Vectra Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Alicja'] możemy rzucać na 4 ręce ;) nooo :evil_lol: ja mam taki rzucak do piłki ..... piłka lata przez całe podwórko :cool3: Quote
Alicja Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Vectra']nooo :evil_lol: ja mam taki rzucak do piłki ..... piłka lata przez całe podwórko :cool3: noooo to z Waszki będzie szprycha :razz::razz: [quote name='teqquila']siemano ALu :diabloti: widze ze w dobrym momencie przyszlam :evil_lol: bo i pifko i pilki sa :diabloti: siemańsko :diabloti: jakby co to i foty dałam :diabloti::evil_lol: Quote
teqquila Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 siemano ALu :diabloti: widze ze w dobrym momencie przyszlam :evil_lol: bo i pifko i pilki sa :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Malwaszka to ja się przyłączę i będziemy biegać razem - w kupie raźniej :evil_lol: Quote
teqquila Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 fotoski obejrzalam :diabloti: i widzialam i nowa i stara pilke Ozzula :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 bonsai_88 napisał(a):Malwaszka to ja się przyłączę i będziemy biegać razem - w kupie raźniej :evil_lol: tylko się nie pogryźcie :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Vectra napisał(a):tylko się nie pogryźcie :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Jeśli będziesz na rzucać 2 piłeczki to może się nie pogryziemy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Vectra napisał(a):tylko się nie pogryźcie :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: chciałam coś mądrego odpisać, ale jak to sobie wypbraziłam to upłakałam się ze śmiechu - uważaj Bonsai bo ja mam psy, których ulubionym zajęciem jest pilnowanie SWOICH rzeczy - a jak to mówią jaki pan taki pies więc... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha! no i koniecznie biegamy na 4 łapach :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 malawaszka napisał(a):chciałam coś mądrego odpisać, ale jak to sobie wypbraziłam to upłakałam się ze śmiechu - uważaj Bonsai bo ja mam psy, których ulubionym zajęciem jest pilnowanie SWOICH rzeczy - a jak to mówią jaki pan taki pies więc... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha! no i koniecznie biegamy na 4 łapach :evil_lol: od jakiegoś czasu , siedzę i sobie taki właśnie film w mózgu wyświetlam :evil_lol: a głupi TZ się mnie pyta z czego tak się cieszę ..... więc mu mówię , że Wasia przyjedzie i będę jej rzucać piłkę , a on na to .... dosłownie :evil_lol: hahahahaha , ciekawe czy prześcignie Egona :megagrin::megagrin::megagrin: on nie kojarzy kto to jest Wasia :diabloti: Bonsa , Waszce jak coś założę OE .. w razie jak by za mocno pilnować chciała ... albo będzie z Ajdą ganiać za piłką ... trafi swój na swego :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 buuahahah pewnie że prześcignę - jak tylko drobinę skuteczna będzie ta kuracja to prześcignę :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witaj Aluś!!! Wróciłam i widzę, że tu piłkami rzucają :evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 po ile jakieś lepsze miejscówki na to widowisko? :loveu: Quote
furciaczek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Kiedy to ma byc?? Musze samolot zarezerwowac:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Vectra a miałam się spytać, czy będziemy biegać razem ze świnkami czy nie :evil_lol:... Quote
Vectra Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='bonsai_88']Vectra a miałam się spytać, czy będziemy biegać razem ze świnkami czy nie :evil_lol:... oczywiście , że z prosiaczkami , one nie przepuszczą żadnego meczu :diabloti: No dobra , dadzą Wam fory :cool3: Impreza będzie zamknięta , co by mi się pół polski , prasa i TV nie zjechało :evil_lol: Quote
ice_t Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Vectra napisał(a):oczywiście , że z prosiaczkami , one nie przepuszczą żadnego meczu :diabloti: No dobra , dadzą Wam fory :cool3: Impreza będzie zamknięta , co by mi się pół polski , prasa i TV nie zjechało :evil_lol: czemu zamknieta??? ja juz dawno żadnych dobrych zawodów sportowych nie widziałam :evil_lol::evil_lol: za rozsądna cenę chetnie bym bilet kupiła :lol::lol: Quote
rufusowa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 pomyśl ile mozna na tym zarobić :knuje: stoiska z popcornem, piwem, szelkami do WP i nie tylko...do tego gadzety dla psów...barmani oczywiscie tylko w wydaniu męskim... moze nawet sponsor imprezy sie znajdzie....załatwi leżaki ze swoim logo :lol: Quote
ice_t Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 rufusowa napisał(a):pomyśl ile mozna na tym zarobić :knuje: stoiska z popcornem, piwem, szelkami do WP i nie tylko...do tego gadzety dla psów...barmani oczywiscie tylko w wydaniu męskim... moze nawet sponsor imprezy sie znajdzie....załatwi leżaki ze swoim logo :lol: to jest myśl ..........:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='bonsai_88']A my za wystąpienie w wyścigach to co dostaniemy :razz:... rozetki :grins: Quote
bonsai_88 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 A my za wystąpienie w wyścigach to co dostaniemy :razz:... Quote
malawaszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 zaraz zaraz - ja biorę połowę - no dobrze 1/3 na sznaucery :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Oooo... moja 1/3 będzie w sam raz na tymczasy :diabloti: Quote
Alicja Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 no no noooo .....a moja dola za umowy na blogasie :razz::razz::mad: Quote
Vectra Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 no proszę , jaki interes się kroi :diabloti: Ja będę nagrywać filmy ... opchnę za grubą kasę HA Quote
Alicja Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Vectra']no proszę , jaki interes się kroi :diabloti: Ja będę nagrywać filmy ... opchnę za grubą kasę HA nio a za prawa autorskie też się zgarnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts