anetta Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Hhahha a Ozzy nadal chłepcze wode :evil_lol: Aa ognichooo, świetnie! Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Selket']Weźcie mnie ze sobą :placz: :placz: aaaa teraz to do wyrka już idę :razz:..następną razą ;) [quote name='Asiaczek']Oczka, ząbki, jamy z zębami, no i ukochana piłeczka, że juz nie wspomnę o Klocusiu... Super! Pzdr. :multi:to cieszkam że się podobało ;) [quote name='Pandisia']A ja znowu zostałam zignorowana :obrazic::obrazic: :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....zaraz poszukam :roll:....pewnie znowu przeskoczyło :mad: [quote name='anetta']Hhahha a Ozzy nadal chłepcze wode :evil_lol: Aa ognichooo, świetnie! on siorbie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: byłoognicho , kiełbacha ......zapomnielim kartofelków :diabloti: Foty zrobiłam ....wstawie rano :roll: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Oto jestem i wcale sie nie focham jak co poniektórzy:evil_lol: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua:loveu: Quote
Pandisia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple']Oto jestem i wcale sie nie focham jak co poniektórzy:evil_lol: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua:loveu: już nie focham, :evil_lol: to było tak na niby :cool3: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Selket']:obrazic: :obrazic: :obrazic: a Tobie co .....:hmmmm: [quote name='apple']Oto jestem i wcale sie nie focham jak co poniektórzy:evil_lol: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua:loveu: [quote name='Pandisia']już nie focham, :evil_lol: to było tak na niby :cool3: ufffff........a ja się zestresowałam :roll:.........:evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 on siorbie byłoognicho , kiełbacha ......zapomnielim kartofelków Acha :siara: Nooo nieee, toż to nie wybaczalne :evil_lol: U mnie jak było ognicho tyż nie było ciemniaków, ranyyyy, jak jak dawano ich nie jadłam....Sto lat świetlnych :evil_lol: Quote
lolka75 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czesc Alusia:loveu::multi: jak mi sie chce ogniska, kielbaski z niego...takiej na co juz prawie kremacji ulegla:sabber: i ziemniakow ze sola...tez prawie czarnych:loveu:.... A tu wszyscy tylko grylle i to gazowe albo elektryczne:shake: Ale jak se pojade do Polszy to se zrobie:multi: A wzielista Qbe na ognisko? Czy biedaczek musial domku pilnowac i dobytku:-(? Quote
BeaC Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ................. widziałam widziałam setki tysięcy fotek na wsteczu witaj All z ................samcza bandą:razz::razz::razz: Quote
Izabela124. Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Witanko Ciekawe czy bedą foteczki z wypadziku Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='anetta']Acha Nooo nieee, toż to nie wybaczalne :evil_lol: U mnie jak było ognicho tyż nie było ciemniaków, ranyyyy, jak jak dawano ich nie jadłam....Sto lat świetlnych na następne ognicho ziemniaczki musowo jadą :multi: [quote name='Gonitwa']Hejo:multi: Ale gorrrąąąącoooo.... hello.łłłłłłłłłłłłł ....ukrop :mdleje: byliśmy nad wodą :cool1: [quote name='lolka75']czesc Alusia:loveu::multi: jak mi sie chce ogniska, kielbaski z niego...takiej na co juz prawie kremacji ulegla:sabber: i ziemniakow ze sola...tez prawie czarnych:loveu:.... A tu wszyscy tylko grylle i to gazowe albo elektryczne:shake: Ale jak se pojade do Polszy to se zrobie:multi: A wzielista Qbe na ognisko? Czy biedaczek musial domku pilnowac i dobytku? Qba był z nami ;) oć Loluś :loveu: do Polski na spalone kartofelki i kremacyjną kiełbaskę :multi::loveu: [quote name='Selket']Dzień dobry :multi: bereczek :multi: [quote name='BeaC']................. widziałam widziałam setki tysięcy fotek na wsteczu witaj All z ................samcza bandą:razz: witaj Beo z Bandą mieszaną :diabloti: [quote name='Izabela124.']Witanko Ciekawe czy bedą foteczki z wypadziku z ogniska jutro dziś z wypadziku na pływanko :razz: [quote name='jonQuilla']cześć mamcia :loveu::multi: cześć córcia :multi::loveu: Pojechaliśmy wymoczyć piesa :loveu: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A czemu pieso moczy się na smyczy:crazyeye: Puścić moczka luzem:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='apple']A czemu pieso moczy się na smyczy:crazyeye: Puścić moczka luzem:evil_lol: :shake: nie możemy ....bo On ma w swoim rodowodzie nowofundlanda i wszystko i wszystkich wyciąga z wody :diabloti: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Alicja']:shake: nie możemy ....bo On ma w swoim rodowodzie nowofundlanda i wszystko i wszystkich wyciąga z wody :diabloti: eeeee tam - kapiel jeszcze nikomu nie zaszkodziła:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='apple']eeeee tam - kapiel jeszcze nikomu nie zaszkodziła:diabloti: ale to Ozzy wyciąga [SIZE=3]Z wody Quote
Recommended Posts