Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o wracam z pracy a tu nadal nie ma fot :-? tak to jest jak się nadwornemu fotografowi da wolną rękę :wink: Alicja, wogóle nie mam głowy do fotek, rodzinka mnie wykańcza :evilbat: teraz przyjechał Marcin niby odwiedzić Manuelę a na komp się pcha :evilbat: ja nie wiem tyle osób do 1 kompa... toż to dramat :evilbat: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o wracam z pracy a tu nadal nie ma fot :-? tak to jest jak się nadwornemu fotografowi da wolną rękę :wink: Alicja, wogóle nie mam głowy do fotek, rodzinka mnie wykańcza :evilbat: teraz przyjechał Marcin niby odwiedzić Manuelę a na komp się pcha :evilbat: ja nie wiem tyle osób do 1 kompa... toż to dramat :evilbat: hahahaha no prosze i biedna Alka zostala wygnana z przed wlasnego koputerka ;) Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o wracam z pracy a tu nadal nie ma fot :-? tak to jest jak się nadwornemu fotografowi da wolną rękę :wink: Alicja, wogóle nie mam głowy do fotek, rodzinka mnie wykańcza :evilbat: teraz przyjechał Marcin niby odwiedzić Manuelę a na komp się pcha :evilbat: ja nie wiem tyle osób do 1 kompa... toż to dramat :evilbat: :evilbat: to mu za kare aparata nie oddaj :wink: Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alu, czy ta impreza u ciebie to się kiedyś skonczy? :o Chyba przestanę cię odwiedzać, nie moge non stop ubzdryngolona chodzić :roll: :drinking: Quote
mmbbaj Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alka napisał(a):... przyjechał Marcin niby odwiedzić Manuelę a na komp się pcha :evilbat: ja nie wiem tyle osób do 1 kompa... toż to dramat :evilbat: Marcin! :evil: a kysz od komputera!!! Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 TUFFIKOWA ALKA FOTYYYYYYYYYYYYYYY 8) Quote
asiunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o wracam z pracy a tu nadal nie ma fot :-? tak to jest jak się nadwornemu fotografowi da wolną rękę :wink: Alicja, wogóle nie mam głowy do fotek, rodzinka mnie wykańcza :evilbat: teraz przyjechał Marcin niby odwiedzić Manuelę a na komp się pcha :evilbat: ja nie wiem tyle osób do 1 kompa... toż to dramat :evilbat: Hej!! Najwyższy czas kupic drugi :wink: Quote
Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 mmbbaj napisał(a):Alka napisał(a):... przyjechał Marcin niby odwiedzić Manuelę a na komp się pcha :evilbat: ja nie wiem tyle osób do 1 kompa... toż to dramat :evilbat: Marcin! :evil: a kysz od komputera!!! kurna,żeby tylko on, toż tu kolejka dłuuuga, tylko Tuffi jakoś się nie garnie do neta ,bidulek jeden asiunia - u nas i dwa kompy to by było za mało :evil: Alicja , już lecę z odsieczą , bo jakaś popijawa znowu na topiku się kroi :wink: :D Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 :o ooooo ffffffooooooooooootttttttttttyyyyyyyyyyyy nareszcie bo już myślałam , że jak nas Evelina zamknie to na dogo prohibicja grozi :wink: Ala , a po spacerku to może beda fotki z Lukierkiem :wink: Quote
mmbbaj Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 U mnie Ozzulec ma ocenę doskonałą i 1-sze miejsce!!! :D :loveu: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 mmbbaj napisał(a):U mnie Ozzulec ma ocenę doskonałą i 1-sze miejsce!!! :D :loveu: :lol: :lol: :lol: nawet mu nie powiem , bo uwierzy :wink: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nie, Evelina nie mogłaby nam zamknąć topicu, bo wszyscy mieliby delirium tremens :-? Ozzi jest kochany, ja już wiem, czemu nie wygraliście, po prostu pomyliłaś ringi, bo to nie astman :-? :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):Nie, Evelina nie mogłaby nam zamknąć topicu, bo wszyscy mieliby delirium tremens :-? Ozzi jest kochany, ja już wiem, czemu nie wygraliście, po prostu pomyliłaś ringi, bo to nie astman :-? :lol:no tak , on koniecznie chciał sprawdzić ring yorków :wink: :lol: Evelina nas wyśle na odwyk 8) Quote
LAZY Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Nie, Evelina nie mogłaby nam zamknąć topicu, bo wszyscy mieliby delirium tremens :-? Ozzi jest kochany, ja już wiem, czemu nie wygraliście, po prostu pomyliłaś ringi, bo to nie astman :-? :lol:no tak , on koniecznie chciał sprawdzić ring yorków :wink: :lol: Evelina nas wyśle na odwyk 8) Oby szybko, bo nienadązam za Wami :evil: :wink: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alu jak Ozzy patrzy Ci gleboko w oczy :o Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a): Alu jak Ozzy patrzy Ci gleboko w oczy :obo on mnie koffa :oops: :wink: Lazy to ty się dziewczyno staraj 8) :wink: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 LAZY napisał(a):, bo nienadązam za Wami :evil: :wink: Lazy znaczy się, że za mało pijesz :lol: Quote
LAZY Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):LAZY napisał(a):, bo nienadązam za Wami :evil: :wink: Lazy znaczy się, że za mało pijesz :lol: Myślisz? No to se łyknę...może to pomoze :wink: :drinking: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 LAZY napisał(a):Maga100 napisał(a):LAZY napisał(a):, bo nienadązam za Wami :evil: :wink: Lazy znaczy się, że za mało pijesz :lol: Myślisz? No to se łyknę...może to pomoze :wink: :drinking:no nie musisz składać bo literki się zlewają :wink: :lol: :lol: Quote
Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):: Ala , a po spacerku to może beda fotki z Lukierkiem :wink: a co to ,ja mam Ozziego galeryjkę prowadzić , a bo to mało zajęta jestem? :roll: już ty dziewczyno mi się nie wypłacisz... :wink: :D :D Alicja, jak mówie mojemu TZ ,że chcesz ,żebym poszła na galerie , to mówi,że pójdzie do ciebie i zabierze ci kabel od kompa... :evilbat: :evilbat: no patrz, jaki on okrutny, nie? :evil: :evilbat: dobra, wklejam, ale z czystej sympatii do Ozziego :iloveyou: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 jaaaaaki słodki w tym bagażniku :angel: ale widzę, że pan musi doopke podsadzić :wink: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ala moze on Cie kocha ale jak sie wstydzi ze w bagazniku musi jezdzic 8) WSTYD Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):Ala moze on Cie kocha ale jak sie wstydzi ze w bagazniku musi jezdzic 8) WSTYD :lol: :lol: on tam miał świńskie uszko :lol: :lol: , a bagałanik w wycieczkowym to zrobił sobie sam , a wcale to nie jest bagażnik bo siedział i fuczał cioci Ali za uszkiem i capił żwaczkowym oddechem :oops: :lol: Ala :calus: Ozzy i ja dziękujemy za prowadzenie galerii :wink: / zapraszamy na kawę , mam wolne :angel: / A z TZtem to sobie pogadam , już ja mu dam kabel :evilbat: 8) Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alu, w kwestii waszego przyjazdu - propouję miejscówkę u mnie. Ma ona tę zaletę, że pomiescimy się wszystkie, więc mozna imprezkę robić :D A kiedy przyjeżdżacie? Czy aby nie na grudniową wystawę w Nowym Dworze? :hmmmm: Jeśli tak, to najwyżej wyślę boorki na weekend do rodziców :wink: Quote
Recommended Posts