jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mamy mgłę..... Zaraz pora na spacerek z niuśkami, a tam mleko.... Ale może to i dobrze, będziemy mogli dłużej pospacerować bez towarzystwa, bo w taką pogodę nikomu się nie chce wychodzić, a białaski kochają wilgoć i chłód ;) Dobry wieczór Alutka :) Quote
Bullila.nl Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 hej Allutka;)...zrobili nam neta:multi: a mialo nie byc do srody:cool3: Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']Moje zeznanie też już dawno poszło :) Ale zwrocik będzie na konto ;) Tak to jest, jak się samemu sobie wystawia PIT-11 ;) Alusia kawusia?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ;)wypiłam dziś 3 a ja nawet nie mam jeszcze rozliczeń z zakładów pracy :mad:[/B][/COLOR][/FONT] quote=jonQuilla;11676066][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Mamcia melduję że jako przyzwoity obywatel i grzeczna Twoja przybrana córka jestem w pracy i ciężko pracuję jak widać zresztą :cool3::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]koffana Córeńka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iv_']A ja przyszłam powiedzieć Cześć :loveu: no i powiedzieć........cześć :evil_lol: bo znikam do pracy :roll: Jak wszyscy z pracy, to ja do pracy buuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz: U mnie jest taka mgła, że nie wiem czy nie zgubie się po drodze :cool1: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witaj Iv :multi::loveu::multi: a mówią ze praca nie zając;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']:loveu::loveu:Do:loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:berek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu:czesc ALuuu tęskniłaś?? :evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no jasne Effuniu :loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Mamy mgłę..... Zaraz pora na spacerek z niuśkami, a tam mleko.... Ale może to i dobrze, będziemy mogli dłużej pospacerować bez towarzystwa, bo w taką pogodę nikomu się nie chce wychodzić, a białaski kochają wilgoć i chłód ;) Dobry wieczór Alutka :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]U nas zimno i nieprzyjemnie ...ale mgły nie było Bry wieczorek :multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Bullila.nl']hej Allutka;)...zrobili nam neta:multi: a mialo nie byc do srody:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:nooo supcio [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] A ja dziś byłam w pracy od 6 a potem byłam u Madzi w Jebiu :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a jutro lecę na 7 :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no jasne Effuniu :loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] nie ty jedna:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wszystkie sie stęsknili ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wszystkie co do jednej ;) Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='evaxon']nie ty jedna:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wszystkie sie stęsknili ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Selket']:multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Bereczek :multi::multi:lecę do pracy na 7 :roll:do 12 [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Czekamy na Ciebie po dwunastej Alu :) Dzień doberek :) Quote
rwpb Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]lecę do pracy na 7 :roll:do 12 [/B][/COLOR][/FONT][/quote] ...a o 12:10 na spacerek i będą nowe fotki :eviltong: Witamy :loveu: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeszcze 2,5 h i Alunia będzie back:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jeszcze 2,5 h i Alunia będzie back:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jeszcze dwie i Alunia będzie :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Czekamy na Ciebie po dwunastej Alu :) Dzień doberek :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jestem :multi::multi::multi: po 12 tej :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']...a o 12:10 na spacerek i będą nowe fotki :eviltong: Witamy :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]troszkę Cię poniosło :evil_lol::evil_lol: Witanko :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeszcze 2,5 h i Alunia będzie back:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='jbk']Jeszcze dwie i Alunia będzie :multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a nie pomyślały ze cza zakupy zrobić i obiada uskutecznić :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Izabela124.']Czesc Aluś:multi: Boszzzzzz ale nadrabiania miałam, ale już na bieżąco jestem:multi: Dużo fotek nie widziałam, ale nagadane to było, że hoho:evil_lol: Całuski:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Izuś :multi::multi::multi: jak to nie było fot :hmmmm: były ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Czesc Aluś:multi: Boszzzzzz ale nadrabiania miałam, ale już na bieżąco jestem:multi: Dużo fotek nie widziałam, ale nagadane to było, że hoho:evil_lol: Całuski:loveu: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a nie pomyślały ze cza zakupy zrobić i obiada uskutecznić :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Na obiad zamawia się pizzę ;) Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a nie pomyślały ze cza zakupy zrobić i obiada uskutecznić :razz::razz:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie:shake: My myślały że my som najważniejsze...ważniejsze niż parówki:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Na obiad zamawia się pizzę ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:.....ciiiiii......bo One będą chciały żebym zrobiła :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1:.....ciiiiii......bo One będą chciały żebym zrobiła :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To co zrobiłaś na obiad, skoro to nie pizza? Powiedz, może ukradnę pomysł ;) Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']To co zrobiłaś na obiad, skoro to nie pizza? Powiedz, może ukradnę pomysł ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mięsko ...zostało od wczoraj , zapiekane ziemniaczki i suróweczka [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] na jutro mielone w sosie pomidorowym :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]mięsko ...zostało od wczoraj , zapiekane ziemniaczki i suróweczka [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]na jutro mielone w sosie pomidorowym :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A to nie ukradnę ;) Młody napisał, że kurczaczka w paprykowym sosie chce, z ryżem ;) Quote
zuzolandia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ooo jesooo zaś żarcie :evil_lol:a ja sie próbuje odchudzic cos niecos ..a jak to czytam to mam slinotok :placz: buziowanko koffana:loveu: Quote
Recommended Posts