Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy mgłę..... Zaraz pora na spacerek z niuśkami, a tam mleko.... Ale może to i dobrze, będziemy mogli dłużej pospacerować bez towarzystwa, bo w taką pogodę nikomu się nie chce wychodzić, a białaski kochają wilgoć i chłód ;)

Dobry wieczór Alutka :)

Posted

[quote name='jbk']Moje zeznanie też już dawno poszło :) Ale zwrocik będzie na konto ;) Tak to jest, jak się samemu sobie wystawia PIT-11 ;)

Alusia kawusia?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
;)wypiłam dziś 3

a ja nawet nie mam jeszcze rozliczeń z zakładów pracy :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

quote=jonQuilla;11676066][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Mamcia melduję że jako przyzwoity obywatel i grzeczna Twoja przybrana córka jestem w pracy i ciężko pracuję jak widać zresztą :cool3::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]koffana Córeńka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iv_']A ja przyszłam powiedzieć Cześć :loveu: no i powiedzieć........cześć :evil_lol: bo znikam do pracy :roll:

Jak wszyscy z pracy, to ja do pracy buuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz:

U mnie jest taka mgła, że nie wiem czy nie zgubie się po drodze :cool1: :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaj Iv :multi::loveu::multi:

a mówią ze praca nie zając;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='rwpb']:loveu::loveu:Do:loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:berek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu:czesc ALuuu tęskniłaś?? :evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no jasne Effuniu :loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Mamy mgłę..... Zaraz pora na spacerek z niuśkami, a tam mleko.... Ale może to i dobrze, będziemy mogli dłużej pospacerować bez towarzystwa, bo w taką pogodę nikomu się nie chce wychodzić, a białaski kochają wilgoć i chłód ;)

Dobry wieczór Alutka :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]U nas zimno i nieprzyjemnie ...ale mgły nie było

Bry wieczorek :multi:
[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Bullila.nl']hej Allutka;)...zrobili nam neta:multi: a mialo nie byc do srody:cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:nooo supcio [/B][/COLOR][/FONT]

A ja dziś byłam w pracy od 6 a potem byłam u Madzi w Jebiu :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a jutro lecę na 7 :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no jasne Effuniu :loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
nie ty jedna:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]lecę do pracy na 7 :roll:do 12 [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
...a o 12:10 na spacerek i będą nowe fotki :eviltong:
Witamy :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jeszcze 2,5 h i Alunia będzie back:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jeszcze dwie i Alunia będzie :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jbk']Czekamy na Ciebie po dwunastej Alu :) Dzień doberek :)[/quote]
jestem :multi::multi::multi: po 12 tej :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='rwpb']...a o 12:10 na spacerek i będą nowe fotki :eviltong:
Witamy :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]troszkę Cię poniosło :evil_lol::evil_lol:

Witanko :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeszcze 2,5 h i Alunia będzie back:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='jbk']Jeszcze dwie i Alunia będzie :multi::multi::multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a nie pomyślały ze cza zakupy zrobić i obiada uskutecznić :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']Czesc Aluś:multi:
Boszzzzzz ale nadrabiania miałam, ale już na bieżąco jestem:multi: Dużo fotek nie widziałam, ale nagadane to było, że hoho:evil_lol: Całuski:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Izuś :multi::multi::multi:

jak to nie było fot :hmmmm: były ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a nie pomyślały ze cza zakupy zrobić i obiada uskutecznić :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Na obiad zamawia się pizzę ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a nie pomyślały ze cza zakupy zrobić i obiada uskutecznić :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie:shake: My myślały że my som najważniejsze...ważniejsze niż parówki:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='jbk']Na obiad zamawia się pizzę ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:.....ciiiiii......bo One będą chciały żebym zrobiła :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1:.....ciiiiii......bo One będą chciały żebym zrobiła :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

To co zrobiłaś na obiad, skoro to nie pizza? Powiedz, może ukradnę pomysł ;)

Posted

[quote name='jbk']To co zrobiłaś na obiad, skoro to nie pizza? Powiedz, może ukradnę pomysł ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mięsko ...zostało od wczoraj , zapiekane ziemniaczki i suróweczka [/B][/COLOR][/FONT]
na jutro mielone w sosie pomidorowym :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]mięsko ...zostało od wczoraj , zapiekane ziemniaczki i suróweczka [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]na jutro mielone w sosie pomidorowym :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A to nie ukradnę ;) Młody napisał, że kurczaczka w paprykowym sosie chce, z ryżem ;)