Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:o wracam z pracy a tu nadal nie ma fot :-? tak to jest jak się nadwornemu fotografowi da wolną rękę :wink:

Alicja, wogóle nie mam głowy do fotek, rodzinka mnie wykańcza :evilbat:
teraz przyjechał Marcin niby odwiedzić Manuelę a na komp się pcha :evilbat: ja nie wiem tyle osób do 1 kompa... toż to dramat :evilbat:

Posted

Alka napisał(a):
:o wracam z pracy a tu nadal nie ma fot :-? tak to jest jak się nadwornemu fotografowi da wolną rękę :wink:

teraz przyjechał Marcin niby odwiedzić Manuelę a na komp się pcha :evilbat: ja nie wiem tyle osób do 1 kompa... toż to dramat :evilbat:

hahahaha no prosze i biedna Alka zostala wygnana z przed wlasnego koputerka ;)

Posted

Alka napisał(a):

:evilbat: to mu za kare aparata nie oddaj :wink:

Posted

Alka napisał(a):
...
przyjechał Marcin niby odwiedzić Manuelę a na komp się pcha :evilbat: ja nie wiem tyle osób do 1 kompa... toż to dramat :evilbat:

Marcin! :evil: a kysz od komputera!!!

Posted

Alka napisał(a):

Hej!!

Najwyższy czas kupic drugi :wink:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Alka napisał(a):
...
przyjechał Marcin niby odwiedzić Manuelę a na komp się pcha :evilbat: ja nie wiem tyle osób do 1 kompa... toż to dramat :evilbat:

Marcin! :evil: a kysz od komputera!!!

kurna,żeby tylko on, toż tu kolejka dłuuuga, tylko Tuffi jakoś się nie garnie do neta ,bidulek jeden

asiunia - u nas i dwa kompy to by było za mało :evil:

Alicja , już lecę z odsieczą , bo jakaś popijawa znowu na topiku się kroi :wink: :D

Posted

:o ooooo ffffffooooooooooootttttttttttyyyyyyyyyyyy
nareszcie bo już myślałam , że jak nas Evelina zamknie to na dogo prohibicja grozi :wink:
Ala , a po spacerku to może beda fotki z Lukierkiem :wink:

Posted

Nie, Evelina nie mogłaby nam zamknąć topicu, bo wszyscy mieliby delirium tremens :-?

Ozzi jest kochany, ja już wiem, czemu nie wygraliście, po prostu pomyliłaś ringi, bo to nie astman :-? :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Nie, Evelina nie mogłaby nam zamknąć topicu, bo wszyscy mieliby delirium tremens :-?

Ozzi jest kochany, ja już wiem, czemu nie wygraliście, po prostu pomyliłaś ringi, bo to nie astman :-? :lol:
no tak , on koniecznie chciał sprawdzić ring yorków :wink: :lol:

Evelina nas wyśle na odwyk 8)

Posted

Maga100 napisał(a):

no tak , on koniecznie chciał sprawdzić ring yorków :wink: :lol:

Evelina nas wyśle na odwyk 8)

Oby szybko, bo nienadązam za Wami :evil: :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
LAZY napisał(a):
, bo nienadązam za Wami :evil: :wink:

Lazy znaczy się, że za mało pijesz :lol:

Myślisz? No to se łyknę...może to pomoze :wink: :drinking:

Posted

LAZY napisał(a):
Maga100 napisał(a):
LAZY napisał(a):
, bo nienadązam za Wami :evil: :wink:

Lazy znaczy się, że za mało pijesz :lol:

Myślisz? No to se łyknę...może to pomoze :wink: :drinking:
no nie musisz składać bo literki się zlewają :wink: :lol: :lol:

Posted

:
Ala , a po spacerku to może beda fotki z Lukierkiem :wink:

a co to ,ja mam Ozziego galeryjkę prowadzić , a bo to mało zajęta jestem? :roll: już ty dziewczyno mi się nie wypłacisz... :wink: :D :D

Alicja, jak mówie mojemu TZ ,że chcesz ,żebym poszła na galerie , to mówi,że pójdzie do ciebie i zabierze ci kabel od kompa... :evilbat: :evilbat: no patrz, jaki on okrutny, nie? :evil: :evilbat:

dobra, wklejam, ale z czystej sympatii do Ozziego :iloveyou:

Posted

dbsst napisał(a):
Ala moze on Cie kocha ale jak sie wstydzi ze w bagazniku musi jezdzic 8)

WSTYD
:lol: :lol: on tam miał świńskie uszko :lol: :lol: , a bagałanik w wycieczkowym to zrobił sobie sam , a wcale to nie jest bagażnik bo siedział i fuczał cioci Ali za uszkiem i capił żwaczkowym oddechem :oops: :lol:

Ala :calus: Ozzy i ja dziękujemy za prowadzenie galerii :wink: / zapraszamy na kawę , mam wolne :angel: /
A z TZtem to sobie pogadam , już ja mu dam kabel :evilbat: 8)

Posted

Alu, w kwestii waszego przyjazdu - propouję miejscówkę u mnie. Ma ona tę zaletę, że pomiescimy się wszystkie, więc mozna imprezkę robić :D A kiedy przyjeżdżacie? Czy aby nie na grudniową wystawę w Nowym Dworze? :hmmmm: Jeśli tak, to najwyżej wyślę boorki na weekend do rodziców :wink: