Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)

Witanko z raneczka .....wywalczyłam ..mam chwilowo kompka w kuchniu....w pokoju Qby remoncik więc miałam być odcięta od netu ....ale żem ja zapobiegliwa kobitka to jak panowie neta zakładali poprosiłam o jak najdłuższy kabelek więc mozemy jeździć z kompem po całym mieszkanku ...pewno by i do Jastrzębia kabelka staczyło;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dawa do mła z tym kompeckiem :razz::razz:

Posted

:tort:
100lat 100Lat niech zyje zyje nammmm......
:drinking::drinking::drinking::drinking:

jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce pooookiii woooodka jest w butelceeee
:drink1:

Posted

...............przez ten weekendowy brak dostepu do WIELKIEGO świata..............:placz::placz::placz:składam spóźnione ale SZCZERE...............życzenia dla Ozzulka:loveu::loveu::loveu:

niech sobie wybierze jaką najbardziej lubi..................
może też wziąść..............wszystkie:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='tygra']:multi: O widzie ze OZZY miał urodzinki:multi:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO OZZULKU
:smilecol: :BIG: :BIG: :new-bday: :cunao: :drinka:

tak apropos mój synek, moja mama i przyjaciołka tez są z 19 sierpnia :)podziękowali :pi przesyłamy życzonka

Gosia>>>;6557066 napisał(a):
Buziaczki dla przystojniaka:loveu: Ile to już Ozzy ma latek?
dzięki...Ozzy skończył 3 latka

[quote name='dealer']czesc pracusiu:loveu:

Ozzulku zycze ci zeby cie Twoi panstwo zawsze sluchali :diabloti: i zebys byl zawsze takim kochanym lizakiem :loveu:cześć ...dopiero wróciłam z pracy....odprowadzałam dzieciaka...mama se zapomniała o nim:diabloti:

[quote name='clockwork']dawa do mła z tym kompeckiem :razz::razz:
wieczorkiem będę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo teraz masz swojego ;)

Posted

[quote name='evaxon']

:tort:
100lat 100Lat niech zyje zyje nammmm......
:drinking::drinking::drinking::drinking:

jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce pooookiii woooodka jest w butelceeee
:drink1:

dzieki w imieniu Ozzulka :loveu:
:knajpa: no to siup

[quote name='BeaC']...............przez ten weekendowy brak dostepu do WIELKIEGO świata..............:placz::placz::placz:składam spóźnione ale SZCZERE...............życzenia dla Ozzulka:loveu::loveu::loveu:

niech sobie wybierze jaką najbardziej lubi..................
może też wziąść..............wszystkie:diabloti::diabloti::diabloti:
Ozzulek dziękuje za życzonka i prezenty :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']no i jak było w pracy ? :diabloti::diabloti:qr:angryy:wa zaje2biście...odprowadzałam gnojka do pracy do matki ....zapomniała se o nim:roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:qr:angryy:wa zaje2biście...odprowadzałam gnojka do pracy do matki ....zapomniała se o nim:roll:
buhahahaha :evil_lol: :evil_lol: super mamusia :shake: ciekawe czy czasem gdzie go w lesie nie uwiąże do drzewa :angryy: :angryy:
Tak swoją drogą , jak można zapomnieć o dziecku :roll: :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']podziękowali :pi przesyłamy życzonka

dzięki...Ozzy skończył 3 latka

cześć ...dopiero wróciłam z pracy....odprowadzałam dzieciaka...mama se zapomniała o nim:diabloti:

wieczorkiem będę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo teraz masz swojego ;)

i nie bedzie w domku bezkablowego :shake::shake::shake: chyba sie rozpłake....

Alu... trza było wziąć dzieciaka do domciu na tymczas :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:qr:angryy:wa zaje2biście...odprowadzałam gnojka do pracy do matki ....zapomniała se o nim:roll:
:grin: o mnie mamusia celowo zapominała ale to na jakies 30 min tylko zebym mogla sie w spokoju pobawic torem autkowym :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']buhahahaha :evil_lol: :evil_lol: super mamusia :shake: ciekawe czy czasem gdzie go w lesie nie uwiąże do drzewa :angryy: :angryy:
Tak swoją drogą , jak można zapomnieć o dziecku :roll: :angryy::diabloti:no kochane młode mamusie...za młode....:angryy:

[quote name='clockwork']i nie bedzie w domku bezkablowego :shake::shake::shake: chyba sie rozpłake....
:placz::placz::placz:to ja już też placzam :placz::placz::placz:

Alu... trza było wziąć dzieciaka do domciu na tymczas :eviltong::eviltong:

no było ...ale cosik mam wstręta :roll:

Posted

[quote name='evaxon']:grin: o mnie mamusia celowo zapominała ale to na jakies 30 min tylko zebym mogla sie w spokoju pobawic torem autkowym :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a skąd masz tę pewność:eviltong:

Ewus :p;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a skąd masz tę pewność:eviltong:

Ewus :p;)

bo prosilam mamusie zeby przychodzila pozniej bo chlopcy nie pozwalali mi sie z nimi bawic:placz:

Posted

[quote name='evaxon']bo prosilam mamusie zeby przychodzila pozniej bo chlopcy nie pozwalali mi sie z nimi bawic:placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a to rozumię .....sama wolałam od zawsze samochodziki , pociągi , samolociki od lalek :oops:...potem na chamca kupili mi wózek co bym w przyszłosci wiedziała ze dziecka się na taczce nie wozi :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a to rozumię .....sama wolałam od zawsze samochodziki , pociągi , samolociki od lalek :oops:...potem na chamca kupili mi wózek co bym w przyszłosci wiedziała ze dziecka się na taczce nie wozi :roll:
:cool1: mi co chwila ciotki i cioteczki lalki kupowały:roll:
naszczescie mamusia wiedziala ze ja wole Lego i autka:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a to rozumię .....sama wolałam od zawsze samochodziki , pociągi , samolociki od lalek :oops:...potem na chamca kupili mi wózek co bym w przyszłosci wiedziała ze dziecka się na taczce nie wozi :roll:
hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mój tata na szczęście był po mojej stronie :diabloti: i nie pozwalał matce mną manipulowac i ciemnoty wciskać , czytaj lalek :diabloti:
ale przecież samochodzikiem zdalnie sterowanym czy też kolejką elektryczną mógł się sam pobawić , to po co było lalki kupować :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:cool1: mi co chwila ciotki i cioteczki lalki kupowały:roll:
naszczescie mamusia wiedziala ze ja wole Lego i autka:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:LEGO lubię do dziś ....i kolejkę elektryczną :oops:

[quote name='Vectra']hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mój tata na szczęście był po mojej stronie :diabloti: i nie pozwalał matce mną manipulowac i ciemnoty wciskać , czytaj lalek :diabloti:
ale przecież samochodzikiem zdalnie sterowanym czy też kolejką elektryczną mógł się sam pobawić , to po co było lalki kupować :evil_lol:a mi mój koffany dziadziuś jako jedynej z 4 wnuczek pozwalał przychodzić do swego królestwa...czytaj piwnica...gdzie miał warsztacik , a tam młoteczki , gwoźzie , śrubokręty , i inne cudeńka:loveu::loveu::loveu:...jednego czego nie lubię to prądu...musialo mnie kiedy switnąć :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mój tata na szczęście był po mojej stronie :diabloti: i nie pozwalał matce mną manipulowac i ciemnoty wciskać , czytaj lalek :diabloti:
ale przecież samochodzikiem zdalnie sterowanym czy też kolejką elektryczną mógł się sam pobawić , to po co było lalki kupować :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ja lubiłam robic operacje niewdzięcznym lalom:evil_lol:
A tak wogole witacie:loveu:

Posted

[quote name='Rybka_39']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ja lubiłam robic operacje niewdzięcznym lalom:evil_lol:
A tak wogole witacie:loveu::bigok:witaj u nas.......
kurde a czy są wdzięczne lale ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:bigok:witaj u nas.......
kurde a czy są wdzięczne lale ;)

Nie no są (keny):evil_lol:
Jako mała dziewczynka byłam zawiedziona że te
keny to jednak sa jakies wybrakowane...jakby to nazwac..kopiowane:evil_lol:

A tak wogole to ja juz tu kiedys chyba byłam:razz:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Nie no są (keny):evil_lol:

A tak wogole to ja juz tu kiedys chyba byłam:razz:

wykastrowane chyba :diabloti:
jednego czego nie cierpiałam nigdy i do dziś nie cierpię to właśnie tych suchych lalek :shake: :angryy:

Ja też się bojam prądu :oops: bo kiedyś faktycznie mnie świsło :evil_lol: :evil_lol: podobno cud że żyje ;) :diabloti:

Posted

[quote name='Rybka_39']Nie no są (keny):evil_lol:

A tak wogole to ja juz tu kiedys chyba byłam:razz:no taaaa......dodała bym jeszcze inne ale forum nie to :evil_lol::evil_lol::evil_lol:............kopiowane .....tego jeszcze nie słyszałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Wilejkaros']Kopiowane?!!!??
Buhahahahaha!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa ..................................................................tylko nie wiem czemu mam skojarzenia z dominacją Dyzia;)

Posted

a ja to lubiłam domki dla lalek i mebelki :evil_lol: ale lalki to był zbędny balast :evil_lol: najlepsze było tworzenie pokoi, kuchni.. i balkonów i robienie aranżacji..i pięter... i przejść tajemnych....

.. eh to były czasy.... do dziś mi to zostało :loveu: ... tylko prawdziwe mebelki tak ciężko przesuwać :placz:

Nie no ja wiedziałam... w końcu GALERYJA RYDZEWSKICH dokonała czegoś wiekopomnego ... dzięki Wam odkryłam swe powołanie.... chyba do niego wrócę !!!!