Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A ja mam sarenke w domu:grins::grins: Tylko troche spasiona:evil_lol::roll: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: uciekam się wyspać.....mam stresa na wtorek .......:razz::razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobranoc :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [CENTER]:hand: [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B] Dzień Doberek Wszystkim[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :grins: [/CENTER] Quote
Vectra Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [COLOR=Magenta]:hand: [/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Magenta][SIZE=3][B] Dzień Doberek Wszystkim[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] :grins:[/COLOR] Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Alutko to sem jo....wrócono...i stęskniono jak jasny gwint, oć no tu dawa pyska[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 czesc Alutkowo:loveu:..... ucmoktaj Ozzulka ode mnie:loveu:, snil mi sie dzisiaj:loveu: Quote
Rybka_39 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Pysia']A więc tak... Sterylka chroni suke przed ropomaciczem i przed rakiem macicy ( 89% raka u suki) robiona w każdym wieku ;) Nie pisz bzdur bo ktoś w to uwierzy ;) Kastracja chroni psa przed rakiem prostaty ( 83% występowania u psów). Moja pierwsza suka umarła na raka. Miała złosliwego i dopiero jak przerzucił się na trzustke to odkryto ze cykl rozpoczął się w macicy... Moje obie suki zostaną wysterylizowane. Jedna w tym roku ( ma 6 lat) a druga za rok ( będzie miała 8 lat ) po to, zeby wyeliminować tego najczęstszego kata suk... Mój pudel ( czas mojego wieku dziecięcia) zmarł na raka wątroby. Zaczęło sie od raka...jąder.... Straszna rzecz - nie życzę nikomu. Kastracja zapobiega w 100 % rakowi jąder i prostaty. I tyle. Napisałam to, bo ktoś przeczyta a chce wysterylizowac, nie zrobi tego a za lat ileśtam będzie płakał nad psem. Jak ktos nie chce sterylizować ( czy kastrować jak mówicie) to jego wola i ja nie mam nic przeciw. Pozdrawiam Alu :)[/quote] :oops::oops:..a no to ja tak od weta słyszałam:oops:...już się nie odzywam:oops: Witaj Ala!:multi: Quote
jonQuilla Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Mamcia :multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Rybka_39 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Foteczki oblukałam, goopot juz nie pisze, sarenki fajne..u nas też sa...zające też sa..ale takie goopie..do psów podłaża...:shake: Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Rybka_39']A więc sterylka chroni sukę przed ropomaciczem, ale tylko jak wysterylizujesz ja przed 1 cieczką[/quote] pomieszałaś pojęcia :razz: jak podczas sterylki jest wycięta macica to jak może suka potem dostać ropomacicza :cool3: przed pierwszą cieczka jak ciachcniesz sukę to jest zminimalizowane prawdop. że dostanie potem raka gruczołu mlekowego i to zapewne chciałaś napisać ;) Słucham sobie właśnie Stigmata i podobuje mi się :loveu: dawno nie słuchałam blacku :shake: ale miałaś modelkę sarenkowatą Alu :loveu: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko :[/B][/COLOR][/FONT]Vectra , apple , lolka75 , Rybka_39 , jonQuilla , malawaszka:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='Selket']Jesce ja, jesce ja się witam :oops: :multi:[/quote] :calus: [quote name='Gonitwa']Czesć cześć;) JAk poszła Qbie matura?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć cześć ......raczej niezadowolony z tematu ....ale co ma być to będzie :cool1:...póki co cza myśleć pozytywnie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Gonitwa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć cześć ......raczej niezadowolony z tematu ....ale co ma być to będzie :cool1:...póki co cza myśleć pozytywnie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Dobrze będzie, metale zdolni ludzie:loveu: Quote
lolka75 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 o masz:splat:...ja zapomnialam ze Qbus ma mature:shake: powodzenia Q.:multi:..... Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='Gonitwa']Dobrze będzie, metale zdolni ludzie:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] to tej wersji będę się trzymać ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75']o masz:splat:...ja zapomnialam ze Qbus ma mature:shake: powodzenia Q.:multi:.....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] przekażę Loluś ....powiedział MI że noł stres do dnia ogłoszenia wynikow bo po fakcie już nic nie zmieni ....i chyba ma racje ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]to tej wersji będę się trzymać ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]przekażę Loluś ....powiedział MI że noł stres do dnia ogłoszenia wynikow bo po fakcie już nic nie zmieni ....i chyba ma racje ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no ale wogole to nol stres...bo po co....wiadomo wiedza wiedza...a szczescie swoja droga lazi. Ja zdalam mature mimo ze bylam o wiele slabsza od mojej przyjaciolki.....a ona oblala ze stresu:shake:. Nie ma reguly. A Twoj Quba to madry czlek:loveu::loveu::loveu:i dobrze gada....piffka mu dac!!!!:multi: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='lolka75']no ale wogole to nol stres...bo po co....wiadomo wiedza wiedza...a szczescie swoja droga lazi. Ja zdalam mature mimo ze bylam o wiele slabsza od mojej przyjaciolki.....a ona oblala ze stresu:shake:. Nie ma reguly. A Twoj Quba to madry czlek:loveu::loveu::loveu:i dobrze gada....piffka mu dac!!!!:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]piffo to ja se teraz pije bo mam stresa związanego z wyjazdem Qdłaczka :oops:...a powinnam iść z Ozzym na psacer :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Gonitwa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='malawaszka'] Słucham sobie właśnie Stigmata i podobuje mi się :loveu: dawno nie słuchałam blacku :shake: [/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='Vectra']jestem i jak tam i jak ? ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] spokojnie ;) czekamy co będzie dalej :roll:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Widzialam foty zmierzchowe i nie wiem co od nich chcesz:niewiem:...bardzo mi sie podobuja:loveu: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Vectra']jestem i jak tam i jak ? ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jestem i ja :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Widzialam foty zmierzchowe i nie wiem co od nich chcesz:niewiem:...bardzo mi sie podobuja:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo są :hmmmm: do bani :cool1:....za ciemne i poruszone ...i za cholere nie umie ustawić jak jest już szarówa :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Drugie podajeście, może dzisiaj doczekam się indywidualnego powitania:diabloti: Hejka ty moja ti ti ti [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-430.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts