Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]tysz tak myśle... kto by chciał wiedzieć że............................ :diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] pffffyyyyyyy a ja mam intuicję i wiem ......:siara: tak myślę, że wiem o co chodzi :eviltong: :cool3: :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']pffffyyyyyyy a ja mam intuicję i wiem ......:siara: tak myślę, że wiem o co chodzi :eviltong: :cool3: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jasnowidzka sie znalazła.. patrzajcie :evil_lol::evil_lol::loveu::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']tylko nie mow...bo kogo to obchodzi?:eviltong::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no paaaa.... a już miałam napisać na klockowym i dać fotki :roll::roll:... ale kogo to obchodzi :diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='agbar']tylko nie mow...bo kogo to obchodzi?:eviltong::evil_lol::evil_lol:[/quote] :splat:jak to kogo? wszystkich :diabloti: bo ludzie to takie ciekawe są :razz::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iv_']pffffyyyyyyy a ja mam intuicję i wiem ......:siara: tak myślę, że wiem o co chodzi :eviltong: :cool3: :evil_lol:[/quote] tylko nie mow...bo kogo to obchodzi?:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]DOBRA!!! zara pisam na Klockowym :loveu::loveu::cool1: niech strace :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]DOBRA!!! zara pisam na Klockowym :loveu::loveu::cool1: niech strace :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no to ja już się czaję :cool1: do biegu........gotowi.......start :multi: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berczysław :diabloti: se wdepłam... dawa kaff bo pół nocy nie spałam :roll::oops: widziołach Jełopka zimowo-zimowego... Kloc tak nie chce poszaleć... Ino oponki mu w głowie :p... niby spoko, bo spala enerdżi biegając z oponką, ale..... cholewcia.... on dalej na letnich jedzie :roll::evil_lol::evil_lol:... cza poszukać kajś w lasu zimówek :loveu::loveu: no to se zmykam... przelecieć reszte towarzycha :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::loveu: berczysław ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dawa Klocka na psacer to się naumi ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a dlaczemu a dlaczemu :roll::roll: powiem, ale jesio nie teraz :roll::roll::razz::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja wiem ale nie powiem :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='rwpb']I dopiero teraz mi mówisz o ananasie? Nie wiem, czy jutro znowu nie będzie sałatka do obiadu :evil_lol: A tak jak masz chętkę, to zrób sobie moją. Na razie jest bez nazwy. Kroi się pędzoną cykorię, mandarynki, oliwki i banany. Potem wsio wybełtać, dodać odrobinę musztardy i pokropić kroplą oliwy. Smacznego.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a zapisałam ....popróbujemy ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][URL]http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg[/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [I][B]nie no Ozzi jest fenomenalnyyyyyy ![/B][/I] [I][B]widzialam wsie zimowe yntki :eviltong::eviltong:[/B][/I] [B][I]cholewcia i daj tu tera komus psioka do adopcji ....biedna Lola ...[/I][/B] [B][I]o jakiej sałatce mowa???? kcem wiedziec i znac colki przepis ![/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] aaaa sałatka :p.....no dawałam kasik na wąteczku :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A dlaczemu nie spałaś?:roll::glaszcze: Beruś Alu:loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bry Dżapuszko :loveu: widzę net zapłacony ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Witanko wszystkim ;) Ostatnio spałam w nocy dwie godziny, bo mi dzidziuś rzygał, zasypiał na krótkie momenty jedynie, jak miał pyszczek w mojej dłoni, a drugą musiałam go miziać. Nikt nie wie, czego się najadł. Kawusia?[/quote] [COLOR=Red] [/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]może się zaziębił po jedzeniu śniegu ??[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]daj znaka co z małym [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Żywioł!:loveu: [URL]http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg[/URL] Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ma to po pańci :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no to zjeżdżamy na brzuszku z górki :) :evil_lol::evil_lol: [URL]http://images47.fotosik.pl/49/31118fb9073f7322.jpg[/URL] tylko żeby sobie podwozia nie zarysował za bardzo :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wiecznie ma obdarte :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iv_']pffffyyyyyyy a ja mam intuicję i wiem ......:siara: tak myślę, że wiem o co chodzi :eviltong: :cool3: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobrze myślałaś :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='agbar']z tego co widze mnie nie przelecialas jeszcze:obrazic:..:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wow ....ale masz zachcianki ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zara ja tam zaglądnę ;)[/B][/COLOR][/FONT] nie mow...nie mow...nie mow.... kogo by to interesowalo:diabloti::diabloti::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]powiedziała :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Medorowa']A Brryyyy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: [URL]http://images44.fotosik.pl/49/4dce1622fdc21f8e.jpg[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :multi::multi:bry[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jasnowidzka sie znalazła.. patrzajcie :evil_lol::evil_lol::loveu::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no paaaa.... a już miałam napisać na klockowym i dać fotki :roll::roll:... ale kogo to obchodzi :diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :multi::multi::multi:NAS WSZYSTKICH :bigcool:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] HURRRAAAAAAAAAAAAA Będę jeszcze wiekowo Ciocią a nie babcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]... Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Teraz tylko napiszę że od wczoraj od ok 20 nie miałam neta :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]dobrze myślałaś :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] mmmmmm :oops: :razz:jak czasem zdarzy mi się myśleć, to już dobrze myślę :evil_lol:[SIZE=1](żartuję, ale oczywiście tylko z tym..."czasem") :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/SIZE] Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 przyszlam sie przywitac:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='evaxon']przyszlam sie przywitac:multi::multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a witałam się chyba z Tobą u Dilerowej :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] będę Ciocią :bigcool:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a witałam się chyba z Tobą u Dilerowej :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]będę Ciocią :bigcool:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ciocia - Klocia :evil_lol::loveu::evil_lol:...to znaczy ze Klockowa ciocia:evil_lol::loveu: czesc Alusia zazdroszcze Ozulkowi tego szalenstwa sniegowego:roll::loveu: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] a witałam się chyba z Tobą u Dilerowej :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] będę Ciocią :bigcool:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol: ach no tak:evil_lol: wiem wiem :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Vectra']Mówię sennie dzień dobry :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]obuć sie :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']:evil_lol: ach no tak:evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooooo:p[/B][/COLOR][/FONT] wiem wiem :multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] :bigcool: [quote name='lolka75']Ciocia - Klocia :evil_lol::loveu::evil_lol:...to znaczy ze Klockowa ciocia:evil_lol::loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no małego bajbusa:loveu: Ciocia ...bo Klocusiowa Ciocia już jestem :multi:[/B][/COLOR][/FONT] czesc Alusia zazdroszcze Ozulkowi tego szalenstwa sniegowego:roll::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to oćta do nas ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Doberek Allutka:multi::multi::multi: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bry Dżapuszko :loveu: widzę net zapłacony ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahahaha noooo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Bullila.nl']Doberek Allutka:multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:doberek [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahahaha noooo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a jak mi wczoraj padł to naj dzwoniłam do sąsiadki czy dostała już rachunek :evil_lol:ale na szczęście nie było u nas jeszcze do płacenia :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a jak mi wczoraj padł to naj dzwoniłam do sąsiadki czy dostała już rachunek :evil_lol:ale na szczęście nie było u nas jeszcze do płacenia :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja sobie wczoraj uprzejmie porozmawiałam z Panią z UPC....i mi właczyli!!!:multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja sobie wczoraj uprzejmie porozmawiałam z Panią z UPC....i mi właczyli!!!:multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];) po znajomości :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts