Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jakas taka niezdecydowana jesteś Alusiu:roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:.... kobieta zmienną jest :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:.... kobieta zmienną jest :oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nooooooo nie da się ukryć;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rufusowa']Alicja nie jest takie oficjalne jak Alicja Ozzulińska (dajmy na to) :grins:
wiec jest dobrze jak jest :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]żeby jeszcze Ozzulińska ...ale ja sobie figurowałam pełnymi danymi osobowymi :roflt:...

A ja dziś dostałam korby :roll:... umyłam w kuchni okno , zrobiłam porzadek w szufladzie z pierdołami , wyodkurzałam i pomyłam podłogi , wyprałam i powiesiłam firanki .... umyłam po raz 2 łazienkę :angryy: bo myłam wcześniej tylko TZ prał worek do odkurzacza ....znaczy powiedzmy że on twierdzi że prał a w rzeczywistości szczotkował i zasyfił całą łazienkę :roll: teraz gotuję rosolek :diabloti:.... podszykowałam obiad na jutro i luzik :multi::multi:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]żeby jeszcze Ozzulińska ...ale ja sobie figurowałam pełnymi danymi osobowymi :roflt:...

A ja dziś dostałam korby :roll:... umyłam w kuchni okno , zrobiłam porzadek w szufladzie z pierdołami , wyodkurzałam i pomyłam podłogi , wyprałam i powiesiłam firanki .... umyłam po raz 2 łazienkę :angryy: bo myłam wcześniej tylko TZ prał worek do odkurzacza ....znaczy powiedzmy że on twierdzi że prał a w rzeczywistości szczotkował i zasyfił całą łazienkę :roll: teraz gotuję rosolek :diabloti:.... podszykowałam obiad na jutro i luzik :multi::multi:[/B] [/COLOR][/FONT][/quote]

:crazyeye: wszystko ogarniete i weekend mozna zacząć :loveu:
ja to od rana na uczelnie sie wybieram :angryy: no ale...to ostatni semestr wiec staram sie nie narzekać :evil_lol:

Posted

[quote name='rufusowa']:crazyeye: wszystko ogarniete i weekend mozna zacząć :loveu:
ja to od rana na uczelnie sie wybieram :angryy: no ale...to ostatni semestr wiec staram sie nie narzekać :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak ostatni to już z góreczki :cool2:

Ja planuję Ozzulka jutro wybiegać jak nie będzie padać a popołudniem do Center Rodziców odwiedzić [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]żeby jeszcze Ozzulińska ...ale ja sobie figurowałam pełnymi danymi osobowymi :roflt:...[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]A ja dziś dostałam korby :roll:... umyłam w kuchni okno , zrobiłam porzadek w szufladzie z pierdołami , wyodkurzałam i pomyłam podłogi , wyprałam i powiesiłam firanki .... umyłam po raz 2 łazienkę :angryy: bo myłam wcześniej tylko TZ prał worek do odkurzacza ....znaczy powiedzmy że on twierdzi że prał a w rzeczywistości szczotkował i zasyfił całą łazienkę :roll: teraz gotuję rosolek :diabloti:.... podszykowałam obiad na jutro i luzik :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

woow:crazyeye: to ja zapraszam do siebie...:evil_lol:

ja dzis pojechalam do lasu pobrudzic psy i siebie..:evil_lol:
wykapalam psy i siebie....teraz siedzie przy kompie a Tz sie pyta to o ktorej jemy..? a ja na to od 45 minut ze odpisze zapale i sie biore za kolacje:multi::diabloti:

Posted

[quote name='Bullila.nl']woow:crazyeye: to ja zapraszam do siebie...:evil_lol:

ja dzis pojechalam do lasu pobrudzic psy i siebie..:evil_lol:
wykapalam psy i siebie....teraz siedzie przy kompie a Tz sie pyta to o ktorej jemy..? a ja na to od 45 minut ze odpisze zapale i sie biore za kolacje:multi::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: ja zanim kompa odpaliłam to kolacje naszykowałam :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila'][B]to znowu ja :P ALu moze u mnie posprzatasz ...:evil_lol:[/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:shake:...jutro jestem zajęta :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila'][B]to jeszcze dzisiaj masz cala noc :eviltong::evil_lol: ja tez zanim odpalilam kolacje zrobiłam[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]w nocy się ....ŚPI :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila'][B]e tam spisz Alu jutro sie wyspisz :evil_lol: i tak masz caly dzien wolny :evil_lol:[/B][/quote]

:shake::shake::shake:

MÓJ ZYGUŚ ocipiał .....już kwitnie :mdleje:

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/382/e9a0909b88491ceb.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/382/b3ca00f8a2fdf3c9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/286/65ebe3d6eaf1bca4.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/382/ae523e342c8571fb.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]A Ozzy medytuje :roll:

[/B][/FONT][/COLOR][CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/21/068390701faa6c50.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/21/39d529e8e77426a2.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Tengusia']temu to dobrze slodko sobie chrapie a ja w nocy w pracy bylam :placz:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: o bidulko [/B][/COLOR][/FONT]

ale co tam sniadanko zjadlam pieski wyprowadzilam i zaraz ide spac :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobrej :hmmmm: nocki ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Alu a Ty o 9 piszesz dobrej nocki ?:diabloti:[/I][/B][/quote]
bo Tengusia szła spać :p
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Dzieeeendoooobry:loveu:
Na kaw przyszlam:multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bryyyyy :multi::loveu: teraz już obiadek ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Kawka, kawka, kawka :)) Witaj Alu :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]kawki wypiłam 2 zjadłam obiada i jedziemy ze psem ;) a potem na kaff do babci:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Brrryyyy [U]Alinko[/U] :loveu::loveu::loveu::multi::multi:

:diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja jestem ALICJA :grins:[/B][/COLOR][/FONT]