Lala - jeden wielki bąbel od ukąszeń i zUo chodzące TZ , Klamka i Mańka .... ich nie tykają i jaka to sprawiedliwość na tym świecie ? no jaka ? :([/quote] [quote name='malawaszka']ni mo :placz: :angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ni ma :placz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pestka']Hej, hej wpadłam się przywitac i czekam aż się te foty zrobią :D[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dałam zlecenie ale jakoś nikt sie nie kwapi :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Witam ... :multi: Będę niedługo wrzucać świeże fotki u nas ... :eviltong::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a zajrze zajrze ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]Macie słodką krew:diabloti: mnie to tak średnio tykają :evil_lol: Mamka u mnie sa foty:eviltong:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz']hejos, już za niedługo zaplanuję mam nadzieję moją wojaż na południe Polski :diabloti::multi: mam nadzieję, że wsio wypali :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] już siem bojam :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] już siem bojam :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] mnie???:evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [B][COLOR="DarkRed"]ha ... widzę, że nie tylko mnie gryzą komary ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest chyba jakaś inwazja tych komarów, czy co ... :crazyeye:[/COLOR][/B] Quote
malawaszka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed] Jest chyba jakaś inwazja tych komarów, czy co ... :crazyeye:[/COLOR][/B][/quote] jak co roku latem :lol: Quote
Vectra Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='malawaszka']jak co roku latem :lol:[/quote] w zeszłym roku u mnie tak nie cięły :shake: praktycznie nie było krwiopijców , w tym roku jest horror :placz: :placz: Quote
Alicja Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Matusz']mnie???:evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie ...twoich podbojów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]ha ... widzę, że nie tylko mnie gryzą komary ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest chyba jakaś inwazja tych komarów, czy co ... :crazyeye:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ciebie też ...no to mamy pecha :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']jak co roku latem :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]w zeszłym roku tyle nie było :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie ...twoich podbojów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] przecież ja grzeczny jestem... :diabloti::peace: Quote
Alicja Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Vectra']w zeszłym roku u mnie tak nie cięły :shake: praktycznie nie było krwiopijców , w tym roku jest horror :placz: :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dokładnie ....w zeszłym roku ani jednego ugryzienia nie miałam :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 bo w zeszłym roku była susza i nie miało się gdzie to rozmnażać .... przynajmniej u mnie w okolicy ... Quote
Rinuś Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [I][B]Chyba nie dotarłaś bo nie widziałam Cię :diabloti: chyba, że ja już stara i nie widzę?:shock:[/B][/I] Quote
Alicja Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Vectra']bo w zeszłym roku była susza i nie miało się gdzie to rozmnażać .... przynajmniej u mnie w okolicy ...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no nie było takich deszczów i parówy :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]Chyba nie dotarłaś bo nie widziałam Cię :diabloti: chyba, że ja już stara i nie widzę?:shock:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam ....ale siedze na podłodze i mnie nie widziałaś ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Alicja nie siedz na podlocze bo se dupe odmrozisz..noce juz chlodne:diabloti: Quote
Rinuś Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='agbar']Alicja nie siedz na podlocze bo se dupe odmrozisz..noce juz chlodne:diabloti:[/quote] Wstała za Twoją radą bo już ją dostrzegłam :diabloti: Quote
halgre Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ciebie też ...no to mamy pecha :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]w zeszłym roku tyle nie było :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='Vectra']bo w zeszłym roku była susza i nie miało się gdzie to rozmnażać .... przynajmniej u mnie w okolicy ...[/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]DOKŁADNiE ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i cześć ... :multi::multi: dzisiaj też żarły jak nie wiem co w parku ... ale myśmy se zakurzyli i przez ten czas odleciały od nas ... [IMG]http://i26.tinypic.com/4vg6z4.jpg[/IMG][IMG]http://i26.tinypic.com/nb88jo.gif[/IMG][IMG]http://i26.tinypic.com/4vg6z4.jpg[/IMG][/COLOR][/B] Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 trzy razy wstawałam w nocy dobijać krwiopijców :angryy: masakra - przed snem wybijałam, ja już kombinuję i ładuję łapką po meblach, kanapach żeby wypłoszyć z zakamarków dziady i już nie było, zgasiłam światło, nie minęło pół godziny jak miałam 3 bąble :angryy: zaświecam a tam 7!!!! 7 na ścianie koło łóżka siedzi i się ze mnie śmieje :angryy: utłukłam dziadów :mad: Quote
Alicja Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='agbar']Alicja nie siedz na podlocze bo se dupe odmrozisz..noce juz chlodne:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]podusie podłożyłam se :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś']Wstała za Twoją radą bo już ją dostrzegłam :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zostałam zmuszona :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]DOKŁADNiE ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i cześć ... :multi::multi: dzisiaj też żarły jak nie wiem co w parku ... ale myśmy se zakurzyli i przez ten czas odleciały od nas ... [IMG]http://i26.tinypic.com/4vg6z4.jpg[/IMG][IMG]http://i26.tinypic.com/nb88jo.gif[/IMG][IMG]http://i26.tinypic.com/4vg6z4.jpg[/IMG][/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz: a ja nie kurzę [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']trzy razy wstawałam w nocy dobijać krwiopijców :angryy: masakra - przed snem wybijałam, ja już kombinuję i ładuję łapką po meblach, kanapach żeby wypłoszyć z zakamarków dziady i już nie było, zgasiłam światło, nie minęło pół godziny jak miałam 3 bąble :angryy: zaświecam a tam 7!!!! 7 na ścianie koło łóżka siedzi i się ze mnie śmieje :angryy: utłukłam dziadów :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] próbowałaś moze olejek goździkowy [dentystyczny lub perfumy] , albo olejek waniliowy taki do ciasta ...ponoć działa ...ja nie spróbowałam bo ni mom olejka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] próbowałaś moze olejek goździkowy [dentystyczny lub perfumy] , albo olejek waniliowy taki do ciasta ...ponoć działa ...ja nie spróbowałam bo ni mom olejka [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja też nie mam, ale co miałabym z nim zrobić jakbym miała? :lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='malawaszka']ja też nie mam, ale co miałabym z nim zrobić jakbym miała? :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] smarować swe nadobne ciało chyba :hmmmm: albo nasączyć chusteczkę i mieć np na poduszce .... wiem ze mój tata skropił sie kiedyś goździkowym perfumem i mamau nie chciała z nim iść bo pachniał jak gej :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fujjjj ale cośm uszę pomyśleć w końcu bo ocipieję, no i już powoli zaczynam sięzastanawiać jak pousuwać te rozetki ze ścian i sufitów :roll: Quote
Alicja Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: fujjjj ale cośm uszę pomyśleć w końcu bo ocipieję, no i już powoli zaczynam sięzastanawiać jak pousuwać te rozetki ze ścian i sufitów :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] poczekaj aż dokładnie wyschną ...potem delikatnie czymś ostrym :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Red][B][FONT=Arial] kurcze teraz mi sie przypomniało ze były kiedyś perfumy i woda toaletowa o zapachu mocno waniliowym ...za cholere nie pamiętam nazwy :roll:i ona musiała skutkować bo ja ją miałam na wczasach :cool3:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
agbar Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: fujjjj ale cośm uszę pomyśleć w końcu bo ocipieję, no i już powoli zaczynam sięzastanawiać jak pousuwać te rozetki ze ścian i sufitów :roll:[/quote] Wasiu podobno pomaga tez zazywanie wit.B...komary nie lubieja zapachu tejze.Slyszalam,ze niektorzy roztlukuja pare tabletek i klada w okolicy okna...Ale czy to dziala? wiem,tylko ze mojego polowica jadly a jak zaczal zrec wit.B to jakos kurde przestaly..... a mnie to nie lubieja komary nadgryzac...krwi blekitnej nie lubia czy co?:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 no to będę żarła vit B garściami - bardziej mi to pasuje niż smarowanie się olejkiem vaniliowym :evil_lol: nie wiem czemu się uparłam na "v" :lol: alu kojarzę te perfumy waniliowe - jak się pojawiły to wszędzie nimi pachniało - ja nie lubię takich zapachów :shake::lol: Quote
agbar Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='malawaszka']no to będę żarła vit B garściami - bardziej mi to pasuje niż smarowanie się olejkiem vaniliowym :evil_lol: nie wiem czemu się uparłam na "v" :lol: alu kojarzę te perfumy waniliowe - jak się pojawiły to wszędzie nimi pachniało - ja nie lubię takich zapachów :shake::lol:[/quote] Jeszcze mi tu mama podpowiada bo akurat z nia gadam,ze ponoc tez liscie orzecha i swieze jego owoce tez odganiaja,ale nie sprawdzala czy dziala.... Quote
jonQuilla Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:diabloti::diabloti: to ja :) byłam i nadrobiłam te zdjęcia które ten tego tam wtedy ten ... wszystko jasne hej Mamcia :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='agbar']Wasiu podobno pomaga tez zazywanie wit.B...komary nie lubieja zapachu tejze.Slyszalam,ze niektorzy roztlukuja pare tabletek i klada w okolicy okna...Ale czy to dziala? wiem,tylko ze mojego polowica jadly a jak zaczal zrec wit.B to jakos kurde przestaly..... a mnie to nie lubieja komary nadgryzac...krwi blekitnej nie lubia czy co?:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo myślą ze to denaturat :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']no to będę żarła vit B garściami - bardziej mi to pasuje niż smarowanie się olejkiem vaniliowym :evil_lol: nie wiem czemu się uparłam na "v" :lol: alu kojarzę te perfumy waniliowe - jak się pojawiły to wszędzie nimi pachniało - ja nie lubię takich zapachów :shake::lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a witamina B wewnętrznie , faktycznie działa :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Jeszcze mi tu mama podpowiada bo akurat z nia gadam,ze ponoc tez liscie orzecha i swieze jego owoce tez odganiaja,ale nie sprawdzala czy dziala....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ponoc tak ....tyle ze mnie pod orzechem zjeść chciały :placz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:diabloti::diabloti: to ja :) byłam i nadrobiłam te zdjęcia które ten tego tam wtedy ten ... wszystko jasne hej Mamcia :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ten tego :hmmmm: cześć Córcia :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts