Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pandisia']Cześć:loveu: ale fajne foteczki :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ala ty na to bezludzie to się przenosisz w czasie:crazyeye: Tam juz taka piekna jesień:lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red]ano tam już jesień :shake:

[/COLOR][/FONT] A tu Ozzulek wcale do siebie nie podobny:evil_lol:
[URL]http://images32.fotosik.pl/350/25a09a94678ff72f.jpg[/URL]

Aaa i kawę ci przyniosłam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzięki Ci za kaff ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]o 12:crazyeye::crazyeye::crazyeye: toż to szkoda każdego dnia

z dnia na dzień coraz mniej ich zostaje:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj-że :loveu:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a witaj ze witaj :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]acha zapomnialam dodać ze fotki niezłe:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

nowy lufff spełnia się w tej roli:diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cieszkam :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rufusowa']Foty w wodzie bowskie! :crazyeye: :loveu:

:multi:;)

a Ty Waszuniu unikasz tego tematu? :loveu: :diabloti::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziwna no nie :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='furciaczek']Mi by sie nie chcialo tylu fot wstawiac:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]leniuszek :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]śmigło mu sie nie kręci ..... :roll: spadł?? :multi::multi:
[URL]http://images45.fotosik.pl/5/42496cdb12495242.jpg[/URL]

[COLOR=Red]no własnie cholera nie spadł :mad:a już liczyłam na foty z dreszczykiem :grins:[/COLOR]

:turn-l:i tysz masz krzywo lustro :eviltong::eviltong: w lewo ci ućka :cool:
[URL]http://images42.fotosik.pl/5/586ba631e60a41f3.jpg[/URL]

[COLOR=Red]:evil_lol::evil_lol:bo to rodzinne w Nikonach :diabloti: te schyłki i ućkania [/COLOR]

a pudzian Boski... na każdym fociszu :loveu:

[COLOR=Red]nie mogłam się powstrzymać od wstawienia wszystkich :loveu::evil_lol:[/COLOR]

hejka :multi::loveu:

[COLOR=Red]hejka :multi::loveu:[/COLOR]

u mnie też foty :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry mamcia :multi::loveu:

[URL]http://images37.fotosik.pl/5/e1fdbd54cc2a8a8f.jpg[/URL] ale wymęczyłaś Ozzulca, za to powinnaś zostać ukarana :diabloti:

[URL]http://images44.fotosik.pl/5/be3aae70891b9643.jpg[/URL] mistrz kamflażu :evil_lol:
[FONT=Arial][COLOR=Red]uczył się u najlepszych ;)[/COLOR][/FONT]

[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzulec koffa być wymęczany ;)

doberek córeńko :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']:klacz: :klacz:

teraz wis , ze kit jest do kitu ;) :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale tak całkiem nie jest do kitu ;), aczkolwiek teraz bez tego nie wyobrażam sobie focenia :roll::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Wyjątek']Cześć Ozzulińscy!:multi::multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Gamowi :hmmmm: Gamulcowi :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']a skądże znowu :evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]rozmowy są bezpieczne :p[/B][/COLOR][/FONT]
Alu :klacz: uwielbiam ten obiektywik i też sobie kiedyś kupię :loveu::loveu::loveu: kiedyś kiedyś kiedyś :roll::evil_lol: o ile nie popsułam aparatu :placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: nie zepsułas ....zobaczysz że nic mu nie bedzie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']a skądże znowu :evil_lol:[/quote]

:evil_lol:

[quote name='malawaszka']Alu :klacz: uwielbiam ten obiektywik i też sobie kiedyś kupię :loveu::loveu::loveu: kiedyś kiedyś kiedyś :roll::evil_lol: o ile nie popsułam aparatu :placz:[/quote]

to moze w końcu galerie założysz :mad: :loveu:

Posted

[quote name='rufusowa']:evil_lol:

to moze w końcu galerie założysz :mad: :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]przecie Malawaszka ma blogasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10925&page=1277#post10775271[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Gamowi :hmmmm: Gamulcowi :p[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

[COLOR=RoyalBlue][B]Mówią mi Gamoniowata :diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]przecie Malawaszka ma blogasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10925&page=1277#post10775271[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:mdleje: czy ja zawsze musze sie dowiadywać ostatnia? :obrazic:

Waszszszuniu....:diabloti:....a gdzie posiałaś baner reklamujący galeryjke? :cool3: :mad::diabloti:

Posted

[quote name='rufusowa']to moze w końcu galerie założysz :mad: :loveu:[/quote]

:turn-l:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]przecie Malawaszka ma blogasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10925&page=1277#post10775271[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

NO!:diabloti: ze sto lat juz mam :eviltong:

[quote name='rufusowa']:mdleje: czy ja zawsze musze sie dowiadywać ostatnia? :obrazic:

Waszszszuniu....:diabloti:....a gdzie posiałaś baner reklamujący galeryjke? :cool3: :mad::diabloti:[/quote]

buuahahaha widzisz jakaś niedooinformowana :evil_lol: banera nie mam gdzie upchnąć :shake: ino mam maluśki napisik - zielony :cool3:

Posted

[quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Mówią mi Gamoniowata :diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR][/quote]

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]miło [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][B][I]Narobiłaś mi ochoty na nowy obiektyw...:mad:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a wiesz jak to jest ....apatyt rosnie w miarę jedzenia ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Darii']piękny psiask:lilangel: zapraszam do naszej galerii[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzięki ;)
przy okazji odwiedzimy [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='wykrywka']Ale znowu mnie zmordowałaś.:razz::cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no masz :cool1:a było się nie przemęczać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']czesc pracusiu:multi:[/quote]
cześć Urwisie :multi:

[quote name='rufusowa']:mdleje: czy ja zawsze musze sie dowiadywać ostatnia? :obrazic:

Waszszszuniu....:diabloti:....a gdzie posiałaś baner reklamujący galeryjke? :mad::diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rufuskowa :calus: [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='anetta']O jaaa ... Świetne te szkeiłko :cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]powiem nieskromnie zem wielce zadowolniona ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']:turn-l:

buuahahaha widzisz jakaś niedooinformowana :evil_lol: banera nie mam gdzie upchnąć :shake: ino mam maluśki napisik - zielony :cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]malusienieczki:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']Rufusowej , to cza by binokle sprezentować :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja mam zapasowe ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]a ja w pracy

mam malarzy mieli być na 7:angryy::angryy::angryy:
jeszcze ich nie ma

na dodatek tak obkleili taśma zabezpieczająca puszke od alarmu że mi się prawie właczył bo nie mogłam otworzyć:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu:piękne promyki - wezmę sobie troszkę co? bo ciemne chmury mam nad głową :shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
rozchmurz się Waszeczko...:calus:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pandisia']A co tu dzisiaj tak pusto???
Berek z rana :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
bereczek :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a ja w pracy

mam malarzy mieli być na 7:angryy::angryy::angryy:
jeszcze ich nie ma

na dodatek tak obkleili taśma zabezpieczająca puszke od alarmu że mi się prawie właczył bo nie mogłam otworzyć:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też zaraz lecę do pracy ......dziś o 9.30 narada ...czyli bliskie spotkania 3go stopnia :angryy:..... co do alarmów .... nie nawidzę ustrojstwa , u nas też jest takie goowniane urządzenie ....kilka lat temu o 6 rano zrobiłam pobudkę całej okolicybo nie mogłam odblokować się świń zaciął .... więc wyszłam przed budynek i czekałam 15 minet z wyjącym alarmem na woźnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ala[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]...trzym się na tym spotkaniu trzeciego stopnia.....i daj znać że żyjesz jak już wrócisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też zaraz lecę do pracy ......dziś o 9.30 narada ...czyli bliskie spotkania 3go stopnia :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:evil_lol: Za 5 minut narada :bad-word: (teraz już za dwie)
Może my by też jaka naradę zrobiły :razz: :knuje::knajpa:

Posted

[quote name='malawaszka']:turn-l:

buuahahaha widzisz jakaś niedooinformowana :evil_lol: banera nie mam gdzie upchnąć :shake: ino mam maluśki napisik - zielony :cool3:[/quote]
:splat:
ze tez nie zauważyłam :shake:...na prawnika widać sie nie nadaje :diabloti:

[quote name='Vectra']Rufusowej , to cza by binokle sprezentować :diabloti:[/quote]

na to wygląda :sadCyber:

przez Was musiałam sie nauczyć cytować dwie osoby jednocześnie :shake: :evil_lol:

a tak w ogole, to Cze Alla! :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też zaraz lecę do pracy ......dziś o 9.30 narada ...czyli bliskie spotkania 3go stopnia :angryy:..... co do alarmów .... nie nawidzę ustrojstwa , u nas też jest takie goowniane urządzenie ....kilka lat temu o 6 rano zrobiłam pobudkę całej okolicybo nie mogłam odblokować się świń zaciął .... więc wyszłam przed budynek i czekałam 15 minet z wyjącym alarmem na woźnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i miałam kawę , wypić a nie wylać :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='rufusowa']:splat:

przez Was musiałam sie nauczyć cytować dwie osoby jednocześnie :shake: :evil_lol:

[/quote]
PRZE PRA SZA MY :diabloti: to się więcej nie powtórzy :cool3: :evil_lol: