clockwork Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 zemdlony Ozzulec mistrzostwo siata.. Dilerowa też niczego sobie.... pięknie ubrana pod kolor mebelków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i bez majtów :roll: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 clockwork napisał(a):zemdlony Ozzulec mistrzostwo siata.. Dilerowa też niczego sobie.... pięknie ubrana pod kolor mebelków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i bez majtów :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....bosz ....nie reklamuj tak ...bo teraz wiem czemu miałyśmy w piątek tyle klientów w sklepie ;)jak cię nie było ...i to głównie płci męskiej..:eviltong: Quote
BoJa2 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 clockwork napisał(a):.. Dilerowa też niczego sobie.... pięknie ubrana pod kolor mebelków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i bez majtów :roll: Ty też wszystko musisz wyzdradzić:evil_lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Ty też wszystko musisz wyzdradzić:evil_lol: :lol:a to nie wiesz ze my jesteśmy bardzo dyskretne jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....bosz ....nie reklamuj tak ...bo teraz wiem czemu miałyśmy w piątek tyle klientów w sklepie ;)jak cię nie było ...i to głównie płci męskiej..:eviltong: też była bez majtów ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: aaaa... dziękuję Dilerowa dziękuje za poświęcenie... utarga mi zrobiłyście pięknego :multi::multi: ostatniego zapraszam po wypłate ;) Hugo-Kochaś napisał(a):Ty też wszystko musisz wyzdradzić:evil_lol: :lol: wymskło mi sie :p Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 clockwork napisał(a):też była bez majtów ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: aaaa... dziękuję Dilerowa dziękuje za poświęcenie... utarga mi zrobiłyście pięknego :multi::multi: ostatniego zapraszam po wypłate ;) wymskło mi sie :p:pja tam nie wiem co miała a czego nie miała ...;)...wazne że klienty byli..:eviltong: wow Dilerowa będziemy spać na pieniądzach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wow ..o co ci sie wymskło....;) Quote
clockwork Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pja tam nie wiem co miała a czego nie miała ...;)...wazne że klienty byli..:eviltong: wow Dilerowa będziemy spać na pieniądzach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: spałyście z piątku na sobote... nie przyzwyczajać sie :mad::diabloti: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 clockwork napisał(a):spałyście z piątku na sobote... nie przyzwyczajać sie :mad::diabloti::multi:a mogę jeszcze .....;)...dobrze się spało Quote
clockwork Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:a mogę jeszcze .....;)...dobrze się spało masz zarezerwowane z soboty na niedziele... tylko uważaj- u mnie straszy :cool1: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Ja mogę podrzucić Zywca z Zywca;) jeszcze troche sie ostało. Dawa go, dobry żywiec nie jest zły:p:p Alicjarydzewska napisał(a): nooo ja licze że Mordulca poznasz osobiście;) Ja też bardzo na to liczę:roll: clockwork napisał(a):masz zarezerwowane z soboty na niedziele... tylko uważaj- u mnie straszy :cool1: :razz: Przeca ja już tu dzisiaj byłam:niewiem: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 clockwork napisał(a):masz zarezerwowane z soboty na niedziele... tylko uważaj- u mnie straszy :cool1::razz:...juz się cieszkam;)...a ducha nie bojam...przyzwyczajona jestem:cool1: madzia i medor napisał(a):Dawa go, dobry żywiec nie jest zły:p:p Ja też bardzo na to liczę:roll: :razz: Przeca ja już tu dzisiaj byłam:niewiem::multi::multi::multi:witaj znów;) Ozzulec juz wie że cię pozna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...juz się cieszkam;)...a ducha nie bojam...przyzwyczajona jestem:cool1: :multi::multi::multi:witaj znów;) Ozzulec juz wie że cię pozna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już mu wygadałaś:shake::shake: Quote
Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 o kurcze, ale Madzia jest rozchwytywana:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: , ja wczoraj Imbirowi tłumaczyłam, ze ma być miły dla Medorka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz: Witaj Alu i Ozzulku:multi::multi::multi::multi: Quote
Paula Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://images30.fotosik.pl/36/1efb5178be0d184c.jpg nie pokazuj astmanowi języka :shake: http://images26.fotosik.pl/36/26739800a4316c2a.jpg bo Ci odgryzie aortę :evil_lol: Cze Ala :multi: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Już mu wygadałaś:shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wygadałam.... Imbir1 napisał(a):o kurcze, ale Madzia jest rozchwytywana:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: , ja wczoraj Imbirowi tłumaczyłam, ze ma być miły dla Medorka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz: Witaj Alu i Ozzulku:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:witajcie Imbirkowe;) Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 paula_z napisał(a):http://images30.fotosik.pl/36/1efb5178be0d184c.jpg nie pokazuj astmanowi języka :shake: http://images26.fotosik.pl/36/26739800a4316c2a.jpg bo Ci odgryzie aortę :evil_lol: Cze Ala :multi::multi::multi:cze Paula ...cieszkam ze dotarłaś;) Quote
Paula Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi:cze Paula ...cieszkam ze dotarłaś;) :multi: No w końcu :roll: Ale mi dogo muli :angryy: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 paula_z napisał(a)::multi: No w końcu :roll: Ale mi dogo muli :angryy::diabloti:bo dziś to nie 1szy raz tak muli .....:angryy:...grrrrrrrrrrrr pewnie mi na złość..............;) Quote
teqquila Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witaj Alu :evil_lol: :evil_lol: mi tyz muliii i z Madzia na gie gie gadamy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witaj :multi: Nie wiesz przypadkiem czy juz wieść o trojaczkach dotarła do braci? Bo wiesz...Te dni pamięci ...czy żałoby? :roll: Nie wiem....:shake: Quote
basia2202 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 witanko Alu i Ozziiiiii!! :multi: dzień doberek w chmurny dzionek:loveu: straaaaasznie dawno mnie tu nie było :roll: kiedyś tam... clockwork prosiła o linka do naszej galeryjki:) no więc... link jest w naszym podpisie teraz a Ala prosiła o fotencje:) no więc... po dłuuuugim czasie... zapraszamy baaardzo seeerdeeeeecznie do naszej galeeeriii!! zdjęć jest już sporo :p i małej Zuzanki, kiedy to jeszcze była słodziachnym prosiątkiem... i teraz nieco większej psotnej diablicy, która udaje, że jest aniołkiem :evil_lol: Alu... no naprawdę... im więcej patrzę na fotki małego Ozziego, tym bardziej się przekonuję, że Zuzka chyba jest jakąś jego zaginioną młodszą siostrą :evil_lol: może podrzuconą...;) ale podobieństwo w umaszczeniu widać - tak samo piękne ryjeczki:p a teraz Ozzi to wieeeelki jest:cool3: ile on waży? taki umięśniony... policzki ma takie fajne:) pewnie na zawody jakieś jeździ? pozdrawiamy i czekamy na częste odwiedzinki nowych cioć :) teraz będziemy tu częściej bywać:p Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...juz się cieszkam;)...a ducha nie bojam...przyzwyczajona jestem:cool1: jakby cuś to odwalimy egzorcyzmy :evil_lol: Imbir1 napisał(a):o kurcze, ale Madzia jest rozchwytywana:cool3::evil_lol: , ja wczoraj Imbirowi tłumaczyłam, ze ma być miły dla Medorka:evil_lol::razz: Witaj Alu i Ozzulku:multi: buuhahahha... ja też powiedziałam Klocusiowi że za miesiąc przyjedzie do nas dogomaniaczka... i że TEJ ma nie zeżreć bo to swój chłop :oops: z samiuteńkich Tychów :evil_lol::evil_lol:- obiecał przemyśleć :roll: Pysia napisał(a):Witaj :multi: Nie wiesz przypadkiem czy juz wieść o trojaczkach dotarła do braci? Bo wiesz...Te dni pamięci ...czy żałoby? :roll: Nie wiem....:shake: nie bojaj- dotarła- mój kontrwywiad doniósł :roll: basia2202 napisał(a): kiedyś tam... clockwork prosiła o linka do naszej galeryjki:) no więc... link jest w naszym podpisie teraz łosz pamiętliwa ty..... :cool1: ............ policzki ma takie fajne:) pewnie na zawody jakieś jeździ? pozwolę sobie odpowiedzieć za NASZĄ Ale... tak Ozzy bierze udział w zawodach gończo- myśliwskich : POSZUKIWANIE I POGOŃ ZA ROZUMEM :roll: konkuruje z Klockiem :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):pozwolę sobie odpowiedzieć za NASZĄ Ale... tak Ozzy bierze udział w zawodach gończo- myśliwskich : POSZUKIWANIE I POGOŃ ZA ROZUMEM :roll: konkuruje z Klockiem :evil_lol: ooj tam.. nie wieeeeerzę...:eviltong: na pewno Ozzi i Klocuś to rozsądne chłopaki ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Alu :evil_lol: mi tyz muliii i z Madzia na gie gie gadamy :evil_lol: :razz:było kliknąć do mła...witaj Pysia napisał(a):Witaj :multi: Nie wiesz przypadkiem czy juz wieść o trojaczkach dotarła do braci? Bo wiesz...Te dni pamięci ...czy żałoby? :roll: Nie wiem....:shake:to bedziemy mieli teraz dni żałości...jak już sie dowiedza....... Witanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! basia2202 napisał(a):witanko Alu i Ozziiiiii!! :multi: dzień doberek w chmurny dzionek:loveu: straaaaasznie dawno mnie tu nie było :roll: kiedyś tam... clockwork prosiła o linka do naszej galeryjki:) no więc... link jest w naszym podpisie teraz a Ala prosiła o fotencje:) no więc... po dłuuuugim czasie... zapraszamy baaardzo seeerdeeeeecznie do naszej galeeeriii!! zdjęć jest już sporo :p i małej Zuzanki, kiedy to jeszcze była słodziachnym prosiątkiem... i teraz nieco większej psotnej diablicy, która udaje, że jest aniołkiem :evil_lol: Alu... no naprawdę... im więcej patrzę na fotki małego Ozziego, tym bardziej się przekonuję, że Zuzka chyba jest jakąś jego zaginioną młodszą siostrą ... może podrzuconą...;) ale podobieństwo w umaszczeniu widać - tak samo piękne ryjeczki:p a teraz Ozzi to wieeeelki jest:cool3: ile on waży? taki umięśniony... policzki ma takie fajne:) pewnie na zawody jakieś jeździ? pozdrawiamy i czekamy na częste odwiedzinki nowych cioć :) teraz będziemy tu częściej bywać:pwow wow wow ...........ale ty to wsio zapamiętałaś .....aż mnie teraz wstyd......... zaraz pędzę na odwiedzinki... clockwork napisał(a):jakby cuś to odwalimy egzorcyzmy :evil_lol: ha ha .....no to już pomysł na ciekawy wieczór... buuhahahha... ja też powiedziałam Klocusiowi że za miesiąc przyjedzie do nas dogomaniaczka... i że TEJ ma nie zeżreć bo to swój chłop :oops: z samiuteńkich Tychów :evil_lol:- obiecał przemyśleć :roll: już zaczęł myśleć ..... nie bojaj- dotarła- mój kontrwywiad doniósł :roll: zasady inwigilacji i kontrwywiadu znasz....;) pozwolę sobie odpowiedzieć za NASZĄ Ale... tak Ozzy bierze udział w zawodach gończo- myśliwskich : POSZUKIWANIE I POGOŃ ZA ROZUMEM :roll: konkuruje z Klockiem :evil_lol:ooo dzięki że mnie wyręczyłaś ... basia2202 napisał(a):ooj tam.. nie wieeeeerzę...:eviltong: na pewno Ozzi i Klocuś to rozsądne chłopaki ;) :evil_lol:chłopaki to maja po pańciach ...ten ROZSĄDEK... Quote
Gosia>>> Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 czesc Alu i Ozzy w ten pięęekny, słoneczny i upalny dzień:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts