Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]he mła b :loveu::multi::loveu:

na pocieszenie powiem, że u mnie od wczoraj same słonko !! a ja czuje się jak nowonarodzony :multi:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]u mnie teraz :loveu:aż mi lepiej :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']To już nie mówię :roll:

Mieszkamy w najgorszym pogodowo regionie najwyraźniej...... :angryy:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo doopiato mamy :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']a u mnie piękne słoneczko :multi: ciepełko wróciło i oby zostało[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oby do nas to doszło :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']specjalnie wyjszlam na zewnatrze zeby sprawdzic:evil_lol:gdyz moj kolega maz i do takich czynow jest zdolny:roll:[/quote]

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='jbk']To, że zdolny, to pozytyw, czy negatyw?[/quote]

[quote name='agbar']pozytyw:loveu::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ....na 100% pozytyw ...jasnoskórny i blond ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu:

przynoszę troszkę Gdańskiego słoneczka :):):)
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]koffana córeczka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aluuuuuu słonko wyszło:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='evaxon']witaj Alu w ten piekny słoneczny dzien:loveu: czy cylas na tym bezludziu?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:żartowałaś praffda ....właśnie weszłam zmoknięta do domu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:żartowałaś praffda ....właśnie weszłam zmoknięta do domu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A gdzie pada:crazyeye: nie mów że u ciebie pada:crazyeye: Tylko nie dmuchaj w moją stronę:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A gdzie pada:crazyeye: nie mów że u ciebie pada:crazyeye: Tylko nie dmuchaj w moją stronę:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:angryy:dokładnie u mnie .....
zaczęło padać jakies 40 minut temu ...słońca było może też tyle :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
zaczęło padać jakies 40 minut temu ...słońca było może też tyle :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojej.....to uważaj jak chodzisz co byś wiatru nie robiła bo jeszcze to do mnie przyleci:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
zaczęło padać jakies 40 minut temu ...słońca było może też tyle :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Potwierdzam :angryy: choć u mnie jeszcze nie pada ale czarno się zrobiło więc za chwilę zapewne lunie deszcz :angryy:

Wiadomość z ostatniej sekundy- Właśnie zaczyna padać :angryy:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:żartowałaś praffda ....właśnie weszłam zmoknięta do domu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
yyyyy mowisz serio???:roll::razz::razz::razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojej.....to uważaj jak chodzisz co byś wiatru nie robiła bo jeszcze to do mnie przyleci:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-400.gif[/IMG]szczelam do chmur ...polecą do Cia :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pandisia']Potwierdzam :angryy: choć u mnie jeszcze nie pada ale czarno się zrobiło więc za chwilę zapewne lunie deszcz :angryy:

Wiadomość z ostatniej sekundy- Właśnie zaczyna padać :angryy:[/quote]
[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-86.gif[/IMG]

[quote name='evaxon']yyyyy mowisz serio???:roll::razz::razz::razz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]serio serio :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]serio serio :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a u mnie dzis slonko swiecilo:loveu: od r:loveu:na tak sobie bylo ale pozniej sie wypogodzilo:loveu:

Posted

[COLOR=Navy][B]a u mnie całe 9 godzin słońca :multi::multi::multi: wczoraj tyle samo co daje 18 godzin, a jutro też to będzie więc 27:eviltong:[/B][/COLOR]

[COLOR=Navy][B]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']a u mnie dzis slonko swiecilo:loveu: od r:loveu:na tak sobie bylo ale pozniej sie wypogodzilo:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale z Ciebie farciara :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Alunia..blogas ci sie popsul..strasznie tu cicho:roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja nie mam czasu biegać po innych blogaskach to i do nas nie wchodzą :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]a u mnie całe 9 godzin słońca :multi::multi::multi: wczoraj tyle samo co daje 18 godzin, a jutro też to będzie więc 27:eviltong:[/B][/COLOR]

[COLOR=Navy][B]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bosh .....wnuś .... takiego chwalipiętę mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no i co mam powiedzieć ,......no powiem ...... zazdraszczam :placz:też chciałabym słonko :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='anetta']Hej Ala :hand:

Brawo Mati, siadaj, 5 :evil_lol:[/quote]

:hand:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]

a ta 5 dla Matiego to na doope klaps :razz::razz:czy ocena z matmy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Alu nie chcę Ci psuć humorku,ale u nas cały dzionek słoneczko i cieplutko było[/B][/I]:multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: zastanawiam się własnie czy mi psujesz czy nie :razz:

ale teraz też macie ciemno :grins: no to jest sprawiedliwie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Masz racje Ala...nie biegaj:shake:bo sie spocisz:cool1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:tym bardziej że własnie znów zaczęło lać :angryy::mad::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:tym bardziej że własnie znów zaczęło lać :angryy::mad::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Alicjo....pamietaj,ze nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc jeszcze gorzej:grins:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Qrdwa aż mnie poniosło ...stary purt ....powinni go żywcem przetopić :angryy::angryy::angryy:i tych co kupują takie coś
[URL]http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5735726,Przez_50_lat_zabijal_psy_i_przetapial_je_na_smalec.html[/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Alicjo....pamietaj,ze nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc jeszcze gorzej:grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]sugerujesz snieg czy grad :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Qrdwa aż mnie poniosło ...stary purt ....powinni go żywcem przetopić :angryy::angryy::angryy:i tych co kupują takie coś [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5735726,Przez_50_lat_zabijal_psy_i_przetapial_je_na_smalec.html"]http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5735726,Przez_50_lat_zabijal_psy_i_przetapial_je_na_smalec.html[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote]

nie wypowiem sie...:angryy: