agabass Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='PIKA']A to zdjęcie to chyba do Palyboya, albo inszego CKM :-o[/quote] Czy Ozzule sobie wietrzy klejnoty rodzinne :-D Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='agabass']Czy Ozzule sobie wietrzy klejnoty rodzinne :-D[/quote]:cool2: wytrzepać się ich nie da ;-) Quote
Hanna R. Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:cool2: wytrzepać się ich nie da ;-)[/quote] [B]O żesz Ty ![/B] :vamp: [B]Jak to czytam, to już mnie boli ![/B] :vamp: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B]O żesz Ty ![/B] :vamp: [B]Jak to czytam, to już mnie boli ![/B] :vamp:[/quote]no z czego takie bóle głowy , może klejnoty jak dywany trzepać:nonono2: Quote
Maga100 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no z czego takie bóle głowy , może klejnoty jak dywany trzepać:nonono2:[/quote] [B]Trzepaczką na trzepaku?? :-o [/B] Quote
malawaszka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Maga100'][B]Trzepaczką na trzepaku?? :-o [/B][/quote] na ziiimnyyymm śniegu :vamp: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='Maga100'][B]Trzepaczką na trzepaku?? :-o [/B][/quote]no nie wiem jakby Hania to chciała zrobić :cool2: Cholerka a Ozzy znów coś nie teges :nonono2: , wyczerpuje się moja inwencja w domysłach co mu jest .Dziś mielismy powtórkę z poprzednich tygodni:vamp: .Mam nadzieję na spokojną noc :puppydog: Quote
malawaszka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 powtórkę czyli co??? biedny Ozzy - Ala a może to Twoje wymysły hę??? :flasings: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='malawaszka']powtórkę czyli co??? biedny Ozzy - Ala a może to Twoje wymysły hę??? :flasings:[/quote]:nonono2: cały dzień ok , a wieczorem koopal najpierw w miarę potem luźny a grzbiet napięty jak struna i cały się trzęsie :puppydog: .Muszę zrobić badanka na robale bo jak szukałam na wet. to znalazłam o lamblii , i cholewcia nie wiem :vamp: Quote
malawaszka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 noo to badaj badaj cobyście sięi Wy nie pozarażali:nonono2: Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 No rzesz :nonono2: Alicja - a może Ozzy się przeziębił? I ma takie objawy? Czekam na info - coś Wam Ozzulec ostatnio daje w kość Quote
Alka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Wszyscy czekamy na dobre wieści ... buziaczki dla Ozzulca Quote
Patka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Czxekam na wieści Ala a almblie mu zrobisz?? ja czytałam ze ta choroba występuje regionalnie ?? mozę coś z karmą?? Lilith jadła boha i nagle ciach uczulenie też przez chwile nie wiedzielismy od czego ... Trzymajcie sie !!! :-D Quote
sota36 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ala jest w pracy - musiala isc - wiec jej TZ mial isc do weta - czekamy na informacje!!!!!! Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [B]Alu - Ozinek NAPEWNO zdrów juz ????[/B] Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Alu i jak Ozzimotron trzymamy kciuki za WAS :bigok: Quote
Alka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Spotkałam Alicję , właśnie wybierała się do chirurga ...z kolanem jak wróci to pewnie cosik skrobnie ;-) Quote
Guest bernulka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Dosyć dawno mnie nie było - co się stało? Co z Ozzikiem? paździoszki Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Jestem. Do pracy popełzłam na 8 i wyszłam z niej o 13 .TZ zawiózł mnie do lekarza no i wróciłam o 16 :vamp: , ale za to do końca roku siedzę w domku :sg168: , bo kolanko zostało mocno stłuczone :puppydog: . OZZY Noc mieliśmy spokojną .Ozzy z pańciem pojechał do weta , odrobaczyli chłopaka , badanie na lamblie zrobię choć wet twierdzi że objawy nie sugerują pasożyta ale sam stwierdził , że nie wie co to może być :nonono2: . Dziś Ozzy ok , zjadł , biega ale też duzo leży .Nie wiem co o tym mysleć . Na dodatek Rapyus od Kati miał podobne objawy i czekam co jej wet powiedział . Oj daje mi Ozzulek popalić oj daje .Oboje chodzimy potem z TZtem i kombinujemy co znów będzie :vamp: .Kiedy u nas się odmieni .:question: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 iiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja do konca roku WOLNE jaaaaaaaaaa oj ten Ozzy ehhhh trzymam kciuki za Was Quote
Alicja Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B]A co Ci w kolano się stało ?[/B][/quote]upadłam :vamp: na jedno osobiste kolanko lewej nogi z całą siłą , oj bolało , bolało i mam siniaka i boli :puppydog: Dbsst , trochę się cieszę z wolnego , ale kaski mniej będzie na wypłatę a Ozzy ostatnio nas sporo kosztuje :puppydog: , ale przynajmniej będziemy sobie razem boczki wylegiwać ;-) Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Alu najwazniejsze jest aby boczki byly rowno wylezane jak sa rowno wylezane to i wszystko sie rowno uklada ;) Quote
Recommended Posts