Alicja Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Selket']No która to z Was była??? No która??? Mi pożałowała i mi się pół kubeczka coli na koszulkę wylało :placz: :placz: A ja tak naprawdę to mam colę, lenia i zagwostkę :evil_lol: Alu ciemu mas doła :calus: Cole mam w domeczku ...zaraz Ci podeślę ;) doła mam że już nic więcej dla Qdłacza zrobić nie mogę :-( [quote name='Selket']Ozzulek z bułką super :loveu: Tylko gdzie zagrycha do bułki??? :evil_lol: ma w misce zapitkę ;) Chciałam powiedzieć , ze miałam posprzątane przed sesją zdjęciową :roll: Quote
Selket Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Alicja'] Cole mam w domeczku ...zaraz Ci podeślę ;) Dzięki, już mam ją w kubeczku:multi: doła mam że już nic więcej dla Qdłacza zrobić nie mogę :-( Zrobiłyście baaaardzo dużo, zobaczysz, że jutro będzie lepiej :calus: ma w misce zapitkę ;) ciekawe co to za zapitka Chciałam powiedzieć , ze miałam posprzątane przed sesją zdjęciową :roll: Trzeba się poświęcić dla sztuki:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Vectra']a kuku :diabloti: aha :diabloti: [quote name='Selket']Trzeba się poświęcić dla sztuki:evil_lol: dla sztuki przestanę sprzątać :roll: Dziś na Bezludziu były znów 2 sarenki ....tylko zanim wyciągnęłam aparatos uciekły ... a teraz KROPELKI :grins::diabloti: Quote
Selket Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ale mam słodzaichny kilkuwarstwowy podbródek :evil_lol: Są i sarenki :multi: Quote
Alicja Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Selket']Ale mam słodzaichny kilkuwarstwowy podbródek :evil_lol: Są i sarenki :multi: sarenki stołują się na naszym Bezludziu ...mamy tam też zające i bazanty :multi: [quote name='Selket']Zderzenia Ozzulka z piłką :evil_lol: piłeczkowych bedzie więcej ale chyba dopiero jutro bo zaraz oki mi klapną Quote
Selket Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 To jutro również zasiądę z colą :evil_lol: Dobranoc, słodkich snów Quote
jonQuilla Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 jakie dobre pieczywko Ozzy dostał :cool3::cool3: zasłużył sobie czymś specjalnym? :) Quote
Vectra Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Mamuśka WSTYD !!!! Pies morderca przy nodze , a Ty pozwalasz by dziczyzna uciekła :mad: i było by na grilla :diabloti: Quote
anetta Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ta sarenka jest taka lekka http://images33.fotosik.pl/233/f2e31941d18e8988.jpg :evil_lol: Quote
BeaC Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 .......................jestem:diabloti: pod agrestem:diabloti::diabloti: cześć All fotki pooglądałam teraz jestem a potem będęa w ogródku strasznie pięknie jest na dworze słonko świeci no to pa Quote
lolka75 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 czesc Alusia:loveu: deszczyk pada..... ale potrzebny bo kffiatki mie usychaja:roll: w ogrodku:evil_lol:. Eryk ma dwa tygodnie wakacji (tulipanowych:loveu:) i cos nie mam pomysla co robic zeby sie bydlatko nie nudzilo:hmmmm:. Pozdroweczki z mokrej wiatrakowni:p Quote
Pandisia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Alicja']sarenki stołują się na naszym Bezludziu ...mamy tam też zające i bazanty :multi: [ /quote] Ewentualnie można kunę z kotem pomylić jak się śmieci o 24 wynosi a na Gzelu dzikowi wejść prosto pod ryjek, lisa jeszcze tam nie widziałam ale ponoć są... Berek ... Quote
apple Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Witaj Aluniu:loveu: Wracam po chwilowej nieobecności - widziałam foty bezludziowe:evil_lol: http://images27.fotosik.pl/202/5792357a809a2107.jpg :loveu::loveu::loveu: A i wybacz nie nadrobie wszystkiego ale buziam cię:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 cześć Mamuniu :) :multi::multi::loveu: życzę miłego i spokojnego dnia :) :loveu: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Selket']To jutro również zasiądę z colą Dobranoc, słodkich snów [quote name='jonQuilla']jakie dobre pieczywko Ozzy dostał zasłużył sobie czymś specjalnym? [quote name='Vectra']Mamuśka WSTYD !!!! Pies morderca przy nodze , a Ty pozwalasz by dziczyzna uciekła :mad: i było by na grilla [quote name='anetta']Ta sarenka jest taka lekka http://images33.fotosik.pl/233/f2e31941d18e8988.jpg :evil_lol: [quote name='Selket']Dzień dobry. dzień dobry :loveu: [quote name='BeaC'].......................jestem pod agrestem:diabloti: cześć All fotki pooglądałam teraz jestem a potem będęa w ogródku strasznie pięknie jest na dworze słonko świeci no to pa [quote name='lolka75']czesc Alusia:loveu: deszczyk pada..... ale potrzebny bo kffiatki mie usychaja:roll: w ogrodku. Eryk ma dwa tygodnie wakacji (tulipanowych:loveu:) i cos nie mam pomysla co robic zeby sie bydlatko nie nudzilo. Pozdroweczki z mokrej wiatrakowni [quote name='Pandisia'] Ewentualnie można kunę z kotem pomylić jak się śmieci o 24 wynosi a na Gzelu dzikowi wejść prosto pod ryjek, lisa jeszcze tam nie widziałam ale ponoć są... Berek ... [quote name='gops']witanko ale piekne fotaski :loveu: [quote name='apple']Witaj Aluniu:loveu: Wracam po chwilowej nieobecności - widziałam foty bezludziowe http://images27.fotosik.pl/202/5792357a809a2107.jpg :loveu: A i wybacz nie nadrobie wszystkiego ale buziam cię:loveu: [quote name='jonQuilla']cześć Mamuniu :multi: życzę miłego i spokojnego dnia :loveu: :multi::loveu::multi:BERECZEK WSZYSTKIM RAZEM I Z OSOBNA :loveu::multi::loveu: Uwijam się od rana jak w ukropie , bo pan C. po 2 tygodniach L4 idzie dziś do pracy :razz::razz:w domu nerwówka ... a poza tym jestem ZŁA i Magda też jest ZŁA :diabloti::diabloti::diabloti:bo na bazarku mamy kolczatki i nie jesteśmy dogomaniaczki przez to :grins: a kij im w oko wolę być ZŁA :diabloti:....koffam być taka zła jak diobli :diabloti::diabloti:.....i na złość wyprzedam całą chałupę ...łącznie z obcęgami do wyrywania zębów :diabloti: EMOTKI CIACH CIACH ......jestem zła zrobiłam im aborcję Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Zapraszamy na zakupki i do podnoszenia Naszych Bazarków i wąteczku Qdłaczka ... Qdłaczek potrzebuje Waszej pomocy :mdleje: Quote
Vectra Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No pięknie , pięknie ... kolczatki na dogomanii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to tu na tym fo coś oprócz klikania i miziania wolno ???? :diabloti: Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Vectra']No pięknie , pięknie ... kolczatki na dogomanii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to tu na tym fo coś oprócz klikania i miziania wolno ???? :diabloti: można se w oponki jeszcze podmuchać :diabloti: ...a swoją drogą to już widze którąś z tych osób cwalującą za Ozzulkiem lub Klockiem bez kolczaty ....z nami chodzą na obroży ale chetnie zobaczyłabym se widowisko ślizgu brzusznego po trotuarze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dawnom rozrywek żadnych nie miała :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts