apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]Dzień Doberek :multi::loveu::multi:....właśnie popijamy kaff , bo rano obudziła Nas burza , z nieba polały się hektolitry wody .... więc czekamy aż przestanie :grins:[/B][/FONT][/COLOR][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gdzie ta burza....u mnie błękitne niebo i gorąc...........Ala gdzie ty jesteś:crazyeye: no bo chyba nie na śląsku:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gdzie ta burza....u mnie błękitne niebo i gorąc...........Ala gdzie ty jesteś:crazyeye: no bo chyba nie na śląsku:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]w Boguszowicach .....dzielnicy Rybnika zapomnianej przez boha , partie i cywilizancje :diabloti:.....lunęło dokładnie 8.20 wraz z piorunami .....a teraz już leje w Jebiu :grins: posłałam Klocusiowej co by jej żal nie było :roll:że mój pies może sobie apki zamoczyć w kałuży :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [COLOR=Navy][B]cześć Alu :loveu::loveu: mam L4:diabloti::cool1:[/B][/COLOR] Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]w Boguszowicach .....dzielnicy Rybnika zapomnianej przez boha , partie i cywilizancje :diabloti:.....lunęło dokładnie 8.20 wraz z piorunami .....a teraz już leje w Jebiu :grins: posłałam Klocusiowej co by jej żal nie było :roll:że mój pies może sobie apki zamoczyć w kałuży :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To do mnie chyba nie dojdzie bo idzie w drugą stronę:multi:..............no chyba że skręci:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]cześć Alu :loveu::loveu: mam L4:diabloti::cool1:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mój wnusio chory :glaszcze: a co sie stanęło :razz::razz: witkaj :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To do mnie chyba nie dojdzie bo idzie w drugą stronę:multi:..............no chyba że skręci:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dam deszczu kompasa ....:grins: niech pełznie na Jaworzno :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dam deszczu kompasa ....:grins: niech pełznie na Jaworzno :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale ja nie kcem:shake: Nie kcem deszcza tutaj:placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]mój wnusio chory :glaszcze: a co sie stanęło :razz::razz: witkaj :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [COLOR=Navy][B] przez klimę w mc syfie głos prawie straciłem...:roll: ale już jest lepiej, ale w pon dopiero do pracy bo wczoraj dr Grzela dał mi zwolnienie:p a tak poza tym to jeszcze 10 dni pracy mi zostało i good bey mc syf:cool3:[/B][/COLOR] Quote
Pandisia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]w Boguszowicach .....dzielnicy Rybnika zapomnianej przez boha , partie i cywilizancje :diabloti:.....lunęło dokładnie 8.20 wraz z piorunami .....a teraz już leje w Jebiu :grins: posłałam Klocusiowej co by jej żal nie było :roll:że mój pies może sobie apki zamoczyć w kałuży :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Berek :loveu: w Niedobczycach lunęło wcześniej, też z piorunami to chyba ta burza znowu od Raciborza przyszła. Co ONI sobie myślą w tym Raciborzu nam ciągle burze podsyłać :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]holaaaa :loveu::loveu::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mamcia dawaj foty Ozzulca :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Witaski:p wczoraj dogo nam nie cykalo:roll:,ale juz dzis na szczescie dziala:multi: Quote
clockwork Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie lało.. postraszyło :eviltong::eviltong: cze mła TWA .... sunia żyje jak na razie... Kloc też :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [B][I]Cześć Aluuś :loveu: a ja jutro wyjeżdżam i zobaczymy się dopiero w poniedziałek rano :-([/I][/B] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ale ja nie kcem:shake: Nie kcem deszcza tutaj:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie marudź ...nie posłałam :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] przez klimę w mc syfie głos prawie straciłem...:roll: ale już jest lepiej, ale w pon dopiero do pracy bo wczoraj dr Grzela dał mi zwolnienie:p a tak poza tym to jeszcze 10 dni pracy mi zostało i good bey mc syf:cool3:[/B][/COLOR][/quote] :glaszcze: [quote name='Pandisia']Berek :loveu: w Niedobczycach lunęło wcześniej, też z piorunami to chyba ta burza znowu od Raciborza przyszła. Co ONI sobie myślą w tym Raciborzu nam ciągle burze podsyłać :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] co one te raciborzany do nas mają żeby nam tak dokuczać :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]holaaaa :loveu::loveu::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mamcia dawaj foty Ozzulca :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie mam corciu :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']witaj Aluśka:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Effuśka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bullila.nl']Witaski:p wczoraj dogo nam nie cykalo,ale juz dzis na szczescie dziala:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzień bez dogo....dzień stracony ;) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie lało.. postraszyło :eviltong: [COLOR=Red] u nas lało :p[/COLOR] cze mła TWA .... sunia żyje jak na razie... Kloc też :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze mła TWA :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]Cześć Aluuś :loveu: a ja jutro wyjeżdżam i zobaczymy się dopiero w poniedziałek rano :-([/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]będę tęsknić :placz::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [B][I]Aluś kiedy mam wpaść z piaseczkiem do TWA ? :diabloti:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Aluś kiedy mam wpaść z piaseczkiem do TWA ? :diabloti:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]po niedzieli :p....dziś Ozzy przyniósł do wyrka po deszczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [COLOR=DarkRed][B]cze All przeczytałam ze miałaś deszcz a ja jeszcze nie:cool1:[/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]po niedzieli :p....dziś Ozzy przyniósł do wyrka po deszczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I]Ozzy jest jednak niezastąpiony :loveu:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']Byłam tu :hmmmm: jak tam tatko ?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] unieruchomiony w 80% ....:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]cze All przeczytałam ze miałaś deszcz a ja jeszcze nie:cool1:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]miałam 20 minut.:roll:.....potem zaczęło wsio parować i jest jak w tropiku :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']cześć Alutko jak czuje się Pan C?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Waszeczko ....jak chory facet ....jak ja bym chciałaaby już było wiadomo jak z chodzeniem :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]Ozzy jest jednak niezastąpiony :loveu:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] uczył się u najlepszych :p...czytaj Klocuś ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']u mnie też leje ..... żar z nieba :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tysz :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 u nas coż zaczyna wiać troszku, a na wsi już burza i OD wywaliło z netu :diabloti: ale mi przykro ... Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [I][B]Wy to chociaż wiecie jaka jest pogoda...a ja siedzę w pracy, okna na suficie zasłónięte,klima wieje że zamarzam i ogólnie jest zajebiście :cool1:[/B][/I] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='malawaszka']u nas coż zaczyna wiać troszku, a na wsi już burza i OD wywaliło z netu :diabloti: ale mi przykro ...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja siedziałam przy otwartej lodówce :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]Wy to chociaż wiecie jaka jest pogoda...a ja siedzę w pracy, okna na suficie zasłónięte,klima wieje że zamarzam i ogólnie jest zajebiście :cool1:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale bym se pozamarzała :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts