Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B]O żesz Ty ![/B] :vamp: [B]Jak to czytam, to już mnie boli ![/B] :vamp:[/quote]no z czego takie bóle głowy , może klejnoty jak dywany trzepać:nonono2:

Posted

[quote name='Maga100'][B]Trzepaczką na trzepaku?? :-o [/B][/quote]no nie wiem jakby Hania to chciała zrobić :cool2:
Cholerka a Ozzy znów coś nie teges :nonono2: , wyczerpuje się moja inwencja w domysłach co mu jest .Dziś mielismy powtórkę z poprzednich tygodni:vamp: .Mam nadzieję na spokojną noc :puppydog:

Posted

[quote name='malawaszka']powtórkę czyli co??? biedny Ozzy - Ala a może to Twoje wymysły hę??? :flasings:[/quote]:nonono2: cały dzień ok , a wieczorem koopal najpierw w miarę potem luźny a grzbiet napięty jak struna i cały się trzęsie :puppydog: .Muszę zrobić badanka na robale bo jak szukałam na wet. to znalazłam o lamblii , i cholewcia nie wiem :vamp:

Posted

Czxekam na wieści Ala a almblie mu zrobisz?? ja czytałam ze ta choroba występuje regionalnie ?? mozę coś z karmą?? Lilith jadła boha i nagle ciach uczulenie też przez chwile nie wiedzielismy od czego ...
Trzymajcie sie !!! :-D

Guest bernulka
Posted

Dosyć dawno mnie nie było - co się stało? Co z Ozzikiem?

paździoszki

Posted

Jestem.
Do pracy popełzłam na 8 i wyszłam z niej o 13 .TZ zawiózł mnie do lekarza no i wróciłam o 16 :vamp: , ale za to do końca roku siedzę w domku :sg168: , bo kolanko zostało mocno stłuczone :puppydog: .
OZZY
Noc mieliśmy spokojną .Ozzy z pańciem pojechał do weta , odrobaczyli chłopaka , badanie na lamblie zrobię choć wet twierdzi że objawy nie sugerują pasożyta ale sam stwierdził , że nie wie co to może być :nonono2: .
Dziś Ozzy ok , zjadł , biega ale też duzo leży .Nie wiem co o tym mysleć .
Na dodatek Rapyus od Kati miał podobne objawy i czekam co jej wet powiedział .
Oj daje mi Ozzulek popalić oj daje .Oboje chodzimy potem z TZtem i kombinujemy co znów będzie :vamp: .Kiedy u nas się odmieni .:question:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B]A co Ci w kolano się stało ?[/B][/quote]upadłam :vamp: na jedno osobiste kolanko lewej nogi z całą siłą , oj bolało , bolało i mam siniaka i boli :puppydog:

Dbsst , trochę się cieszę z wolnego , ale kaski mniej będzie na wypłatę a Ozzy ostatnio nas sporo kosztuje :puppydog: , ale przynajmniej będziemy sobie razem boczki wylegiwać ;-)