teqquila Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 od urodzenia :evil_lol::evil_lol: sie ucze z przerwami na wakacje :evil_lol::evil_lol: !! Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 teqquila napisał(a):od urodzenia :evil_lol::evil_lol: sie ucze z przerwami na wakacje :evil_lol::evil_lol: !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:całe szczęście że jeszcze tylko miesiąc wolnego;) bawię się Photo filtrem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 http://img165.imageshack.us/img165/9330/15880287om7.jpg :D Pogięło go ;) Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 dealer napisał(a):Kontrola Naszego Blogunia:diabloti: paula_z napisał(a):I jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1: :evil_lol: :crazyeye: deja vu :crazyeye: przecież przed chwilą to czytałam u Chlorkowej :evil_lol: to Ozzy na focie ostatniej??? :-o Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 paula_z napisał(a):http://img165.imageshack.us/img165/9330/15880287om7.jpg :D Pogięło go ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:prawie..... malawaszka napisał(a)::crazyeye: deja vu :crazyeye: przecież przed chwilą to czytałam u Chlorkowej :evil_lol: nie przejmuj sie to tak jakoby był jeden blogas;)zrsztą zawsze lepiej czytać oba ....;) to Ozzy na focie ostatniej??? :-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ...pogięty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:prawie..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ...pogięty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to prawie czy pogięty??? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):no to prawie czy pogięty??? :evil_lol::hmmmm: prawie pogięty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm: prawie pogięty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no widzisz i teraz jasne bo prawie czyni bardzo dużą różniecę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):no widzisz i teraz jasne bo prawie czyni bardzo dużą różniecę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:..no tak...a jak tak nierozważnie dysponowałam słowami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:..no tak...a jak tak nierozważnie dysponowałam słowami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: WitAj Alu Wiecorkiem :) PrzySzłam powiedzieć dobranoc więc... :sleep2:DOBRANOC:sleep2: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 emdziolek napisał(a):WitAj Alu Wiecorkiem :) PrzySzłam powiedzieć dobranoc więc... :sleep2:DOBRANOC:sleep2::multi:witaj wieczorkiem ...i Dobranoc ]:sleep2: Quote
beria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:całe szczęście że jeszcze tylko miesiąc wolnego;) Alu, wyzwalasz we mnie prymitywne uczucie zazdrości :placz: Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Hej heeej!! :multi: Wróciliśmy z Zuzanką do świata :loveu: Fotasy Ozulca - pikne :p ło maaatko.. ależ on ma wielką paszczękę:crazyeye: normalnie paszcza mu się kończy przy samych uszach :cool3: :eviltong: super fotki pływackie!! obejrzałyśmy!! :) pozdrawiamy i życzymy miłego i.. mniej pochmurnego dzionka:) Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 beria napisał(a):Alu, wyzwalasz we mnie prymitywne uczucie zazdrości :placz:Gosieńko przede mną to jeszcze 10 miesięcy wolnego;)teraz tylko od 20 sierpnia pracuję ...a potem labunia... basia2202 napisał(a):Hej heeej!! :multi: Wróciliśmy z Zuzanką do świata :loveu: Fotasy Ozulca - pikne :p ło maaatko.. ależ on ma wielką paszczękę:crazyeye: normalnie paszcza mu się kończy przy samych uszach :cool3: :eviltong: super fotki pływackie!! obejrzałyśmy!! :) pozdrawiamy i życzymy miłego i.. mniej pochmurnego dzionka:)witaj Basieńko z raneczka.... no paszczak z Ozzulka przedni..nieskromnie powiem ze i mnie sie to podoba;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Cześć Alu :loveu: Coś się Ci ludzie w galeriach ostatnio strasznie rozgadali, żadnych fotek :shake: :razz: Quote
agbar Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 witam sie bardzo....:loveu: u nas w miare ladnie..ale niedlugo bo jak juz wspominalam okna sie u mnie myja:diabloti: Quote
clockwork Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 groszek83 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Znowu będą pić.A wątroby to już pewnie nie ma:shake::shake::evil_lol: nie ma też groszka... został zeżarty wraz z sałatką.... :diabloti: Alu z krainy CEZARÓW... czy Ty mnie słyszysz? :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Alu :loveu: Coś się Ci ludzie w galeriach ostatnio strasznie rozgadali, żadnych fotek :shake: :razz::evil_lol:no ...takie gaduły ...nie to co u mnie ....fotek a fotek....;) dealer napisał(a):witam sie bardzo....:loveu: u nas w miare ladnie..ale niedlugo bo jak juz wspominalam okna sie u mnie myja:diabloti: ;)jak mamcia skończy ....to może do mnie poślij .....u mnie już pada to i tak bez różnicy:evil_lol: clockwork napisał(a):nie ma też groszka... został zeżarty wraz z sałatką.... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu z krainy CEZARÓW... czy Ty mnie słyszysz? :cool3::cool3: ;)słyszę Cię ...Magdaleno z krainy PAWCIÓW:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:no ...takie gaduły ...nie to co u mnie ....fotek a fotek....;) Właśnie widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Właśnie widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)cieszę ...że uważnie patrzysz..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 evaxon napisał(a):witanko Aluśka:multi::multi::multi::multi::multi::multi:witanko Ewuśka Quote
BeaC Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 .........................jako że najdłużej Ciebie właśnie nadrabiałam............... wpisuję sie na ostatniej stronie witaj Alutka!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 BeaC napisał(a):.........................jako że najdłużej Ciebie właśnie nadrabiałam............... wpisuję sie na ostatniej stronie witaj Alutka!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:witanko Bea:loveu::loveu::loveu: ...wypoczeta ...pourlopowa... no nie mów że tu najwiecej ....inne blogaski ;)nadgoniłyśmy ostatnio:evil_lol: Quote
anetta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :lol: Jakie mu sie zmarchy na czole zrobily http://img165.imageshack.us/img165/9330/15880287om7.jpg :lol: Quote
Recommended Posts