jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Basia&Safi']:) witamm witam :) własnie mi sie przypomniało zektos obiecał byc na wystawie :) i bardzo mnie to ucieszylo :):)[/quote] Basiu, a Ty będziesz? Którego dnia? Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Pewnie ma siedem żołądków, jak Alf :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kurcze a nic Jola nie mówiła że Darek przybył z planety Melmag :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='NUTELLASTELLA']zamień się ze mną. do szkoły możesz za mnie pochodzić. :cool3::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mogę ;) nie ma problemu [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Dzień dobry Alutka :) Jestem dziś śpiąca nieziemsko, ale co zrobić, pracować trzeba. Tak więc velvecik w garść i jedziemy z tym koksem :)) Buziaczki i miłego dzionka Ci życzę :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek Asieńko :loveu: Ja od rana na obrotach . Jutro u nas nie ma światła a co za tym idzie to jak nie ma światła to i nie ma wody i ogrzewania ... :mad:...więc dziś biegusiem zakupki i gotuję na jutro obiadek :roll: Fasolkę po Barbarzyńsku :p A kawusia ...mmmm jak najbardziej ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Basia&Safi']:) witamm witam :) własnie mi sie przypomniało zektos obiecał byc na wystawie :) i bardzo mnie to ucieszylo :):)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witam :multi: właśnie ja nadal nie wiem czy dostanę na piątek mój urlop :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witam się przy porannej kawusi:loveu::loveu::loveu::grins: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]Doberek Asieńko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja od rana na obrotach . Jutro u nas nie ma światła a co za tym idzie to jak nie ma światła to i nie ma wody i ogrzewania ... :mad:...więc dziś biegusiem zakupki i gotuję na jutro obiadek :roll: Fasolkę po Barbarzyńsku :p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]A kawusia ...mmmm jak najbardziej ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] O, fasolka ;) W piątek może być, bo w tygodniu się raczej nie nadaje :ices_bla: Quote
Matusz Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [COLOR=Navy][B]hej Alicjo :loveu::multi::loveu: ślemy wiosenne pozdrowienia ! [/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [I][B]Nie lubiem barbarzynskiej :evil_lol: ale moj Adik tak wiec go wysle do Ciebie :evil_lol:[/B][/I] [I][B]doberek słodyczy Ty moja[/B][/I] :loveu::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]mogę ;) nie ma problemu [/B][/COLOR][/FONT][/quote] to ja bym się trochę z dzieciakami poużerała... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 przez ten Twój FB zrobiłam sobie trzecią dziś kawę :evil_lol: widziałam zdjątko muzykalnej Rodzinki :klacz: :loveu: i Ozzulka od doopy strony widziałam też :loveu: [SIZE=1]i powiem Ci w tajemnicy że diabelnie mnie ciągnie odwiedzić Pawcia :oops: dobrze, że chałupa mnie wycyckuje doszczętnie [/SIZE]:evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ciekawe jak długo byś wytrzymała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to te dzieciaki aż takie niegrzeczne? :crazyeye::diabloti: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Medorowa']Witam się przy porannej kawusi:loveu::loveu::loveu::grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witam przy popołudniowej :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']O, fasolka ;) W piątek może być, bo w tygodniu się raczej nie nadaje :ices_bla:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a mi to wsio ryba kiedy ..nic mi się nie dzieje :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej Alicjo :loveu::multi::loveu: ślemy wiosenne pozdrowienia ! [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witaj wiosenny Mateuszu :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]Nie lubiem barbarzynskiej :evil_lol: ale moj Adik tak wiec go wysle do Ciebie :evil_lol:[/B][/I] [I][B]doberek słodyczy Ty moja[/B][/I] :loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ale mogesz z Adikiem podjechać ... coś tam dla cia wyszkrobia w lodówce ;) Dobereczek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']to ja bym się trochę z dzieciakami poużerała... :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciekawe jak długo byś wytrzymała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']przez ten Twój FB zrobiłam sobie trzecią dziś kawę :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]fajnie tak mieć z kim wypić ;)[/B][/COLOR][/FONT] widziałam zdjątko muzykalnej Rodzinki :klacz: :loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bowskie no nie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] i Ozzulka od doopy strony widziałam też :loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam jeszcze :p[/B][/COLOR][/FONT] [SIZE=1]i powiem Ci w tajemnicy że diabelnie mnie ciągnie odwiedzić Pawcia :oops: dobrze, że chałupa mnie wycyckuje doszczętnie [/SIZE]:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja się szykuję ino ze tysz muszę czekać na przypływy :razz::razz:ale będzie cd do tamtego ;) [SIZE=1] jak poczytałam że cię ciągnie do P. to mi zaraz Groszek do głowy wszedł :evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 sa jakies rogaliczki czy cuś na deserek??:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']sa jakies rogaliczki czy cuś na deserek??:loveu::loveu::loveu:[/quote] [I][B]nie żryj tyle :diabloti: bo juz nie bedziesz śliczna[/B][/I] :eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja się szykuję ino ze tysz muszę czekać na przypływy :razz::razz:ale będzie cd do tamtego ;) [SIZE=1] jak poczytałam że cię ciągnie do P. to mi zaraz Groszek do głowy wszedł :evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahaha groszek znaczy się fasolka? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']sa jakies rogaliczki czy cuś na deserek??:loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie ma :p ale są pierniczki w czekoladzie i Milka z orzechami :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie ma :p ale są pierniczki w czekoladzie i Milka z orzechami :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :mdleje: uwielbiam pierniczki Quote
malawaszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no o TEGO Groszka mi chodziło :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] mam swojego dawcę :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]nie żryj tyle :diabloti: bo juz nie bedziesz śliczna[/B][/I] :eviltong::eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ślicznego ciała nigdy za dużo :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']hahaha groszek znaczy się fasolka? :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no o TEGO Groszka mi chodziło :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Witaski przy gulaszu z kaszą ;))[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jem cukierki kokosowo -rumowe :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a kaszy nie toleruję :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']:mdleje: uwielbiam pierniczki[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no to oć :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 W sumie pierniczek na deser to nie jest zły pomysł ;) Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]U MNIE NOWE FOTECZKI![/COLOR][/SIZE][/B] :cool3:[/CENTER] Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='malawaszka']mam swojego dawcę :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:temuż tez się zdziwiłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']W sumie pierniczek na deser to nie jest zły pomysł ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja już nic nie wetne po tych słodkościach :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czesc Alusia z latajacym psem:loveu: Sliczna ta fotencja z Ozzulkiem co tnie powietrze jak blyskawica:roll::evil_lol::evil_lol:. I nie daj sie tym przemadrzalym [B]pszeczkolakom:evil_lol:[/B] Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:temuż tez się zdziwiłam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ja już nic nie wetne po tych słodkościach :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Polecam ogórkową na przeczyszczenie :diabloti: Quote
Recommended Posts