Alicja Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gosia>>>;6414560 napisał(a):czesc Alu i Ozzy w ten pięęekny, słoneczny i upalny dzień:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:....buuu wiem że u cię też pada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale witanko ...podobno pogoda ma wrócić do nas;) Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): ooo dzięki że mnie wyręczyłaś ... prącie... do usług :p chłopaki to maja po pańciach ...ten ROZSĄDEK... raczej... jaka pani takie pies :cool1: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):raczej... jaka pani takie pies :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:toż napisałam....o naszych piesach ;) Quote
Gosia>>> Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:....buuu wiem że u cię też pada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale witanko ...podobno pogoda ma wrócić do nas;) :eviltong: :eviltong: Pada?? leje, wieje brr. Mam nadzieję, że wróci. Oby szybko:roll: Quote
basia2202 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): wow wow wow ...........ale ty to wsio zapamiętałaś .....aż mnie teraz wstyd......... zaraz pędzę na odwiedzinki... Oj tam.. zaraz zapamiętałam :eviltong: latam po tylu galeriach... i mi się przypomniało, że kiedyś u Was byłam, ale straaasznie dawno.. gdzieś przed wojną :cool3: :oops: no i sobie zajrzałam, co ja tam pisałam ostatnio, bo może mi ktoś odpisał :evil_lol: no i.. wróciłam do tego mojego postu.. i patrzę... Ala i pańcia Klocka coś odpisały :loveu: ot.. tyle tej mojej pamięci :cool3: :p to mnie się głupio zrobiło, jak zobaczyłam, że tak dawno Was nie odwiedziałam;) Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 basia2202 napisał(a):Oj tam.. zaraz zapamiętałam :eviltong: latam po tylu galeriach... i mi się przypomniało, że kiedyś u Was byłam, ale straaasznie dawno.. gdzieś przed wojną :cool3: :oops: no i sobie zajrzałam, co ja tam pisałam ostatnio, bo może mi ktoś odpisał :evil_lol: no i.. wróciłam do tego mojego postu.. i patrzę... Ala i pańcia Klocka coś odpisały :loveu: ot.. tyle tej mojej pamięci :cool3: :p to mnie się głupio zrobiło, jak zobaczyłam, że tak dawno Was nie odwiedziałam;);)to i zapraszamy częściej:p.....kurcze i znów odpowiadam za nas dwie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)to i zapraszamy częściej:p.....kurcze i znów odpowiadam za nas dwie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a bedziemy zaglądać bedziemy ;) Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 witanko Teraz OZZY .....i nie tylko:multi: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 basia2202 napisał(a):a bedziemy zaglądać bedziemy ;);)zapraszamy serecznie:p evaxon napisał(a):witanko Teraz OZZY .....i nie tylko:multi: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:;)aaa witaj ....kąpielowa Ewuniu;) Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 aaaaaaaaa... witojcie.......... witojcie ............:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :stupid::stupid::stupid: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):aaaaaaaaa... witojcie.......... witojcie ............:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :stupid::stupid::stupid::multi::multi::multi:wow witoj ....dawno cię tu u nas nie było witoj ...witoj...:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 dzien dobry "zapracowana " kobietko..... czytalam, odpisałam......pozdrawiam z zachmurzonej i deszczowej Warszawki dzisiaj...:diabloti: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):dzien dobry "zapracowana " kobietko..... czytalam, odpisałam......pozdrawiam z zachmurzonej i deszczowej Warszawki dzisiaj...:diabloti: :multi:dzień doberek Aguniu ....fajna ta moja bezszefowa praca była;) Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam:loveu::loveu::p To ja, zagubiona wśród blogasów :mdleje: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam:loveu::loveu::p To ja, zagubiona wśród blogasów :mdleje: medorowa: TU też jesteś U NAS Quote
malawaszka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam:loveu::loveu::p To ja, zagubiona wśród blogasów :mdleje: hahaha mam podobne odczucia :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam:loveu::loveu::p To ja, zagubiona wśród blogasów :mdleje: malawaszka napisał(a):hahaha mam podobne odczucia :evil_lol: clockwork napisał(a):medorowa: TU też jesteś U NAS :pTak ....TU jesteś U NAS Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):medorowa: TU też jesteś U NAS Po raz kolejny dzięki:loveu::loveu::loveu: malawaszka napisał(a):hahaha mam podobne odczucia :evil_lol: Ciekawe czemuż to tak:hmmmm::niewiem::niewiem::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::pTak ....TU jesteś U NAS :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Po raz kolejny dzięki:loveu::loveu::loveu: Ciekawe czemuż to tak:hmmmm::niewiem::niewiem::diabloti: :evil_lol:;)cieszkaj .....drogę Wam wskazujemy:loveu: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 :razz: zajrzyjcie proszę ........ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6416688#post6416688 Quote
Paula Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cześć Alu :multi: :loveu: Wpadłam do Was :evil_lol: Quote
agbar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 qrwa:angryy: akurat jak przylazlam na dogo to musi mulic:angryy: :angryy: :angryy: wiec witam sie moja kochana z toba i zegnam..bo nie strzimia tego tempa... Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Siemaneczko Alu :evil_lol: :evil_lol: nie czytam wszystkiego bom taka zagubiona jestem :evil_lol: :evil_lol: w tym blogasku :evil_lol: :evil_lol: ni ma zdjec Ozzulka :( Quote
agbar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a taka iluminacje na moje przybycie naszykowala Ala:diabloti: Quote
Recommended Posts