asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']ale tak na dzień dobry najpierw stłuc kolano a potem nie umieć nic znaleźć to wcale nie wesoło[/quote] Hehehe, mojego początku dnia to chyba nikt nie pobije :evilbat: Najpierw wypsikałam sie pod pachami pianką do włosów z woskiem. Trzeba było myć się raz jeszcze. Następnie wypsikałam sobie włosy dezodorantem, zamiast tą nieszczęsną pianką. Trzeba było ponownie myć włosy. Ale to jeszcze nic!!! Wychodze w końcu na mocno opóźniony spacer z boorkami, a tu jakaś zupełnie obca mi baba zamiast mnie wyminąć zatrzymuje sie tuz przy mnie, przykłada mi usta do ucha i szepcze konfidencjonalnie "Proszę pani, sandał pani dynda..." :-o :-o :-o Normalnie zbaraniałam... Okazało się, że mi się sandał do płaszcza rzepem przyczepił, czego oczywiście nie zauwazyłam wychodząc z domu :roll: I teraz jeszcze to forum :evil: Koszmarne!!!! Wcięło mi zapisane prywatne wiadomości, gdzie miałam przeróżne ważne dla mnie kontakty! Każdy jeden wątek, który śledziłam musze sobie ponownie zasubskrybować, a jest ich dobrze ponad dwieście!!! Te cholerne powiadomienia zapychają mi skrzynkę, bo przychodzą po każdej nowej odpowiedzi, a nie jak było wcześniej - po jednej i następne dopiero, jak odwiedzę dany wątek. Normalnie szlag mnie trafia!!!! :evil: [B]Gosiek[/B] a jak sobie zaznacze opcję subskrypcji bez powiadamiania na e-mail, to jak oni mnie będa powiadamiać??? Gołebia pocztowego mi wyślą??? Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='asher'] jakaś zupełni eobca mi baba zamaist mnie wyminąć przykąda mi usta do ucha i szepcze konfidencjonalnie "Proszę pani, sandał oani dynda..." Normalnie zbaraniałam :-o :-o :-o[/quote] :-o:-o:-o że co? Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Gosiek']:-o:-o:-o że co?[/quote]Gosiek, dopisałam ciąg dalszy, wczesniej się pomyliłam i zamiast podglądu wysłałam odpowiedź... :lol: A zauważyliście, ż enie ma wielokrotnych cytatów??? :evil: Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Te cholerne powiadomienia zapychają mi skrzynkę, bo przychodzą po każdej nowej odpowiedzi, a nie jak było wcześniej - po jednej i następne dopiero, jak odwiedzę dany wątek. Normalnie szlag mnie trafia!!!! :evil: mnie odnośnie tego takze ... Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='asher']Hehehe, mojego początku dnai to chyba nikt nie pobije :evilbat: Najpierw wypsikałam sie pod pachami pianką do włosów z woskiem. Trzeba było myś się raz jeszcze. Następnie wypsikałam sobie włosy dezodorantem, zamiast tą nieszczęsną pianką. Trzeba było ponownie myś włosy. Ale to jeszcze nic!!! Wychodze w końcu na mocno opóźniony spacer z boorkami, a tu jakaś zupełni eobca mi baba zamaist mnie wyminąć przykąda mi usta do ucha i szepcze konfidencjonalnie "Proszę pani, [B]sandał oani[/B] dynda..." Normalnie zbaraniałam :-o :-o :-o[/quote] ;) :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: gdzie ten sandał dynda??? :cool2: ;-) :roflt: fajnie też jest wymyć zęby kremem do golenia ;-) :evilbat: Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote]Te cholerne powiadomienia zapychają mi skrzynkę, bo przychodzą po każdej nowej odpowiedzi, a nie jak było wcześniej - po jednej i następne dopiero, jak odwiedzę dany wątek. Normalnie szlag mnie trafia!!!! :evil:[/quote] mnie odnośnie tego takze ...[/quote] Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='asher']Gosiek, dopisałam ciąg dalszy, wczesniej się pomyliłam i zamiast podglądu wysłałam odpowiedź... :lol: [B] A zauważyliście, ż enie ma wielokrotnych cytatów???[/B] :evil:[/quote] :lol: :lol: no to ładnie - przeczytałam bez zakończenia :lol: :lol: Ja tam nie lubię powiadomień tylko po prostu siedze na dogo i sprawdzam tematy ;) Tia - cytuje tylko ostatniego autora :sg168: Quote
mmbbaj Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='asher']Hehehe, mojego początku dnia to chyba nikt nie pobije :evilbat: Najpierw wypsikałam sie pod pachami pianką do włosów z woskiem. Trzeba było myć się raz jeszcze. Następnie wypsikałam sobie włosy dezodorantem, zamiast tą nieszczęsną pianką. Trzeba było ponownie myć włosy. Ale to jeszcze nic!!! Wychodze w końcu na mocno opóźniony spacer z boorkami, a tu jakaś zupełnie obca mi baba zamiast mnie wyminąć zatrzymuje sie tuz przy mnie, przykłada mi usta do ucha i szepcze konfidencjonalnie "Proszę pani, sandał pani dynda..." :-o :-o :-o Normalnie zbaraniałam... Okazało się, że mi się sandał do płaszcza rzepem przyczepił, czego oczywiście nie zauwazyłam wychodząc z domu[/quote] :roll: :roflt::roflt::roflt:[B]Asher[/B] jesteś niesamowita!:silly:A ja chyba zgoooopieję przez to nowe dogo!muszę się uczyć od początku, nic nie mogę znalezć i w ogóle mi się nie podoba, przynajmniej teraz:flop: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 A ja jestem WKURZONA tymi powiadomieniami!!!!! :vamp: chce, żeby przychodziły, bo wtedy od razu mam odnośnik, gdzie skończyłam czytać. Nie mam ochoty wchodzić na każdy poast i cofac się po kilka stron :vamp: Ale DLACZEGO MAM MILION POWIADOMIEŃ Z TEGO SAMEGO TOPICU??? :bigcry: Przecież jak mnie nie ma całymi dniami w domu, to mi skrzynkę zapcha, to jakaś totalna bzdura. Wtedy było OK, czy nic się z tym nie da zrobić? I nie podobają mi się "podręczne" emitikonki :???: Quote
sota36 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Maga100']A ja jestem WKURZONA tymi powiadomieniami!!!!! :vamp: [/quote] -ja to bym chciala, zeby one w ogole do mnie PRZYCHODZILY.... no ale coz to moze technika, bo u mnie kontakty z nia pgraniczaja sie do bezawaryjnej obslugi suszarki do wlosow i zmywarki - reszta... skoda gadac.... Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 he juz wiem jak wyłączyc powiadomienia :flasings: Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Patka']he juz wiem jak wyłączyc powiadomienia :flasings:[/quote]Jaaaaak?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! :puppydog: Quote
sota36 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Patka']he juz wiem jak wyłączyc powiadomienia :flasings:[/quote] ale Ci dobrze - to moze mi pomozesz, zebym dostawala cynk, ze powiadomienie przychodzi.... Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Patka']he juz wiem jak wyłączyc powiadomienia :flasings:[/quote] Patka, ale ja nie chcę ich wyłączyć w ogóle :( Ja chcę, żeby przychodziło jedno z danego topicu , a nie 150 milionów:vamp: Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='asher'] Hehehe, mojego początku dnia to chyba nikt nie pobije :evilbat: Najpierw wypsikałam sie pod pachami pianką do włosów z woskiem. Trzeba było myć się raz jeszcze. Następnie wypsikałam sobie włosy dezodorantem, zamiast tą nieszczęsną pianką. Trzeba było ponownie myć włosy. Ale to jeszcze nic!!! Wychodze w końcu na mocno opóźniony spacer z boorkami, a tu jakaś zupełnie obca mi baba zamiast mnie wyminąć zatrzymuje sie tuz przy mnie, przykłada mi usta do ucha i szepcze konfidencjonalnie "Proszę pani, sandał pani dynda..." :-o :-o :-o Normalnie zbaraniałam... Okazało się, że mi się sandał do płaszcza rzepem przyczepił, czego oczywiście nie zauwazyłam wychodząc z domu :roll:[/quote] :-o :-o:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='asher'] Wcięło mi zapisane prywatne wiadomości, gdzie miałam przeróżne ważne dla mnie kontakty![/quote] Mnie tez :cry: A ja nie mialam zaznaczonej subskrypcji na poprzednim doga a teraz mam nie wiadomo skąd i mi przyszlo milion powiadomień :-o:evil: Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Juz pisze na dole tych meilów co przychodzą z powiadomieniami jest napisane czy chcesz dostwać subskrypcję a jeśli nie to masz kliknąc w link i w Twoim profilu (przechodzisz do niego takzę na dole jest napisik czy chcesz dostawć ) o matko jak to ciezko wytłumaczyć .... Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Patka']Juz pisze na dole tych meilów co przychodzą z powiadomieniami jest napisane czy chcesz dostwać subskrypcję a jeśli nie to masz kliknąc w link i w Twoim profilu (przechodzisz do niego takzę na dole jest napisik czy chcesz dostawć ) o matko jak to ciezko wytłumaczyć ....[/quote]Patka, ale wtedy w ogóle sie nie będzie powiadomień dostawać? Jeśli tak, to jest prostszy sposób - na górze nad topikiem masz "Narzędzia wątku" i tam wystarczy kliknąc "Unsubcribe..."... [B]Pika,[/B] smiej, się śmiej :evilbat: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='asher']Patka, ale wtedy w ogóle sie niebędzie powiadomień dostawać? [/quote] Tak. A najlepsze jest to, że w mailu jest napisane, że "nie dostaniesz więcej powiadomień, dopóki nie odwiedzisz tego tematu". KŁAMSTWO :vamp: Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='PIKA']A ja nie mialam zaznaczonej subskrypcji na poprzednim doga a teraz mam nie wiadomo skąd i mi przyszlo milion powiadomień :-o:evil:[/quote]Wejdź w swój profil, bo możliwe, że opcja powiadamiania jest domyślna... Wtedy jak się gdzies wypowiesz, to ci automatyczniepowiadomienia przysyłają... Quote
Alka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Witam! Ja dopiero teraz dotarłam na "nowe forum.W sumie dzieki Alicji, bo nie odebralam poczty i nie mogłam wogóle dogo znależć...a teraz patrze na to wszystki i jestem "w lesie"...może z tydzień i będę umiała po forum się poruszać ;-) Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='Alka']Witam! Ja dopiero teraz dotarłam na "nowe forum.W sumie dzieki Alicji, bo nie odebralam poczty i nie mogłam wogóle dogo znależć...a teraz patrze na to wszystki i jestem "w lesie"...może z tydzień i będę umiała po forum się poruszać ;-)[/quote]najważniejsze , że Dogo wogóle jest ;-) . Ala jak tam rybki 8-) Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Maga100']Tak. A najlepsze jest to, że w mailu jest napisane, że "nie dostaniesz więcej powiadomień, dopóki nie odwiedzisz tego tematu". KŁAMSTWO :vamp:[/quote]Ufff, to kamień z serca, bo to oznacza, że te dziesiątki powiadomień to tylko błąd, który prędzej, czy póxniej zostanie naprawiony, a nie norma :-D Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 A ja profilaktycznie po każdej odpowiedzi to zaznaczam , że nie chcę powiadomień .Gdyby nie Patka , to miałabym skrzynkę dokładnie zawaloną :puppydog: . A na priva miałam wszystkie wiadomości które zostawiłam ;-) Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [IMG]http://img393.imageshack.us/img393/3193/pycholek12lu.jpg[/IMG] trochę ciemne ale to tak na szybko ;-) Quote
Recommended Posts