Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja od zawsze mam nogi w tyłku :pa ty gdzie masz:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I] nie powiem :grins:[/I][/B] Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] nie powiem :grins:[/I][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jeeeeeeeju biedactwo:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jeeeeeeeju biedactwo:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I] Ciekawe co sobie pomyślałaś :diabloti:[/I][/B] Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] Ciekawe co sobie pomyślałaś :diabloti:[/I][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie powiem:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie powiem:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I] ojj noo powiedz :loveu::loveu: że w nosie może co ? :diabloti:[/I][/B] Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] ojj noo powiedz :loveu::loveu: że w nosie może co ? :diabloti:[/I][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie badz taka ciekawska....nie powiem i już:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 czy znajdzie sie tu jakis serniczek pocieszycielek dla Ewusi ???:loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie badz taka ciekawska....nie powiem i już:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I] kiedy ja lubię być ciekawska!!!!! gadaj !:mad:[/I][/B] [B][/B] [B][/B] [B][I]Ewuś a Tobie co ?[/I][/B] Quote
lolka75 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 piekne zdjecia Alu:loveu:..... zazdroszcze:roll: witaj Sloneczko:loveu::multi: Quote
rwpb Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 O, i też macie księżniczkę :loveu: Próbował ktoś pocałować? Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:witajcie hurtem :loveu::loveu::loveu:....widzę dawno niewidziane twarze ;):loveu: [/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Arial][COLOR=Red] milutko mi z tego powodu :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] szkoda że nie działa cytowanko ... szlag by to trafił :mad:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 :shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...nikt nie chciał całować księżniczki .....wzięłam do serca Twe ostrzeżenia :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:witajcie hurtem :loveu::loveu::loveu:....widzę dawno niewidziane twarze ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]milutko mi z tego powodu :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]szkoda że nie działa cytowanko ... szlag by to trafił :mad:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] mi tez brak cytowanka multi :mad: Quote
rwpb Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cytowanie multi chyba będzie tylko dla VIPów :cool3: A co do księżniczki, to w sumie pół królestwa by się przydało :cool3: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Normalnie chyba im zapłacę, żeby multi mieć, bo kurka wodna, OKROPNIE go brak..... Quote
AlKil Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kolejna rewolucja na dogo???:cool1: Witaj Alu! U nas pada.....:placz: Nie podoba mi się to wcale a wcale, bo roboty jeszcze dużo. Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='AlKil']Kolejna rewolucja na dogo???:cool1: Witaj Alu! U nas pada.....:placz: Nie podoba mi się to wcale a wcale, bo roboty jeszcze dużo.[/quote] U nas też pada :( Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] kiedy ja lubię być ciekawska!!!!! gadaj !:mad:[/I][/B] [B][I]Ewuś a Tobie co ?[/I][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NIE:diabloti: Ewuśka co sie tak smutałaś?:roll: Alunia dzieńdoberek:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NIE:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] O jaka uparta, nie i nie ;) :diabloti: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']O jaka uparta, nie i nie ;) :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie uparta! Stanowcza:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Tengusia']mi tez brak cytowanka multi :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szlag mnie trafia ... w końcu się człowiek przyzwyczaił a tu doopa:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie uparta! Stanowcza:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No dobra, niech Ci będzie ;) A skoro stanowcza, to zupełnie jak ja :evil_lol: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]szlag mnie trafia ... w końcu się człowiek przyzwyczaił a tu doopa:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale to co? Już nam nie oddadzą mulit:crazyeye: Jbk: No widzisz......coś nas łaczy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale to co? Już nam nie oddadzą mulit:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jbk: No widzisz......coś nas łaczy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mam nadzieję, że oddadzą ;) Łączy nas też kolejność oglądania forów, śledzę Cię :bluepaw: Quote
Recommended Posts