Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
zemdlony Ozzulec mistrzostwo siata.. Dilerowa też niczego sobie.... pięknie ubrana pod kolor mebelków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i bez majtów :roll:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....bosz ....nie reklamuj tak ...bo teraz wiem czemu miałyśmy w piątek tyle klientów w sklepie ;)jak cię nie było ...i to głównie płci męskiej..:eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
.. Dilerowa też niczego sobie.... pięknie ubrana pod kolor mebelków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i bez majtów :roll:

Ty też wszystko musisz wyzdradzić:evil_lol: :lol:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
a to nie wiesz ze my jesteśmy bardzo dyskretne jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....bosz ....nie reklamuj tak ...bo teraz wiem czemu miałyśmy w piątek tyle klientów w sklepie ;)jak cię nie było ...i to głównie płci męskiej..:eviltong:

też była bez majtów ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

aaaa... dziękuję Dilerowa dziękuje za poświęcenie... utarga mi zrobiłyście pięknego :multi::multi: ostatniego zapraszam po wypłate ;)

Hugo-Kochaś napisał(a):

wymskło mi sie :p

Posted

clockwork napisał(a):
też była bez majtów ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

aaaa... dziękuję Dilerowa dziękuje za poświęcenie... utarga mi zrobiłyście pięknego :multi::multi: ostatniego zapraszam po wypłate ;)

wymskło mi sie :p
:pja tam nie wiem co miała a czego nie miała ...;)...wazne że klienty byli..:eviltong:
wow Dilerowa będziemy spać na pieniądzach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wow ..o co ci sie wymskło....;)

Posted

:pja tam nie wiem co miała a czego nie miała ...;)...wazne że klienty byli..:eviltong:
wow Dilerowa będziemy spać na pieniądzach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

spałyście z piątku na sobote... nie przyzwyczajać sie :mad::diabloti:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Ja mogę podrzucić Zywca z Zywca;) jeszcze troche sie ostało.

Dawa go, dobry żywiec nie jest zły:p:p

nooo ja licze że Mordulca poznasz osobiście;)

Ja też bardzo na to liczę:roll:
clockwork napisał(a):
masz zarezerwowane z soboty na niedziele... tylko uważaj- u mnie straszy :cool1:

:razz:

Przeca ja już tu dzisiaj byłam:niewiem:

Posted

clockwork napisał(a):
masz zarezerwowane z soboty na niedziele... tylko uważaj- u mnie straszy :cool1:
:razz:...juz się cieszkam;)...a ducha nie bojam...przyzwyczajona jestem:cool1:

madzia i medor napisał(a):
Dawa go, dobry żywiec nie jest zły:p:p

Ja też bardzo na to liczę:roll:

:razz:

Przeca ja już tu dzisiaj byłam:niewiem:
:multi::multi::multi:witaj znów;)
Ozzulec juz wie że cię pozna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi:witaj znów;)
Ozzulec juz wie że cię pozna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Już mu wygadałaś:shake::shake:

Posted

o kurcze, ale Madzia jest rozchwytywana:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: , ja wczoraj Imbirowi tłumaczyłam, ze ma być miły dla Medorka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:

Witaj Alu i Ozzulku:multi::multi::multi::multi:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Już mu wygadałaś:shake::shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wygadałam....

Imbir1 napisał(a):
o kurcze, ale Madzia jest rozchwytywana:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: , ja wczoraj Imbirowi tłumaczyłam, ze ma być miły dla Medorka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:

Witaj Alu i Ozzulku:multi::multi::multi::multi:
:multi::multi::multi:witajcie Imbirkowe;)

Posted

paula_z napisał(a):
:multi: No w końcu :roll: Ale mi dogo muli :angryy:
:diabloti:bo dziś to nie 1szy raz tak muli .....:angryy:...grrrrrrrrrrrr
pewnie mi na złość..............;)

Posted

Witaj :multi:
Nie wiesz przypadkiem czy juz wieść o trojaczkach dotarła do braci? Bo wiesz...Te dni pamięci ...czy żałoby? :roll: Nie wiem....:shake:

Posted

witanko Alu i Ozziiiiii!! :multi: dzień doberek w chmurny dzionek:loveu:
straaaaasznie dawno mnie tu nie było :roll:

kiedyś tam... clockwork prosiła o linka do naszej galeryjki:) no więc... link jest w naszym podpisie teraz

a Ala prosiła o fotencje:)

no więc... po dłuuuugim czasie... zapraszamy baaardzo seeerdeeeeecznie do naszej galeeeriii!! zdjęć jest już sporo :p i małej Zuzanki, kiedy to jeszcze była słodziachnym prosiątkiem... i teraz nieco większej psotnej diablicy, która udaje, że jest aniołkiem :evil_lol:

Alu... no naprawdę... im więcej patrzę na fotki małego Ozziego, tym bardziej się przekonuję, że Zuzka chyba jest jakąś jego zaginioną młodszą siostrą :evil_lol: może podrzuconą...;) ale podobieństwo w umaszczeniu widać - tak samo piękne ryjeczki:p

a teraz Ozzi to wieeeelki jest:cool3: ile on waży? taki umięśniony... policzki ma takie fajne:) pewnie na zawody jakieś jeździ?

pozdrawiamy i czekamy na częste odwiedzinki nowych cioć :)
teraz będziemy tu częściej bywać:p

Posted

jakby cuś to odwalimy egzorcyzmy :evil_lol:
Imbir1 napisał(a):
o kurcze, ale Madzia jest rozchwytywana:cool3::evil_lol: , ja wczoraj Imbirowi tłumaczyłam, ze ma być miły dla Medorka:evil_lol::razz:

Witaj Alu i Ozzulku:multi:

buuhahahha... ja też powiedziałam Klocusiowi że za miesiąc przyjedzie do nas dogomaniaczka... i że TEJ ma nie zeżreć bo to swój chłop :oops: z samiuteńkich Tychów :evil_lol::evil_lol:- obiecał przemyśleć :roll:

Pysia napisał(a):
Nie wiesz przypadkiem czy juz wieść o trojaczkach dotarła do braci? Bo wiesz...Te dni pamięci ...czy żałoby? :roll: Nie wiem....:shake:

nie bojaj- dotarła- mój kontrwywiad doniósł :roll:

basia2202 napisał(a):

kiedyś tam... clockwork prosiła o linka do naszej galeryjki:) no więc... link jest w naszym podpisie teraz
łosz pamiętliwa ty..... :cool1:

............ policzki ma takie fajne:) pewnie na zawody jakieś jeździ?

pozwolę sobie odpowiedzieć za NASZĄ Ale...
tak Ozzy bierze udział w zawodach gończo- myśliwskich : POSZUKIWANIE I POGOŃ ZA ROZUMEM :roll: konkuruje z Klockiem :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
tak Ozzy bierze udział w zawodach gończo- myśliwskich : POSZUKIWANIE I POGOŃ ZA ROZUMEM :roll: konkuruje z Klockiem :evil_lol:

ooj tam.. nie wieeeeerzę...:eviltong: na pewno Ozzi i Klocuś to rozsądne chłopaki ;) :evil_lol:

Posted

teqquila napisał(a):
Witaj Alu :evil_lol: mi tyz muliii i z Madzia na gie gie gadamy :evil_lol:
:razz:było kliknąć do mła...witaj

Pysia napisał(a):
to bedziemy mieli teraz dni żałości...jak już sie dowiedza.......
Witanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

basia2202 napisał(a):
witanko Alu i Ozziiiiii!! :multi: dzień doberek w chmurny dzionek:loveu:
straaaaasznie dawno mnie tu nie było :roll:

a Ala prosiła o fotencje:)

no więc... po dłuuuugim czasie... zapraszamy baaardzo seeerdeeeeecznie do naszej galeeeriii!! zdjęć jest już sporo :p i małej Zuzanki, kiedy to jeszcze była słodziachnym prosiątkiem... i teraz nieco większej psotnej diablicy, która udaje, że jest aniołkiem :evil_lol:

Alu... no naprawdę... im więcej patrzę na fotki małego Ozziego, tym bardziej się przekonuję, że Zuzka chyba jest jakąś jego zaginioną młodszą siostrą ... może podrzuconą...;) ale podobieństwo w umaszczeniu widać - tak samo piękne ryjeczki:p

a teraz Ozzi to wieeeelki jest:cool3: ile on waży? taki umięśniony... policzki ma takie fajne:) pewnie na zawody jakieś jeździ?

pozdrawiamy i czekamy na częste odwiedzinki nowych cioć :)
teraz będziemy tu częściej bywać:p
wow wow wow ...........ale ty to wsio zapamiętałaś .....aż mnie teraz wstyd.........
zaraz pędzę na odwiedzinki...

clockwork napisał(a):
jakby cuś to odwalimy egzorcyzmy :evil_lol:
ha ha .....no to już pomysł na ciekawy wieczór...

buuhahahha... ja też powiedziałam Klocusiowi że za miesiąc przyjedzie do nas dogomaniaczka... i że TEJ ma nie zeżreć bo to swój chłop :oops: z samiuteńkich Tychów :evil_lol:- obiecał przemyśleć :roll:
już zaczęł myśleć .....

nie bojaj- dotarła- mój kontrwywiad doniósł :roll:
zasady inwigilacji i kontrwywiadu znasz....;)

ooo dzięki że mnie wyręczyłaś ...

basia2202 napisał(a):
ooj tam.. nie wieeeeerzę...:eviltong: na pewno Ozzi i Klocuś to rozsądne chłopaki ;) :evil_lol:
chłopaki to maja po pańciach ...ten ROZSĄDEK...