e.v.a Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj :multi::multi:ale ze śniezku nie cieszkam :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja tez nei bardzo :roll: tymbardziej ze dzisiejszej nocy zima znowu zaskoczyla naszych drogowców :grin: bosz do szpitala rano jechalam od 20 do prawie 50 km/h :mdleje: myslalam ze nie dojade :roll: a oczywiscie zadnej piaskarki na miescie nie zobaczylam :roll: Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']A w środku?? Różana marmoladka? Czy inna?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] może być różana ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]byle nie adwokat czy budyń :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnethka']oj...nic mi nie mów... mi po ciąży do tej pory zęby się sypią... nic nie pomaga :shake: niedługo to będę jak moja babcia - szukać państwowych zębów :evilbat:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] kurcze to niefajnie :shake:...mus ratować teraz co się da ... bo państwowe to raczej dyskomfort ...chyba lepiej pocerowane ale własne ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']witam w zasniezony dzionek:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj :multi::multi:ale ze śniezku nie cieszkam :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 hmm... może trochę zdramatyzowałam, ale dobrze nie jest :roll: cóż... każdemu w coś idzie ;) najwyraźniej mam nie przystosowany organizm do ciąż :lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witamy rano! :multi: Co tam? Jakieś plany na dzisiaj? :cool3: Całuski od Ganji! :buzi: Quote
zuzolandia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [I][B]siemankooooooooooooo:loveu:[/B][/I] [I][B]odzyskalam dogomaniacką łaske :eviltong::eviltong: i oto jestem :multi:[/B][/I] [I][B]....uuuuuuu...mnie sie sypią 2 zebole i mialam juz dzisiaj pojsc do d:multi:entola sie zapisac na wizyte ale jakos mi nie po drodze bylo :diabloti::diabloti:[/B][/I] [I][B]ale i tak mnie to nie minieee:placz:[/B][/I] [I][B]paczki z adwokatem ...pychotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/B][/I]:eviltong: Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='evaxon']ja tez nei bardzo :roll: tymbardziej ze dzisiejszej nocy zima znowu zaskoczyla naszych drogowców :grin: bosz do szpitala rano jechalam od 20 do prawie 50 km/h :mdleje: myslalam ze nie dojade :roll: a oczywiscie zadnej piaskarki na miescie nie zobaczylam :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wiem coś o tym :angryy: z mojej wiochy wyjechać to pikuś ...ale dziennie dojeżdżałam na zabiegi przez drugą wiochę ...masakra ....a parkingi :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnethka']hmm... może trochę zdramatyzowałam, ale dobrze nie jest :roll: cóż... każdemu w coś idzie ;) najwyraźniej mam nie przystosowany organizm do ciąż :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ja jakoś tak nie bardzo chyba chciałabym być w ciaży i to nie tylko ze względu na zęby :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Witamy rano! :multi: Co tam? Jakieś plany na dzisiaj? :cool3: Całuski od Ganji! :buzi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]plany :hmmmm: ugotowanie obiadu i posprzatanie łazienki po malowaniu :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Pączka z advokatem jeszcze nie jadłam ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja nie lubiam ... mdławy :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]siemankooooooooooooo:loveu:[/B][/I] [I][B]odzyskalam dogomaniacką łaske :eviltong::eviltong: i oto jestem :multi:[/B][/I] [I][B]....uuuuuuu...mnie sie sypią 2 zebole i mialam juz dzisiaj pojsc do d:multi:entola sie zapisac na wizyte ale jakos mi nie po drodze bylo :diabloti::diabloti:[/B][/I] [I][B]ale i tak mnie to nie minieee:placz:[/B][/I] [I][B]paczki z adwokatem ...pychotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/B][/I]:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:jeeeeeeee:loveu: jesteśśśśśśśśśś mi w niedziele wyleciała plombka i zaraz zębol zczerniał ...chyba umarł :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ulala to nie fajnieeeee Ja ostatnio byłam pierwszy raz u dentysty po 3 latach i tylko 2 małe dziurki ale chyba cieszyłąm sie za wczesnie bo ropa zaczyna mi podchodzic pod zeba:-. cza bedzie ciocie odwiedziec, lubie ja ale jakos wole towarzysko niz w gabinecie:D Quote
Aga&Ganja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]plany :hmmmm: ugotowanie obiadu i posprzatanie łazienki po malowaniu :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co masz dobrego na obiad? :cool3::evil_lol: Malowanie? Jaki kolorek? :cool3:;) Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='agbar']Czesc wsadzajaca lapy nie tam gdzie trzeba:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops::oops::oops:umyłam przeca :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Czesc wsadzajaca lapy nie tam gdzie trzeba:diabloti: Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Co powiesz na wieczorne piwo, Alutka? Mam carlsberga ;) Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wprawdzie to jutro ....ale różnie to bywa ;) [SIZE=4] [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=4]Smacznego:loveu:[/SIZE] [url=http://www.paczekdlaciebie.pl/61547]Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka.[/url][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='malawaszka']gdzieś pchała łapska? :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Aga Ci powie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']Co powiesz na wieczorne piwo, Alutka? Mam carlsberga ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] grzechem było by odmówić :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witaj Alus :buzi: te paczki to juz swiat obiegly :) ale dziekuje :P Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A do piwka - [url=http://www.paczekdlaciebie.pl/69298]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/url] Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][SIZE=3]A ja tutaj chciałabym wstawić reklamę Bazarku Dreamer :loveu:[/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozliczenia-podatkowe-za-2008-rok-do-25-04-zapraszam-131850/#post11821101[/url][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][SIZE=3]A ja tutaj chciałabym wstawić reklamę Bazarku Dreamer :loveu:[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2] [CENTER][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozliczenia-podatkowe-za-2008-rok-do-25-04-zapraszam-131850/#post11821101[/URL][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] Kurde.... to mi do głowy nie przyszło..... Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]TU mnie jeszcze nie było:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ala, pisałaś, że stosowałaś u Ozzulka AlumSpray. Pstryknij fotkę, bo przy okazji wizyty w aptekach pytam się o to i nikt nic nie wie. Pozdrawiamy Quote
Selket Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='rwpb']Ala, pisałaś, że stosowałaś u Ozzulka AlumSpray. Pstryknij fotkę, bo przy okazji wizyty w aptekach pytam się o to i nikt nic nie wie. Pozdrawiamy[/quote] A nie chodzi przypadkiem o "Alu Spray",aluminium w spreju, środek przyśpieszający gojenie się ran? W aptekach raczej go nie ma, bo to jest typowy lek weterynaryjny, mimo iż można go z powodzeniem stosować u ludzi. Dostępny jest na allegro, albo w sklepach weterynaryjnych, jeździckich, dobrej ajkości zoologicznych, albo u weta. Chyba, że to nie to. [URL="javascript:;"][IMG]http://www.amigo-konie.pl/sklep/images/img_bg/alu_spray.jpg[/IMG][/URL] Quote
agaciaaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Bry wieczór Alu :multi: Widziałam śniegowego Ozzulka :) [URL]http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/218624/00000071.JPG[/URL] aż stracił głowe w tym śniegu :lol: Quote
Recommended Posts