Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AlKil napisał(a):To Bob, Sam - pomoże Ci.... Boszzz, ale gafa:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AlKil napisał(a):To Bob, Sam - pomoże Ci.... ale Bob i Sam to dwie rozne postacie:diabloti: Bob budowniczy i strazak Sam:eviltong: Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a):ale Bob i Sam to dwie rozne postacie:diabloti: Bob budowniczy i strazak Sam:eviltong: No przeca napisałam - Strażak Sam - pomoże Ci, a Bob budowniczy zawsze da radę. Był jeszcze Listonosz, bodajże Pat, ale nie pamiętam co on... Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AlKil napisał(a):No przeca napisałam - Strażak Sam - pomoże Ci, a Bob budowniczy zawsze da radę. Był jeszcze Listonosz, bodajże Pat, ale nie pamiętam co on... z listonoszami jak i z hydraulikami trza uwazac bo oni dzieci plodza :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a):z listonoszami jak i z hydraulikami trza uwazac bo oni dzieci plodza :evil_lol: łoł, ja takich doświadczeń nie posiadam...:crazyeye: :eviltong: Listonosza Pata już tak nie ogladałam, stąd pewnie tak nikła wiedza w tym temacie...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AlKil napisał(a):łoł, ja takich doświadczeń nie posiadam...:crazyeye: :eviltong: Listonosza Pata już tak nie ogladałam, stąd pewnie tak nikła wiedza w tym temacie...:evil_lol: Pat to taka ciotunia niby :razz: ale pewni ew wiosce co 2 to jego bylo:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a):Pat to taka ciotunia niby :razz: ale pewni ew wiosce co 2 to jego bylo:evil_lol: No i padłam:mdleje::mdleje::mdleje::evil_lol: Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a):Pat to taka ciotunia niby :razz: ale pewni ew wiosce co 2 to jego bylo:evil_lol: no i stąd pewnie się wzięła ta typowo angielska uroda...od jednego Listonosza Pata...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AlKil napisał(a):no i stąd pewnie się wzięła ta typowo angielska uroda...od jednego Listonosza Pata...:evil_lol: :grin: dokładnie tak :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pat i kot, kot i pat, pat i kot wszędzie razeemmmm od laaaatttttt :diabloti: Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a)::grin: dokładnie tak :evil_lol: o jak zgodność!!! malawaszka napisał(a):Pat i kot, kot i pat, pat i kot wszędzie razeemmmm od laaaatttttt :diabloti: no tak, Waszka w listonoszach na bieżąco:evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 malawaszka napisał(a):Pat i kot, kot i pat, pat i kot wszędzie razeemmmm od laaaatttttt :diabloti: :grin: tez dlatego tyle kotow na wiosce:grin: Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a)::grin: tez dlatego tyle kotow na wiosce:grin: :roflt: :roflt: :roflt: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 malawaszka napisał(a):Pat i kot, kot i pat, pat i kot wszędzie razeemmmm od laaaatttttt :diabloti: :mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a)::grin: tez dlatego tyle kotow na wiosce:grin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Posikam się:oops: Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 madzia i medor napisał(a)::mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Posikam się:oops: problemy z pecherzem??? Było latać w mini???!!! Quote
agbar Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Medorowa idz ty kochana do urologa:diabloti: gdzie nie wejde to czytam o twoich problemach z pecherzem....:diabloti: martwie sie o ciebie moja droga:loveu: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 madzia i medor napisał(a): Posikam się:oops: pampersik cie ratuje tylko moja droga ..pampersik:razz: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AlKil napisał(a):problemy z pecherzem??? Było latać w mini???!!! Plus to ni enoszenie bielizny i się dochrapałam:roll::roll: dealer napisał(a):Medorowa idz ty kochana do urologa:diabloti: gdzie nie wejde to czytam o twoich problemach z pecherzem....:diabloti: martwie sie o ciebie moja droga:loveu: No mówię, że to przez to nienoszenie bielizny:diabloti: evaxon napisał(a):pampersik cie ratuje tylko moja droga ..pampersik:razz: Boszzz ślepa czy cu... nie noszę bielizny:mdleje: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 madzia i medor napisał(a): Boszzz ślepa czy cu... nie noszę bielizny:mdleje: a ze niby pampers to bielizna??:razz:jesli tak myslisz to jestes w błedzie:razz: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a):a ze niby pampers to bielizna??:razz:jesli tak myslisz to jestes w błedzie:razz: Qrwa, tyle lat żyć z taką niewiedzą :shake::shake:Dzięki, że mnie uświadomiłaś:modla::diabloti: Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Plus to ni enoszenie bielizny i się dochrapałam:roll::roll: No mówię, że to przez to nienoszenie bielizny:diabloti: Boszzz ślepa czy cu... nie noszę bielizny:mdleje: Ulala, nie kupiła mamunia barchanowych majtadasków? kcesz, to się zrzucimy i damy Ci w prezencie...:loveu: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Qrwa, tyle lat żyć z taką niewiedzą :shake::shake:Dzięki, że mnie uświadomiłaś:modla::diabloti: alesz prosze cie bardzo :razz: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AlKil napisał(a):Ulala, nie kupiła mamunia barchanowych majtadasków? kcesz, to się zrzucimy i damy Ci w prezencie...:loveu: Możecie kupić:obrazic::obrazic:... ale moherowe:diabloti: evaxon napisał(a):alesz prosze cie bardzo :razz: Co ja goopia bym bez ciebie zrobiła:shake: Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Możecie kupić:obrazic::obrazic:... ale moherowe:diabloti: Moherowe, Kochana, to ja Ci nawet sama wydziergam....:lol: Quote
Paula Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AlKil napisał(a):Ty się lepiej nie przyznawaj, bo zaraz się okaże, że krupnik to nie zupa.... I wykrakała :cool1: Alicjarydzewska napisał(a):krupnik to TAKI .....:evil_lol:ALKOHOL Ja miałam ZUPĘ na monitorku :roll: kaszkę, marchewkę i kawałek ziemniaka :evil_lol: Quote
Recommended Posts