Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 asher napisał(a):PIKA napisał(a):A ja sie poddaje Idę spac :roll: O 8 Rano wstac musze :o :o To ile w końcu masz do tego przystanku? Pisałaś, że pięc minut :o HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, zaplułam się i monitor :lol: :lol: Alicjarydzewska napisał(a):no mój już też narzeka że za długo siedzimy z Kubą , ja piszę a Kuba słucha muzyki :wink: jakiś tyran :evil: wolny dzien jest, wszyscy się dobrze bawią, idź mu zapodaj jakiś proszek nasenny :wink: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 cholewcia czemu te TZty takie marudne :evil: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Teklunia']ja to samo - wlasnie zarzadzilam mu mycie zabkow, a sama dalej siedze rozwalona przed kompem :evilbat: babska sprawiedliwosc :evil: ja to samo i tak trzymać, TeZety spać!!!!!! Quote
PIKA Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):A ja sie poddaje Idę spac :roll: O 8 Rano wstac musze :o a po co? TZ przyjedzie ok 10 Kochana, zanim ja wstane to minie ze 45 minut :lol: asher napisał(a):PIKA napisał(a):A ja sie poddaje Idę spac :roll: O 8 Rano wstac musze :o :o To ile w końcu masz do tego przystanku? Pisałaś, że pięc minut :o Jakby Ci to powiedziec :roll: Umowilam się rano z TZ-tem Magi :oops: Quote
Teklunia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):cholewcia czemu te TZty takie marudne :evil: tym dziwniejsze, ze maja takie klawe TZki :lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):cholewcia czemu te TZty takie marudne :evil: oj idz szybciorem go czyms zaskocz (glosno nie moge powiedziec czym 8) ) i jak po nie zasniesz to wpadaj do nas ja tu bede jeszcze dluuuuuuuuugo siedziec ;) Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ehhh też bym kciała takiego marudnego TZta :-? Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 malawaszka napisał(a):ehhh też bym kciała takiego marudnego TZta :-? waszka zartujesz chyba masz mnie ja nie marudze czyste zloto jestem :lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 malawaszka napisał(a):ehhh też bym kciała takiego marudnego TZta :-?oddam darmo :lol: Quote
Teklunia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Drogie Panie, spytam niesmialo: czy 320 to tez dobra okazja? :oops: :oops: :oops: bo jesli tak to :beerchug: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Teklunia, mnie się wydaje, że gdzie, jak gdzie, ale tutaj nie trzeba żadnych takich naciąganych okazji :lol: :drinking: Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):ehhh też bym kciała takiego marudnego TZta :-?oddam darmo :lol: ale pt nie starczy - musi ON chcieć dobrowolnie :lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 malawaszka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):ehhh też bym kciała takiego marudnego TZta :-?oddam darmo :lol: ale pt nie starczy - musi ON chcieć dobrowolnie :lol:a co tam o zgode pytać nie będę , spakuję i bierz :wink: :lol: :drinking: :drinking: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ja też oddam za darmo, bo mnie wnerwia, miał spac, a coś dziamgocze z pokoju :-? Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ale ja nie kce, żeby u mnie za kare siedział 8) Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 malawaszka napisał(a):ale ja nie kce, żeby u mnie za kare siedział 8)eee tam zaraz za karę , dla przyjemności 8) Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 asher napisał(a):Ech, idę spać :hand: nie idz zostan :D Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):ale ja nie kce, żeby u mnie za kare siedział 8)eee tam zaraz za karę , dla przyjemności 8) MOJEJ :evilbat: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 malawaszka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):ale ja nie kce, żeby u mnie za kare siedział 8)eee tam zaraz za karę , dla przyjemności 8) MOJEJ :evilbat:obopólnej :wink: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):ale ja nie kce, żeby u mnie za kare siedział 8)eee tam zaraz za karę , dla przyjemności 8) MOJEJ :evilbat: Nieee, Ali :lol: Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):Asher, jak to spać? :evil: Przecież ona musi rano wstać :lol: Przeciez ze wsi do wsi bedzie jechac :roll: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']ale ja nie kce, żeby u mnie za kare siedział 8)eee tam zaraz za karę , dla przyjemności 8) MOJEJ :evilbat:obopólnej :wink: no to dobla - umowa stoi :o Quote
Recommended Posts