Alka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 kilka fotek z Raciborza.Sorry za jakość, ale albo aparat albo ja jesteśmy do niczego :wink: :D ważne ,że chociaż Ozziego widać ... oswajanie się z ringiem pozycja relaksacyjna w ringu Quote
sota36 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 No widac gdzie Ozzy mial pania sedzine - przyjmujac pozycje relaksacyjna! Toz to prawdziwy artysta - brawo Mordzio!!!!!!!!!!! A Raciborz (choc mieszkaja w nim moi rodzice) - fee - nie znasz sie na psach!!!!! Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 caaaaaaalutenki Ozzimozzi :D rozwalcowany walcem :D :angel: Quote
sota36 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Boze - przecie ten Ozzy to slaski chlop= w barach szeroli w pupie waski -ze tez ta sedzina lubi takie chuderlaki , Nie zna sie! Jej strata!!!! Quote
Alka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 coś tam jeszcze mam , jak wrócę ze spacerku to wkleje :D :D :D mordulec Ozzamber był najsłodszym psiakiem na wystawie ...Alicja pierwsze koty za płoty...tylko nie wiem ,czy następnym razem będziesz mnie chciała za fotografa :oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Alka napisał(a):coś tam jeszcze mam , jak wrócę ze spacerku to wkleje :D :D :D mordulec Ozzamber był najsłodszym psiakiem na wystawie ...Alicja pierwsze koty za płoty...tylko nie wiem ,czy następnym razem będziesz mnie chciała za fotografa :oops: :oops: :oops:Ala następnym razem będziemy mieć mój aparacik 8) , wiec i foty będą ok , fotki poza ringiem zrobił tez Zadziorny więc myślę że coś wrzuci :wink: . Fajnie że cokolwiek wyszło , dzięki :wink: Quote
Camara Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Teklunia napisał(a): a Teklunia wyladowala w lozku zamiast na fortach :evil: z goraczka i czerwonym nosem... tak mi sie TZ odplacil za to ze go pielegnowalam w chorobie - przerzucil ja na mnie :evilbat: Faceci... Teklunia - no ale nie możesz powiedziec, że TZ ci nie daje prezentów - dał: grypę :wink: :lol: :lol: :lol: a mojego ulubionego mordulca Ozzulca - prosze wycałować w nochala, za zajęcie zaszczytnego 4 miejsca na wystawie... a jeszcze bardziej za to, że w ogóle zechciał brac w tym udział i wstydu Ali nie narobił :P Ala - debiutanci tak mają - na klubówce podhalanów w Kraku obserwowałam debiutującą pania z suczką, też biedna się gubiła i nie wiedziała co ma z soba i psem robić i odpadła w przedbiegach :-? tylko za to, bo sunia całkiem ładniutka. Zapłaciłaś frycowe - a na następnej wystawie juz będziesz wiedzieć czym to sie je :wink: fotka z rozżabionym Ozzikiem na parkiecie - rewelacja, ma chłop odpowiednie podejście do sprawy :lol: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):qrczaki Ozzy to ma lep jak sklep :owidać pani sędzinie się nie spodobał , bo pani preferuje psy drobnej budowy :-? , o tym dowiedziałam się na samej wystawie / ona też sedziuje yorki więc sie nie dziwię :wink: / Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):qrczaki Ozzy to ma lep jak sklep :owidać pani sędzinie się nie spodobał , bo pani preferuje psy drobnej budowy :-? , o tym dowiedziałam się na samej wystawie / ona też sedziuje yorki więc sie nie dziwię :wink: / to nastepnym razem wez Ozziyemu kokardeczke przewiaz jak bedzie ta pani sedziowac ;) Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Camara napisał(a):Teklunia napisał(a): a Teklunia wyladowala w lozku zamiast na fortach :evil: z goraczka i czerwonym nosem... tak mi sie TZ odplacil za to ze go pielegnowalam w chorobie - przerzucil ja na mnie :evilbat: Faceci... Teklunia - no ale nie możesz powiedziec, że TZ ci nie daje prezentów - dał: grypę :wink: :lol: :lol: :lol: a mojego ulubionego mordulca Ozzulca - prosze wycałować w nochala, za zajęcie zaszczytnego 4 miejsca na wystawie... a jeszcze bardziej za to, że w ogóle zechciał brac w tym udział i wstydu Ali nie narobił :P Ala - debiutanci tak mają - na klubówce podhalanów w Kraku obserwowałam debiutującą pania z suczką, też biedna się gubiła i nie wiedziała co ma z soba i psem robić i odpadła w przedbiegach :-? tylko za to, bo sunia całkiem ładniutka. Zapłaciłaś frycowe - a na następnej wystawie juz będziesz wiedzieć czym to sie je :wink: fotka z rozżabionym Ozzikiem na parkiecie - rewelacja, ma chłop odpowiednie podejście do sprawy :lol:Małgosiu , Ozzy się niczym nie przejmował , wogóle to taki typ co kocha wszystko co się rusza , więc koniecznie chciał wycałować wszystkie yorki i śliczne bullinki .A jak zszedł z ringu to mógł przywitać się z Lukierkiem , Złośnicy / bardzo go lubi :wink: /a w nagrodę dostał cały worek smakołyków , no i ulubione żwacze , a w aucie capiło ,że Alką przyprawiało o mdłosci :lol: :lol: :lol: /. A ja wbrew pozorom się nie zniechęciłam tylko dostałam kopa i chcę znowu pojechać 8) :lol: :lol: <, uparta ślaska baba :wink: > Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):qrczaki Ozzy to ma lep jak sklep :owidać pani sędzinie się nie spodobał , bo pani preferuje psy drobnej budowy :-? , o tym dowiedziałam się na samej wystawie / ona też sedziuje yorki więc sie nie dziwię :wink: / to nastepnym razem wez Ozziyemu kokardeczke przewiaz jak bedzie ta pani sedziowac ;)i Alka nam zrobi kubraczek :lol: :lol: :lol: no nie drugi raz do niej nie pójdziemy 8) Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 my bardzo lubic takie uparte slaskie baby :angel: Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 a co masz w opisie Ozzulca??? ahhh szkoda, że nie byłam na tej wystawce :( gratuluję debiutu :drinking: :drinking: :drinking: :fadein: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 malawaszka napisał(a):a co masz w opisie Ozzulca??? ahhh szkoda, że nie byłam na tej wystawce :( gratuluję debiutu :drinking: :drinking: :drinking: :fadein: ......prawidłowa wielkość i proporcje , bardzo mocna budowa , przyjemne usposobienie , głowa duża , krótka szyja :oops: , bardzo dobry front , /i tu własnie coś co zaważyło na ocenie a nie wiem jak to rozumieć 8) /mierne kątowanie kończyn przez co akcje mało swobodne :-? Jeśli chodzi w tym o ruch / te akcje / to jak widać na fotach to było tam dość miejsca dla yorasków ale nie dla cielaczków 8) :lol: Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ALu, gratulacje!!!! :klacz: Pierwsze koty za płoty :drinking: A z nieobecności na fortach jesteś oczywiście rozgrzeszona :D Przepraszam, ale czy tak się Ozzy na ringu prezentował? :lol: :lol: :lol: :wink: to nastepnym razem wez Ozziyemu kokardeczke przewiaz jak bedzie ta pani sedziowac :wink: I koniecznie wystaw go na ślicznej czerownej podusi w kształecie serduszka :roflt: :lol: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 asher napisał(a):ALu, gratulacje!!!! :klacz: Pierwsze koty za płoty :drinking: A z nieobecności na fortach jesteś oczywiście rozgrzeszona :D Przepraszam, ale czy tak się Ozzy na ringu prezentował? :lol: :lol: :lol: :wink: to nastepnym razem wez Ozziyemu kokardeczke przewiaz jak bedzie ta pani sedziowac :wink: I koniecznie wystaw go na ślicznej czerownej podusi w kształecie serduszka :roflt: :lol:nie nie Ozzy na ringu kultura tylko ustawić się za bardzo nie chciał :lol: :lol: Asher dzięki za ROZGRZESZENIE :wink: :lol: :lol: Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):a co masz w opisie Ozzulca??? ahhh szkoda, że nie byłam na tej wystawce :( gratuluję debiutu :drinking: :drinking: :drinking: :fadein: ......prawidłowa wielkość i proporcje , bardzo mocna budowa , przyjemne usposobienie , głowa duża , krótka szyja :oops: , bardzo dobry front , /i tu własnie coś co zaważyło na ocenie a nie wiem jak to rozumieć 8) /mierne kątowanie kończyn przez co akcje mało swobodne :-? Jeśli chodzi w tym o ruch / te akcje / to jak widać na fotach to było tam dość miejsca dla yorasków ale nie dla cielaczków 8) :lol:Wiesz co Alu, ja myślę, że niezależnie od eksterieru (na którym się nie znam), to własnie to jedno jedno jest naj naj najważniejsze!!!! Ozzy, tak trzymać!!!! :thumbs: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):a co masz w opisie Ozzulca??? ahhh szkoda, że nie byłam na tej wystawce :( gratuluję debiutu :drinking: :drinking: :drinking: :fadein: ......prawidłowa wielkość i proporcje , bardzo mocna budowa , przyjemne usposobienie , głowa duża , krótka szyja :oops: , bardzo dobry front , /i tu własnie coś co zaważyło na ocenie a nie wiem jak to rozumieć 8) /mierne kątowanie kończyn przez co akcje mało swobodne :-? Jeśli chodzi w tym o ruch / te akcje / to jak widać na fotach to było tam dość miejsca dla yorasków ale nie dla cielaczków 8) :lol:Wiesz co Alu, ja myślę, że niezależnie od eksterieru (na którym się nie znam), to własnie to jedno jedno jest naj naj najważniejsze!!!! Ozzy, tak trzymać!!!! :thumbs:dzięki :calus: Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 noo opis bardzo ładny - ciekawe czy te kąty u Ozziego to kwestia ustawiania czy tak ma :niewiem: ale łeb ma niesamowity w porównaniu z tym drugim ASTem co jest na zdjęciach obok Ozziego :o jak zupełnie nie ta sama rasa :o Alu poćwiczysz i będzie super :klacz: - może Katowice??? 8) :fadein: a w Lipcu Będzin - pierwsza wystawa oddziału będzińskiwgo :D Quote
Camara Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): A ja wbrew pozorom się nie zniechęciłam tylko dostałam kopa i chcę znowu pojechać 8) :lol: :lol: <, uparta ślaska baba :wink: > i tak trzymać !!!! a jak cuchną żwacze to wiem... niestety.... kiedys zapomniałam wyciagnąć woreczek z tymi śmierdzielami z auta i koleżanka, którą podwoziłam do domu powiedziała, że chyba psy mi koopę zrobiły :oops: :lol: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 malawaszka napisał(a):noo opis bardzo ładny - ciekawe czy te kąty u Ozziego to kwestia ustawiania czy tak ma :niewiem: ale łeb ma niesamowity w porównaniu z tym drugim ASTem co jest na zdjęciach obok Ozziego :o jak zupełnie nie ta sama rasa :o Alu poćwiczysz i będzie super :klacz: - może Katowice??? 8) :fadein: a w Lipcu Będzin - pierwsza wystawa oddziału będzińskiwgo :Dno właśnie ta kobita zupełnie niekontaktowa była i nic wcześniej nie mówiła dopiero poczytałaś poza ringiem :-? , popytam kogoś kto się zna , bo serio nie wiem o co biega :-? / a ten obok był chyba 1 i potem po kolei tak jak stoją :wink: / Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Camara napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): A ja wbrew pozorom się nie zniechęciłam tylko dostałam kopa i chcę znowu pojechać 8) :lol: :lol: <, uparta ślaska baba :wink: > i tak trzymać !!!! a jak cuchną żwacze to wiem... niestety.... kiedys zapomniałam wyciagnąć woreczek z tymi śmierdzielami z auta i koleżanka, którą podwoziłam do domu powiedziała, że chyba psy mi koopę zrobiły :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Ozzy jeździ w przedziale wycieczkowym /czyli w bagażniku kombi/, a Alka siedziała z tyłu :-? a mi łapy jechały jakbym robótki ręczne w szaletach publicznych uskuteczniała :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 niestety tak jest nma wystawach, że sędzia podaje opis szeptem :lol: asystentowi, ten notuje i dopiero na końcu możesz sobie przeczytać :lol: Quote
Recommended Posts