Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Pełna załamka na dzień dobry :nonono2: Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nie jest źle mnie sie szata bardzo podoba i jest duzo uproszczeń pamietajcie ze jeszcze nie dziala w pełni :bigok: Quote
sota36 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Do mnie nie dochadza powiadomienia o odpowiedziach - gdzie to mam ustawic?? Boze nie podoba m sie tu!!!! Ja chce stara DM!!! Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='Patka']Nie jest źle mnie sie szata bardzo podoba i jest duzo uproszczeń pamietajcie ze jeszcze nie dziala w pełni :bigok:[/quote]ale tak na dzień dobry najpierw stłuc kolano a potem nie umieć nic znaleźć to wcale nie wesoło .Wiadomo do dogo się przyzwyczaimy i znów będzie ok ale poczatki będa trudne. To za moją 500 i 600 stronkę :drinka: Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Sayma to czas to uczynić ;-) [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/3121/13cheers9dn.gif[/IMG][/quote] i to podwójnie :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: :BIG: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='sota36']Do mnie nie dochadza powiadomienia o odpowiedziach - gdzie to mam ustawic?? Boze nie podoba m sie tu!!!! Ja chce stara DM!!![/quote]chyba w profilu :puppydog: , chociaż sama nie wiem Quote
sota36 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']chyba w profilu :puppydog: , chociaż sama nie wiem[/quote] a kombinuje z tym profilem i coraz wieksze jaja sa..... przeciez to nie Wielkanoc, a moze??? Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Spróbuję wrzucić fotkę 8-) wprawdzie już chyba było , ale to tak na próbę ;-) [img]http://img215.imageshack.us/img215/3200/oit18ku.jpg[/img] Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 i jak wstawia sie tak samo foteczki?? ale jedna duza zeleta ze dogo dział dużżżzoo szybciej Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Mnie też się ujawniły emotki 8-) Dobre i to..... Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='sayma']i jak wstawia sie tak samo foteczki?? ale jedna duza zeleta ze dogo dział dużżżzoo szybciej[/quote]foteczki ręcznie wstawiałam [img]link [/img], ale fakt śmiga szybciej niż stare;-) Ciekawe jak potem powymieniamy nasze Mikołajki na psy w cywilu:) Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']foteczki ręcznie wstawiałam [img]link [/img], ale fakt śmiga szybciej niż stare;-) Ciekawe jak potem powymieniamy nasze Mikołajki na psy w cywilu:)[/quote] nioo z tym jednym przynajmniej nie mam problemu mój jeszzce mikołajkiem nie został :-D ;-) powoli zaczynam sie przyzwyczajać :turn-l: Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Ciekawe jak potem powymieniamy nasze Mikołajki na psy w cywilu:)[/quote] wejdź na górze w "szybkie Menu" i potem na "Edytuj profil" z lewej strony bedziesz miala "Edytuj avatar" i tam można to zmienic :wink: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='PIKA']wejdź na górze w "szybkie Menu" i potem na "Edytuj profil" z lewej strony bedziesz miala "Edytuj avatar" i tam można to zmienic :wink:[/quote]jeszcze tam nie zaglądałam , ale po nowym roku trzeba będzie ;-) , narazie Mikołajek jak najbardziej na miejscu 8-) Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ale tematu nadal nie umie zmienic swojego topicuy oczywiście ;) ale jest pare fajnych rzeczy i wogóle chyba przyjazne to forum tylko trzeba sie oswoić ... Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Patka , musisz chyba kliknąć na Post Reply i tam jest taki watek Tytuł .Kurczaki a może to nie to :thinkerg: Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Alu poradnictwo załóz odnośnie nowego forum a spojkrzuj na swoje konto i sie powiadomienia o wszystkich odp przysyłają, a ja nie chce :vamp: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Patka , musisz chyba kliknąć na Post Reply i tam jest taki watek Tytuł .Kurczaki a może to nie to :thinkerg:[/quote]u samej góry nie na końcu strony :question: Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Kurczę - strasznie dziwnie :icon_roc: trzeba sie dogo od nowa nauczyć Alicja - jak tam u Was? W TV mówili że bardzo nieciekawie w Rybniku Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='Patka']Alu poradnictwo załóz odnośnie nowego forum a spojkrzuj na swoje konto i sie powiadomienia o wszystkich odp przysyłają, a ja nie chce :vamp:[/quote]o kurcze skrzynke mi zawaliło:vamp: ja też nie chce powiadomień Quote
dbsst Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 qrde ale dziwnie na dgm :/ ale juz kilka plusow znalazlam ;) Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='Gosiek']Kurczę - strasznie dziwnie :icon_roc: trzeba sie dogo od nowa nauczyć Alicja - jak tam u Was? W TV mówili że bardzo nieciekawie w Rybniku[/quote]u nas ok ale w okolicy połamane drzewa , brak światła , no i strach było autem w nocy jechać .TZ wracał z pracy o 22.30 i wiało ogromnie a mi z okna w kuchni zwiało obudowę z termometru:-D Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Patka , musisz chyba kliknąć na Post Reply i tam jest taki watek Tytuł .Kurczaki a może to nie to :thinkerg:[/quote] To nie to :roll: Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 a kto wie jak zablokowac te powiadomienia :mad: :mad: Quote
Recommended Posts