Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]GADUŁY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

[quote name='Selket']Rozalkę na 3 zdrowaśki ;)
Alu, ja tam nie wiem, ale coś Ty nie przygtowana..Wczoraj butki nie takie, dzisiaj rękawiczek zapomniała....Oj niedobrze ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oooo...no własnie Rozalkę :evil_lol:

ale za to butki mialam ciepłe ubrane :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czeee Alunia ja tak szybciuteńko klikam z pracki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]:loveu:szybciutko klikasz :hmmmm:[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='zuzolandia']jeszcze w robocie siedzisz??????:crazyeye::crazyeye:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zasiedziala się ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ty się dziwujesz jak ja od 14 pracuje:razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] ale za 37 min spylam do domku :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
za 20 :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia']aaaaaaaaaa no nie wiedzialam zes na popoludnie do arbajtu zasuwala :evil_lol::evil_lol:[/quote]
cza czytać ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='lolka75']pozamarzaly te gadulki:loveu: ze tu tak nienagadane:hmmmm:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dokladnie ....zgadłaś :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cos Zuzloku masz braki w czytaniu ze zrozumieniem......paleczka ;):evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo ona se brylków zapomniala :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia']a kajs napisala ze na 14 mosz????????????
poka poka[/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No u mnie pisałam ileś tam stronek wczesniej że na popołudniu robie..............i to pare razy:loveu::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wstawisz lineczkę :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witam ,i do was wpadam się pochwalić, tylę lat już za mną, czas iść z duchem dwudziestego pierwszego wieku.Zapraszam na stronkę.
[url]http://giovani.bloog.pl/[/url]

Klepanko dla Ozzullaaa!!! i buziaki dla cioteczki Alusi!

Posted

[quote name='zuzolandia']no ja .......... tom durnowato nie doczytala :oops::oops:
ale to wszytko przez cia :evil_lol: bo bezecenstwa piszesz i mie rozpraszosz :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak tak szczególnie w śmigus dyngus :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='ATLANTYDA']Tylko się nie grzej jak Pinokio przy kominku bo stopki podpalisz:eviltong: ,było by kiepsko[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]w żeberka kaloryferkom włożę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='gops']widzisz a ja piecyka nie mam :roll:
jak nie nagadane jak nagadane juz :eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja mam gazowy :evil_lol::evil_lol:obiadki na nim gotuję ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']hej hej z wieczora:multi::multi:[/quote]
hej hej Ewcia :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']No taa..pomna wczorajszych doświadczeń buciki wzięła...ale o łapkach nie pomyślała... ;)[/quote]
ano myślała o czym innym i doopa ...zamarzła ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Sebastian Książk']Witam ,i do was wpadam się pochwalić, tylę lat już za mną, czas iść z duchem dwudziestego pierwszego wieku.Zapraszam na stronkę.
[URL]http://giovani.bloog.pl/[/URL]

Klepanko dla Ozzullaaa!!! i buziaki dla cioteczki Alusi![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:wujaszek Giovani :multi:
no jasne że zaraz popędzimy zobaczyć ...my to nadal w epoce kamienia :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]wiiiitam :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

wróciłam na momencik :evil_lol:[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj wpadnięta na momencik :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :)

Przyszłam się przywitać i dowiedzieć, co tam u Was słychać :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]W tej chwili słychać ja Ozzy chrapie ....a ja się cieszę z Twoich odwiedzinek :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko Alus
Widzilam fotvczki :)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='natija']witamy z wiecozrka:)ale zesta sie rozgadaly,zawsze mamtyle do nadrabiania:)
a fryzurki rewelacyjne wujaszku:);)no i studio tez ciekawie zrobione:)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj wieczornie :multi::multi:
no wujaszek mógłby zaszaleć na mojej głowie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='natija']no na mojej tez nie obrazilabym sie;);):)[/quote]
oj a mnie by się przydał fryzjer który by sam zdecydował co tam stworzyć na tej niesfornej głowie :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']Nawet nie próbuje nadrobić :diabloti:

a co u Was ? tak w telegraficznym skrócie poproszę :D[/quote]
:multi::multi::multi:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: w skrócie powiadasz .............wszystkie żyją , Qba nie pójdzie do woja , ja się wykańczam nerwowo , ckni nam sie do wiosny , foty cykam ...i jakoś wsio się kula ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT]

:multi::multi::multi:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: w skrócie powiadasz .............wszystkie żyją , [SIZE=5][COLOR=Magenta]Qba nie pójdzie do woja[/COLOR][/SIZE] , ja się wykańczam nerwowo , ckni nam sie do wiosny , foty cykam ...i jakoś wsio się kula ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Magenta][B]I ta wiadomość strasznie mnie cieszy[/B][/COLOR] :multi: :multi: :multi: [COLOR=Black]
Wiosny nie będzie :diabloti: a na nerwy to ten no jak mu tam nerowoslek :cool3: lub meliska :diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra'][COLOR=Magenta][B]I ta wiadomość strasznie mnie cieszy[/B][/COLOR] :multi: :multi: :multi: [COLOR=Black]
Wiosny nie będzie :diabloti: a na nerwy to ten no jak mu tam nerowoslek :cool3: lub meliska :diabloti:
[/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a wiesz jak ja się ucieszyłam :multi::multi::multi:

na nerwa to se teraz pije browarka :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

No to zdrówko ... ja popijam socek melonowy z absolutem vaniliowym PYCHA !!!!
i tym sposobem przez te pycha popadam w alkoholizm [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']No to zdrówko ... ja popijam socek melonowy z absolutem vaniliowym PYCHA !!!!
i tym sposobem przez te pycha popadam w alkoholizm [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......no so ty ....taka degustacja to nie alkoffolizm ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dzieńdobrywieczór :multi:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nio STRZELEC :grins: ponoć najwredniejszy znak z wrednych :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tyż jestem strzelec :diabloti::diabloti:

Melduje, że zaległości fotkowe nadrobiłam :grins:

[URL]http://images32.fotosik.pl/191/76065e9fb024d329.jpg[/URL] i to mi sie najbardziej podoba :lol: :loveu::loveu:

Posted

[quote name='aga1215']Zdrówka Alu [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8EF.gif[/IMG][/quote]
wzajemnie Aguś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agaciaaa']Dzieńdobrywieczór :multi:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobry wieczór :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

tyż jestem strzelec :diabloti::diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cieszka mnie ten fakt :multi::loveu:

[SIZE=1]moja wredność polega na tym że dziennie czyszczę skrzynkę na naszej klasie z wiadomości o moich wychowankach ..piszą oni sami a za młodszych piszą rodzice ;)i cieszy mnie to ogromnie :loveu::loveu:[/SIZE]
[/B][/COLOR][/FONT]

Melduje, że zaległości fotkowe nadrobiłam :grins:

[URL]http://images32.fotosik.pl/191/76065e9fb024d329.jpg[/URL] i to mi sie najbardziej podoba :lol: :loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]subtelny jęzorek ;)

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]DOGOBRANOC :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=1]moja wredność polega na tym że dziennie czyszczę skrzynkę na naszej klasie z wiadomości o moich wychowankach ..piszą oni sami a za młodszych piszą rodzice ;-)i cieszy mnie to ogromnie :loveu::loveu:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]subtelny jęzorek ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

pewnie za nimi tęsknisz :loveu::loveu:

bardzo subtelny :lol: i te przepite oczy :eviltong: :evil_lol::evil_lol:

Dobranoc :hand: