Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Drugie podajeście, może dzisiaj doczekam się indywidualnego powitania:diabloti:
Hejka ty moja ti ti ti [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-430.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:moja ti ti ti :loveu::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:moja ti ti ti :loveu::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No bo juz myslałam ze mnie tu nikt nie koffo:roll: i nawet ciepłego kubka kawy nie poda:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='BoJa']Cześć Alutka:multi::multi:

aleś sie od rana roztitała:lol::lol:

ps.nie zapomnij o swiczkach i misce(jutro??? wpadne z kasiorą;))[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pamintom pamintom :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No bo juz myslałam ze mnie tu nikt nie koffo:roll: i nawet ciepłego kubka kawy nie poda:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć utulkam[/B][/COLOR][/FONT] :calus:

[quote name='agbar']doooobryyyy:loveu::multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bryyyyyyyyyyy[/B][/COLOR][/FONT]:loveu::multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć utulkam[/B][/COLOR][/FONT] :calus:
[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jesce:roll: taka jestem jakoś emocjonalnie wyposzczona:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork']powiem szczerze że mi już czasami wstyd że działam na dogo..... ludzie z zewnątrz mają nas JAKO OGÓŁ za świrów.... :roll::oops:
wymagania z kosmosu- pracuje- źle bo pies sam bedzie, nie pracuje- źle, bo skąd na utrzymanie.... łysy łeb NIE, bo do walk psa bierze...
kiedyś odezwałam sie w tej sprawie na wątku, bo łysy wytatuowany gość chciał asta i wielka panika bo kibol i bedzie psa maltretował....
kiedy sie wrzuca asty, bulle, itp. do jednego worka bo TO MORDERCY- panika... bo tak nie jest, ale łysych do jednego wora wrzucić to ok.
zaznaczyłam że z naszym wyglądem NIKT z dogo nie oddałby nam (mi i TZtowi) psa bo go zakatujemy- tatuaże, kolczyki.... łyse pały..... :roll:
pseudohodowle-BE, hodowle jak sie okazuje też BE.... :niewiem:
każdy potencjalny dom BE... dogomaniaczki jak ja .. BE :diabloti: ups... przepraszam... pseudodogomaniaczki :eviltong:
Kolczatki BE, klik klik CACY :diabloti:
ciekawam ile tych radzących dostosowuje sie do tego wszystkiego w praktyce..... które mają psy wychowane na pikobelo :roll:
osobiście ja takowych nie znam...... :loveu::loveu::loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]każdy patrzy według swojego uznania i próbuje przeforsować swoje racje........... ja tez byłam przeciwko kolczatce ale.............. już ja mam Luska targa niemiłosiernie...i choć pr.obowałam wszystkiego to jakoś nie wyszło taotal ogłuch itp.
próbowałam tez jej klikac ale jakoś na klikanie nie idzie...........nie chce się jej myśleś i po papru zarciach traci(:crazyeye::crazyeye::crazyeye:) zainteresowanie żarciem........
na smakołyka nie przestaje ciągac.wtedy nic sie nie liczy( potarfiłam nosiść ze soba surowe skrzydełka- przysmak mojej malusiej:razz:)

więc najpierw niech se mazdy popatrzy w swojego pupila i jak im razem jest dobrze to nich tak zostanie:cool1:

witaj Aluś

[/B][COLOR=Black][U][url]http://images33.fotosik.pl/236/9296fa806465b68a.jpg[/url][/U][/COLOR][B]

uchahcany pies:multi::multi::multi:

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Selket']hejka :loveu:
Styd się przyznać, ale ja myślałam, że Twój dzieciaczek to tak ze 2 latka ma.... :oops: :oops: :oops:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
ja 2 latka? ;)
no coś Ty :evil_lol::evil_lol:

ale Gonzikowa została zmylona :eviltong::eviltong::eviltong: :roll::roll::roll:

cześć Mamcia :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witam :multi:

[url]http://images31.fotosik.pl/240/605b2b5c47f5ec41.jpg[/url] widziałam sarenke :loveu:

Ozzulka tyż :grins:

Jak tam Alu po rozstaniu z Qdłaczkiem?:razz: już tęsknisz pewnie;) :loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze :multi::multi::multi:....Qdłaczek pojechał :placz: fotorelacja na Qdłaczkowym :roll:
a teraz mamy zakaz sprowadzania sobie kłopotow na głowę :roll:

Jak wrócę to będę :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobranoc :hand: :loveu:, dzień dobry :hand::loveu:, będę jutro po południu albo w czwartek :roll:jakby ktoś pytał :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Dobranoc :hand: :loveu:, dzień dobry :hand::loveu:, będę jutro po południu albo w czwartek :roll:jakby ktoś pytał :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ja pytam:grins:..kiedy bedziesz..bo jak cie nie bedzie jak ja bede to co to bedzie???:cool1:z tym ze jeszcze nie wiem czy bede jak bedziesz albo nie bedziesz..ale sie dowiem:loveu:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]......o nie będzie Ali:-(

To dobrze.................nie będzie trzeba nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
i nadrabiać
:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

:diabloti:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti::diabloti:............TADAMMMMMMMM......:hand: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]JESTEM :diabloti:
...na moment i będę jak już wrócę do domu :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]