Tengusia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='rwpb']Witam prawie w łykend :loveu:[/quote] co to za weekend jak trzeba isc do pracy :flaming: Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='rwpb']Witam prawie w łykend :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witanko :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']co to za weekend jak trzeba isc do pracy :flaming:[/quote] [FONT=Arial][B] [COLOR=Red]Oj ....:glaszcze: .... [/COLOR][/B][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Witam się cieplutko w ten iście zimowy wieczór :roll: :loveu: Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam się cieplutko w ten iście zimowy wieczór :roll: :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam :multi::loveu:...podać termoforek ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 weekendowo siem witam......niestety nie dla mnie te dobrodziejstwa hihihhihi praca jak zwykle....i do tego napalona geriatria meska;-) oć ciem poplujem ;-) buzioleeeeeee! Quote
basia2202 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [COLOR=Purple][B]a so to? ta roślinność? fajne takie, kolorowe... [url]http://images43.fotosik.pl/10/9f54b2812d5940ba.jpg[/url] wrzosy może? :roll: no i popsuł... [url]http://images32.fotosik.pl/361/936f0fa368eae17e.jpg[/url] dobrze, że mamcia kupiła nową :p i padł :evil_lol: [url]http://images46.fotosik.pl/10/6b14afc798533dd1.jpg[/url] ooo... jakie cudne okoliczności przyrodyyy.. [url]http://images27.fotosik.pl/274/67e1a4892b545009.jpg[/url] czemu u nas takich terenów nie ma :( buziowanko Alutku z Ozzutkiem :loveu: [/B][/COLOR] Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Tengusia']co to za weekend jak trzeba isc do pracy :flaming:[/quote] Witanko z pracy w sobotę ;) Kawusia na początek - raz! Jęczmień nie wyszedł do końca, potarty obrączką :) A może się wystraszył, bo powiedziałam mu, że poproszę teściową o splunięcie :diabloti: Quote
rwpb Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Wstawajcie już uzależnione od kawy :lol: A może tak na spacerek, albo na grzybki? Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='rwpb']Wstawajcie już uzależnione od kawy :lol: A może tak na spacerek, albo na grzybki?[/quote] W taką pogodę? Przecież leje....... Quote
rwpb Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 A u nas świeci słoneczko :loveu: i zaraz gdziesik pójdziemy Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='rwpb']A u nas świeci słoneczko :loveu: i zaraz gdziesik pójdziemy[/quote] No tak, Szczecin, Wy tam chyba zawsze macie ładną pogodę ;) Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 W W-wie tez leod rana. Jak byłam na spacerach z psiakami (ok. 4.50) to tez juz lało. Wróciłam zmoczona do ......gatek... A co do jęczmienia, to trzeba kilkakrotnie w ciagu dnia pocierać. A jak uparty jęczmień, to i nastepnego dnia trzeba powtórzyc... Nie ma lekko... Pzdr. Quote
BeaC Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No przeca dbam nici w życi nie nosze nie? NO! A co ja zrobie[FONT=Century Gothic] że mam mróz w pracy......normalnie to się do TV nadaje:placz:[/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Nikt mnie nie chce pożałować:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][COLOR=DarkRed]choć albo nie bo mnie zarazisz:diabloti:[/COLOR][/B] [quote name='agbar']Skoro sie tu zrobilo tak meteorologicznie to ja spiesze poinformowac ze przywital mnie dzis rano na dworze...przymrozek:placz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Aga nie :placz::placz::placz: piec dopiero za 2 tygodnie chcesz cobym zamarzła???:cool1:[/B][/COLOR] [quote name='jbk']Witanko z pracy w sobotę ;) Kawusia na początek - raz! [/quote] [B][COLOR=DarkRed]witanko z pracy kawusia Dwa:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] [COLOR=DarkRed][B]cześć All-icjo[/B][/COLOR]:razz: Quote
agbar Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Dzien dobry:multi:a u mnie cieplo:multi:wczoraj po poludniu to w ogole upal :crazyeye: [quote name='rwpb']Wstawajcie już uzależnione od kawy :lol: A może tak na spacerek, albo na grzybki?[/quote] :mdleje: tylko nie grzybki....nie moge patrzec na grzyby,mam ich powyzej dziurek w nosie.....chyba ze pojde i nazbieram ale oddam w dobre rece:evil_lol: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='rwpb']Zapraszamy do nas :multi:[/quote] Bardzo chętnie :) Mam kumpelę w Szczecinie, ale..... ups. Jeździłam do niej zanim dwa psy zawitały mi w domu..... [quote name='agbar']Dzien dobry:multi:a u mnie cieplo:multi:wczoraj po poludniu to w ogole upal :crazyeye: [/quote] Zazdroszczę upału z całego serca :) Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='zuzolandia']weekendowo siem witam......niestety nie dla mnie te dobrodziejstwa hihihhihi praca jak zwykle....i do tego napalona geriatria meska;-) oć ciem poplujem ;-) buzioleeeeeee![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko w weekend :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]a so to? ta roślinność? fajne takie, kolorowe... [URL]http://images43.fotosik.pl/10/9f54b2812d5940ba.jpg[/URL] wrzosy może? :roll: [FONT=Arial][COLOR=Red]Wrzosy :p[/COLOR][/FONT] no i popsuł... [URL]http://images32.fotosik.pl/361/936f0fa368eae17e.jpg[/URL] dobrze, że mamcia kupiła nową :p i padł :evil_lol: [URL]http://images46.fotosik.pl/10/6b14afc798533dd1.jpg[/URL] ooo... jakie cudne okoliczności przyrodyyy.. [URL]http://images27.fotosik.pl/274/67e1a4892b545009.jpg[/URL] czemu u nas takich terenów nie ma :( buziowanko Alutku z Ozzutkiem :loveu: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Buziowanko Basieńko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Witanko z pracy w sobotę ;) Kawusia na początek - raz! Jęczmień nie wyszedł do końca, potarty obrączką :) A może się wystraszył, bo powiedziałam mu, że poproszę teściową o splunięcie :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol: [quote name='rwpb']Wstawajcie już uzależnione od kawy :lol: A może tak na spacerek, albo na grzybki?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a są grzybki ?? bo u nas zamarzli :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']W taką pogodę? Przecież leje.......[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas też :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']A u nas świeci słoneczko :loveu: i zaraz gdziesik pójdziemy[/quote] :placz: [quote name='rwpb']Zapraszamy do nas :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:jedziemy :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']W W-wie tez leje rana. Jak byłam na spacerach z psiakami (ok. 4.50) to tez juz lało. Wróciłam zmoczona do ......gatek... A co do jęczmienia, to trzeba kilkakrotnie w ciagu dnia pocierać. A jak uparty jęczmień, to i nastepnego dnia trzeba powtórzyc... Nie ma lekko... Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas też makabryczna pogoda :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]choć albo nie bo mnie zarazisz:diabloti:[/COLOR][/B] [COLOR=DarkRed][B]Aga nie :placz::placz::placz: piec dopiero za 2 tygodnie chcesz cobym zamarzła???:cool1:[/B][/COLOR] [B][COLOR=DarkRed]witanko z pracy kawusia Dwa:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] [COLOR=DarkRed][B]cześć All-icjo[/B][/COLOR]:razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Bea-trycze :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Dzien dobry:multi:a u mnie cieplo:multi:wczoraj po poludniu to w ogole upal :crazyeye: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]buuuuu..... a u nas leje :placz:[/B][/COLOR][/FONT] :mdleje: tylko nie grzybki....nie moge patrzec na grzyby,mam ich powyzej dziurek w nosie.....chyba ze pojde i nazbieram ale oddam w dobre rece:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja poproszę grzybki :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]ja poproszę grzybki :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mam nadzieję, że te grzybki to nie halunki? Quote
Selket Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Dzień dobry :loveu: U nas nie pada, ale jest zimnoooooo :roll: Aczkolwiek to żółte tam wysoko w niebie się próbuję od kilki dni przebijać....... Ino bez większych sukcesów :roll: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Zaparzyłam świeżą gorącą :kaffee_2: na rozgrzewkę ;) Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='jbk']Mam nadzieję, że te grzybki to nie halunki?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]halucypki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Dzień dobry :loveu: U nas nie pada, ale jest zimnoooooo :roll: Aczkolwiek to żółte tam wysoko w niebie się próbuję od kilki dni przebijać....... Ino bez większych sukcesów :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz ...u nas też nici z tego żółtego :shake: Dobereczek :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Zaparzyłam świeżą gorącą :kaffee_2: na rozgrzewkę ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ja właśnie wyciągłam sernik z piekarnika ...jeszcze gorący :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='jbk']Zaparzyłam świeżą gorącą :kaffee_2: na rozgrzewkę ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:...jak na Centralnym w Stolycy :razz::razz: Witanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol:...jak na Centralnym w Stolycy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Witanko :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] W stolicy to na dworcu kawa nie była za dobra.... ej, nie :shake: Quote
Recommended Posts