sayma Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Vogue napisał(a):U nas galazki wierzby tez przybrane :D Lampkami i malymi bombeczkami Taki przedsmak Swiat :D :DA ja bardzo lubię ozdoby na wierzbie. 8) A dzis wyciągaliśmy ozdóbki do strojenia Kuby pokoju , postaram się wrzucić za chwil foteczki :wink: ja co roku tez mam ta wierzbę ale musze przyznac ze nigdy ine wpadłam na pomysł ozdabiania jej :D Ala dzięki twoim fotkom bedę miała w tym roku ozdobioną ( hmmm tylko jeszzce nie wiem jak :roll: :-? Suuper ze zaczęłas sama fotki robić :klacz: Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Najpierw wrzucam moje portreciki 8) / znaczy się moje focenie :wink: / ta ostatnia fotka najbardziej mi się podoba 8) , taka moja koffana mordeczka :wink: Quote
dbsst Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 a mi sie to podoba taki dostojny PRZECUDNIASTE FOTY brawoooooooo Quote
sayma Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 :angel: :angel: :angel: :klacz: :klacz: pierwsze koty za płoty :drinking: fotaski przepiękne morrdeczka koffana Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Ale jesteście niecierpliwi :-? .Ja dziś od 6 do 15 w pracy siedziałam i miałam masę roboty , więc jak przyszłam to ułożyłam swe nadobne ciało na wyrku i .....zasnęłam , aż mnie po 40 minutach wybudził miły :evilbat: sasiad wiercąc w ścianie dziury :evil: Ozzy czekający na zabawkę Ozzy leżący ZIEWAM :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 jaaa nie moge jaki chinczyk :D :angel: :angel: Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Wyciągnęli z pewnego pudła Mikołajka :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 hahahhaha MIKOLAJKA o zawal kca przyprowadzic :D hahahha Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Ktoś dzwoni na domofon :-? Aniołki :o Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 cd. nudnych fotek :-? i trzeba było szybko pudełeczko ewakuować z pokoju , bo Ozzy zaczynał pomniejszać jego powierzchnię w zastraszajacym tempie 8) :lol: Quote
Teklunia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 jakie fajne zabawy pudeleczkiem :) fajnie zobaczyc jak Ozzy sie bawi :) Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Teklunia napisał(a):jakie fajne zabawy pudeleczkiem :) fajnie zobaczyc jak Ozzy sie bawi :)tak tylko ozdóbki wylatują z pudełka :-? Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 mistrzostwo swiata a będą medale :o :wink: Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 A ja dziś jeszcze dostałam prezencik od Naszej Koffanej Dominiczki :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Aluś zdjęcia z Ozzusiem nigdy nie są nudne :) Fajnie, że w końcu macie ten aparacik i będziemy teraz mogli Ozzinka podziwiać zdecydowanie częściej :lol: Quote
KaRa_ Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ale z Ozzyego bałaganiaz :lol: :lol: :lol: :lol: pogrysc pudelko i nie posprzatac :lol: Nie ladnie,oj nie ladnie Ozzy :wink: Quote
Hanna R. Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 ALU, no cóż PRZYKRO MI ... I ON TEŻ .... :cry: Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ale z Ozzyego bałaganiaz :lol: :lol: :lol: :lol: pogrysc pudelko i nie posprzatac :lol: Nie ladnie,oj nie ladnie Ozzy :wink:on jeszcze kończy rozrywać resztki tego pudełka i nie opłaci się sprzatać dopóki nie skończy :-? Quote
Recommended Posts