Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']Nie jest źle mnie sie szata bardzo podoba i jest duzo uproszczeń pamietajcie ze jeszcze nie dziala w pełni :bigok:[/quote]ale tak na dzień dobry najpierw stłuc kolano a potem nie umieć nic znaleźć to wcale nie wesoło .Wiadomo do dogo się przyzwyczaimy i znów będzie ok ale poczatki będa trudne.
To za moją 500 i 600 stronkę :drinka:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Sayma to czas to uczynić ;-) [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/3121/13cheers9dn.gif[/IMG][/quote]

i to podwójnie :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: :BIG:

Posted

[quote name='sota36']Do mnie nie dochadza powiadomienia o odpowiedziach - gdzie to mam ustawic?? Boze nie podoba m sie tu!!!! Ja chce stara DM!!![/quote]chyba w profilu :puppydog: , chociaż sama nie wiem

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']chyba w profilu :puppydog: , chociaż sama nie wiem[/quote] a kombinuje z tym profilem i coraz wieksze jaja sa..... przeciez to nie Wielkanoc, a moze???

Posted

[quote name='sayma']i jak wstawia sie tak samo foteczki??
ale jedna duza zeleta ze dogo dział dużżżzoo szybciej[/quote]foteczki ręcznie wstawiałam [img]link [/img], ale fakt śmiga szybciej niż stare;-)
Ciekawe jak potem powymieniamy nasze Mikołajki na psy w cywilu:)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']foteczki ręcznie wstawiałam [img]link [/img], ale fakt śmiga szybciej niż stare;-)
Ciekawe jak potem powymieniamy nasze Mikołajki na psy w cywilu:)[/quote]

nioo z tym jednym przynajmniej nie mam problemu mój jeszzce mikołajkiem nie został :-D ;-)
powoli zaczynam sie przyzwyczajać :turn-l:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Ciekawe jak potem powymieniamy nasze Mikołajki na psy w cywilu:)[/quote]
wejdź na górze w "szybkie Menu" i potem na "Edytuj profil" z lewej strony bedziesz miala "Edytuj avatar" i tam można to zmienic :wink:

Posted

[quote name='PIKA']wejdź na górze w "szybkie Menu" i potem na "Edytuj profil" z lewej strony bedziesz miala "Edytuj avatar" i tam można to zmienic :wink:[/quote]jeszcze tam nie zaglądałam , ale po nowym roku trzeba będzie ;-) , narazie Mikołajek jak najbardziej na miejscu 8-)

Posted

Ale tematu nadal nie umie zmienic swojego topicuy oczywiście ;) ale jest pare fajnych rzeczy i wogóle chyba przyjazne to forum tylko trzeba sie oswoić ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Patka , musisz chyba kliknąć na Post Reply i tam jest taki watek Tytuł .Kurczaki a może to nie to :thinkerg:[/quote]u samej góry nie na końcu strony :question:

Posted

[quote name='Patka']Alu poradnictwo załóz odnośnie nowego forum a spojkrzuj na swoje konto i sie powiadomienia o wszystkich odp przysyłają, a ja nie chce :vamp:[/quote]o kurcze skrzynke mi zawaliło:vamp: ja też nie chce powiadomień

Posted

[quote name='Gosiek']Kurczę - strasznie dziwnie :icon_roc:
trzeba sie dogo od nowa nauczyć

Alicja - jak tam u Was? W TV mówili że bardzo nieciekawie w Rybniku[/quote]u nas ok ale w okolicy połamane drzewa , brak światła , no i strach było autem w nocy jechać .TZ wracał z pracy o 22.30 i wiało ogromnie a mi z okna w kuchni zwiało obudowę z termometru:-D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Patka , musisz chyba kliknąć na Post Reply i tam jest taki watek Tytuł .Kurczaki a może to nie to :thinkerg:[/quote]
To nie to :roll: