Alicja Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Kiłi']http://images32.fotosik.pl/275/c9b1723e4755a5d5.jpg Łooo boziuś, Ozzy pływa:loveu: no naumiał się śliczniusio :p [quote name='Matusz']hejo b. fotki oglądamy:loveu: i uciekamy pomaluśku ;) [quote name='jonQuilla']hejcia mamcia :loveu::multi: Ozzy na tą antenkę odbiera HBO? http://images29.fotosik.pl/225/7c161207ded2eff5.jpg chętnie bym go pożyczyła w takim razie, któregoś dnia jak będzie coś ciekawego leciało ;) nawet w wodzie mu tak dynda do góry :evil_lol: Ozzy ma GPSa albo CB radio :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Hełoł :loveu: Widuję Was czasem na klasie :diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='apple']Jezdem:loveu: :multi: o jesteś :loveu: [quote name='Rinuś']Hełoł :loveu: Widuję Was czasem na klasie :diabloti: bywamy to TU to TAM ;) hellołłłł:multi::loveu: balkonowe umyte Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Alicja']:multi: o jesteś :loveu: Nooooooooooo:multi: bywamy to TU to TAM ;) hellołłłł:multi::loveu: balkonowe umyte brawo oć tera do mnie opykaj:diabloti: Quote
Rinuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='apple']brawo oć tera do mnie opykaj:diabloti: oo i wpadnij do mnie też :diabloti: Quote
teqquila Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Witanko Alu to moze i do mnie wpadniewsz :diabloti: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='teqquila']Witanko Alu to moze i do mnie wpadniewsz :diabloti:Nie wierze własnym okom- Justyś się po dogo szwenda:crazyeye: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='teqquila']niom wpadlam na chwile na dogo :diabloti: Bossszzz kto ma aparatos.......trza to uwiecznić:diabloti: Quote
teqquila Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='apple']Bossszzz kto ma aparatos.......trza to uwiecznić:diabloti: hehe nikt nie ma bo wszsystkie sie popsuly :diabloti: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='teqquila']hehe nikt nie ma bo wszsystkie sie popsuly :diabloti: na twoje szczęście:evil_lol:Bo bym zrobiła fotę i opatrzyła napisem Most Wanted:evil_lol: Quote
teqquila Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='apple']na twoje szczęście:evil_lol:Bo bym zrobiła fotę i opatrzyła napisem Most Wanted:evil_lol: przestan bo sie nie pokaze wiecej na dogo :diabloti: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='teqquila']przestan bo sie nie pokaze wiecej na dogo :diabloti:No nie fochaj:loveu: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='apple']brawo oć tera do mnie opykaj:diabloti: [quote name='Rinuś']oo i wpadnij do mnie też :diabloti: [quote name='teqquila']Witanko Alu to moze i do mnie wpadniewsz :diabloti: ogupły czy cóś :hmmmm: ... sama się zmusiłam :roll: bo już nie było widać przez nie :diabloti: :multi::loveu:Tyśkowa :multi: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='apple']Nie wierze własnym okom- Justyś się po dogo szwenda:crazyeye: uwierz póki własne zaposiadasz:roll::evil_lol: [quote name='teqquila']niom wpadlam na chwile na dogo :diabloti: ino ino tylko na chwilkę :cool1: [quote name='apple']Bossszzz kto ma aparatos.......trza to uwiecznić:diabloti: eeee.....myślisz :razz: [quote name='teqquila']hehe nikt nie ma bo wszsystkie sie popsuly :diabloti: :evil_lol: zrobiłam scrina ekranu ;) Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol: zrobiłam scrina ekranu ;)hihihihihihihihihi:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='apple']hihihihihihihihihi:evil_lol: naumiałam się musiałam zaszpanować :diabloti: Wrzucam fotaski psiaków Basi _Pandisi :multi: i pomykam na Bezludzie wybiegać Ozzulka ...trzeba korzystać póki TZ jeszcze w domku :roll: Quote
e.v.a Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://images25.fotosik.pl/224/12a21c44cf7ba820.jpg łał Ozzy bez linki holowniczej:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czesc Aluś:multi: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='evaxon']http://images25.fotosik.pl/224/12a21c44cf7ba820.jpg łał Ozzy bez linki holowniczej:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czesc Aluś:multi: :p..no bez ...był grzeczny i nie trzeba go było zapinać cze Effuś :multi: Quote
jonQuilla Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ale śliczne kudłacze mordki :loveu::multi: i taki red nosik ;) :evil_lol: Quote
Matusz Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 wolałem Kasię, no ale, że wygrał Artur też się cieszę ;) hejo b ! wieczornie :multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts