Alicja Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]jeku All dlazego się ograniczasz??? przecież jesteś już baardzo szczupła:crazyeye: witanko nie chcę Cie denerwować ale.czy ty jeszcze :razz: czy już:cool1: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :roll:...od jutra ..........:placz:......przez 3 dni :diabloti: a potem już od 25 sierpnia z grubej rury :placz: Bea ..........z tym ograniczaniem to tak ....ja to bym zjadła ze 4 takie kiełbachy z ogniska :diabloti:.......no to sie ograniczyłam do 2 :grins::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Z tym ograniczaniem to ja tez ....probuje:cool3::evil_lol: Pilka jeszcze zyje??:diabloti: Dzien dobry:p Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Bullila.nl']Z tym ograniczaniem to ja tez ....probuje:cool3::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jedno co mnie nie jest w stanie powstrzymać to ......owoce :roll:.....chleba , ziemniaków nie muszę jesć :evil_lol:...ale nad serem np to się muszę zastanowić .....ooooo rybki też nie odpuszczę i kolorowych kanapeczek :p[/B][/COLOR][/FONT] Pilka jeszcze zyje??:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nowej jeszcze nie widział ...poczekam aż starej przepuklina wyjdzie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Dzien dobry:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bereczek :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Buhahahaha....przepuklina wyjdzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pilce:lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Bullila.nl']Buhahahaha....przepuklina wyjdzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pilce:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:wierzchnie powłoki już mają braki i widać warstwe elastyczną :diabloti:....lada momento będzie bummmmmmmmmmmmmmmmmmm[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [COLOR=Navy][B]dobryyyy :multi::loveu::loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 a ja nie widze zdjęć i nie mogę ocenić :diabloti: kadrów i kompozycji :evilbat: Quote
e.v.a Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cze Effuś ;)....jak nagadane ...przeca prawie nic nie przybyło :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ojj ciiiiiii nagadane i juz:diabloti: Quote
Selket Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cześć Alutka :loveu: :loveu: Jak zwykle natrajkotałyście :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]dobryyyy :loveu::multi:[/B][/COLOR][COLOR=Navy][B]:loveu:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobry wnuśku:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']a ja nie widze zdjęć i nie mogę ocenić :diabloti: kadrów i kompozycji :evilbat:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo boooo Ty siem nie znasz :grins: i siem tłumaczysz i nie dajesz fot na konkurs :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='evaxon']ojj ciiiiiii nagadane i juz:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dopsz ...nagadane :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć Alutka :loveu: Jak zwykle natrajkotałyście :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Milczku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Fenris']Witome po Kaszebsku :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] aaaa Witejcie u nos ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=5]Zapraszamy[/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113552[/url][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='lolka75']Jak przyszla pani z atmanami to wszyscy zapinali psiaki na smycze:-(, ja jedyna podeszlam i pomizialam psy.... pozniej mieli mi to za zle. [/quote] Lolka to nie zawsze tak - bo ja np zapinam moją Lunetę jak widzę ASTa bo to ona jest durna i leci obszczekiwać - a tego nikt nie lubi więc zapinam ją na smycz, żeby tego uniknąć - a w nosie mam, że często pewnie właściciele ASTów myślą, że ją zapinam bo boję się że to oni mają agresory - nie nie - to JA mam agresora :evil_lol: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]co no ....przeca tam na wszystkim sie znają .... i na kompozycjach na focie i wogóle lepiej wiedzą co autor chciał na focie pokazać aniżeli ten co cykał :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] buuahahaha jak ja to kocham :roflt: ALU GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! witaj w klubie Nikoniarzy :loveu::multi::lol: Quote
Selket Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 .................................................przyszłam pomilczeć..................................... :evil_lol: :evil_lol: Quote
lolka75 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='malawaszka']Lolka to nie zawsze tak - bo ja np zapinam moją Lunetę jak widzę ASTa bo to ona jest durna i leci obszczekiwać - a tego nikt nie lubi więc zapinam ją na smycz, żeby tego uniknąć - a w nosie mam, że często pewnie właściciele ASTów myślą, że ją zapinam bo boję się że to oni mają agresory - nie nie - to JA mam agresora :evil_lol: buuahahaha jak ja to kocham :roflt: ALU GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! witaj w klubie Nikoniarzy :loveu::multi::lol:[/quote] Wasiu:loveu:...to byl moj taki skrot myslowy....bo nie chcialam sie rozpisywac za duzo...ale i komentarze poszly odpowiedznie:shake:. A te pieski to cudne byly. Ja rozumiem ze sie zapina swojego zeby komus nie nabruzdzil.....ale w tym przypadku to bylo jasne i dosadnie powiedziane ze TYCH psiakow nie chcemy...bo wolimy labLadory:shake: (nie mam nic do labLadorow:evil_lol:) Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='lolka75']Wasiu...to byl moj taki skrot myslowy....bo nie chcialam sie rozpisywac za duzo...ale i komentarze poszly odpowiedznie:shake:. A te pieski to cudne byly. Ja rozumiem ze sie zapina swojego zeby komus nie nabruzdzil.....ale w tym przypadku to bylo jasne i dosadnie powiedziane ze TYCH psiakow nie chcemy...bo wolimy labLadory:shake: (nie mam nic do labLadorow:evil_lol:)[/quote] spoko , niektórzy załapali w mig ło so choziło :evil_lol: nieraz lubię wchodzić do poczekalni u weta , jak jest tłum :loveu: ten popłoch w oczach oglądać :diabloti: zawsze grzecznie i głośno mówię DZIEŃ DOBRY , ciche , blade głosiki odpowiadają , potem pytam KTO OSTATNI :cool3: po czym szukam wolnego miejsca , celem posadzenia zadka , uważnie patrząc całej zgrai w oczy , wyczekując pierwszych komentarzy ... Uwielbiam patrzeć na te podwieszone pieski na smyczach i białe kostki na dłoniach właścicielki od mocnego chwytu smyczy , kropelki potu na czołach i porozumiewawcze spojrzenia. Jak się trafi jeden odważny , który rzuci kąśliwą uwagę - no to się zaczyna. Jak trafię na nieśmiałych , to raz po raz poczekalnia pustoszeje :multi: Wszyscy pragną zaczerpnąć świeżego powietrza , mi na rękę , bo nie lubię tłoku. Oczywiście nigdy nie zamykam gabinetu , by szarańcza w bezdechu podziwiała jak pies w gabinecie się zachowuje :evil_lol: bo kagańca nie mam , po co ? A że prosiaki łącznie z Ajdą lubią pana weteryniarza ;) to wiadomo , że są buziaki , ciasteczka , ohy i ahy , czułe pożegnania , merdające ogony.Publika blada jak po obejrzeniu horroru opartego na faktach autentycznych. Tak wiem podła jestem ..... ale lubię pośmiać się z głupców ... Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 o jeju jeju ja też zrozumiałam o co chodziło :diabloti: chciałam tylko przedstawić ciut inny punkt widzenia :p Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='malawaszka']o jeju jeju ja też zrozumiałam o co chodziło :diabloti: chciałam tylko przedstawić ciut inny punkt widzenia :p[/quote] A ja zupełnie Cię nie rozumiem , Lunka przecież jest miła i przyjacielska :diabloti: Ona nie szczeka ze złości , tylko mówi Witaj piesku :multi: jak dobrze cię widzieć :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Vectra']A ja zupełnie Cię nie rozumiem , Lunka przecież jest miła i przyjacielska :diabloti: Ona nie szczeka ze złości , tylko mówi Witaj piesku :multi: jak dobrze cię widzieć :evilbat:[/quote] i podskokami zachęca do zabawy :lol: Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 i szeroko się uśmiecha :multi: merda ogonkiem radośnie Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Vectra']i szeroko się uśmiecha :multi: merda ogonkiem radośnie[/quote] wszystko się zgadza tylko..... ona nie ma ogonka :diabloti: Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 biedny mały piesek :( analfabeta , niemowa , kaleka , inwalida :placz: Już teraz wiesz dlaczemu się nie umie dogadać z piesami ? barbarzyńco !!!! :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Vectra']biedny mały piesek :( analfabeta , niemowa , kaleka , inwalida :placz: Już teraz wiesz dlaczemu się nie umie dogadać z piesami ? barbarzyńco !!!! :diabloti:[/quote] o ja podła barbarzyńca :placz: Quote
Vectra Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dosztukuj jej ogonek i zgol brodę , dziewczyna z brodą .. a feee :evil_lol: Quote
Recommended Posts