Alicja Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='bonita']Cześć Alu:) Kto mnie nauczy banerki odsyłać do galerii:cool3: , jak to się cholera robi, bo się chcem w końcu nauczyć:placz: Od razu mówię że mnie ciężko czegokolwiek nauczyć:diabloti: więc jakby kto był bardzo cierpliwy i umiał to prosię bAAAAAAAAArdzo:cool3: Moją prośbę umieszczam u Ciebie Alu , bo Ty masz jedną z największych oglądalności :D :multi::multi::multi:cześć sistrzyczko z odsyłaczem to ja mam do dziś problemik:oops: Quote
BoJa2 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):no ćóż :diabloti: we mnie dżemie miłóść :loveu: wpadnij na gg na godzine :p jak kiedyś się zaś zdżemniesz:evil_lol: :evil_lol: to wpadnę do Cię na gg,bo mnie ta sztuka odsyłania tysz nie jest znana:roll: :roll: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']bo w kazdym dzemie agent...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:już nie dżemie......już sie obudził:diabloti: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']jak kiedyś się zaś zdżemniesz:evil_lol: :evil_lol: to wpadnę do Cię na gg,bo mnie ta sztuka odsyłania tysz nie jest znana:roll: :roll::razz:tylko słuchaj na lekcji uważnie bo mi mlodzież odsyłacze robi:oops:...sama zawsze spierdziele:diabloti: Quote
Paula Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Hej, hej :multi: Witam się, jak zwykle, z wieczorka :p Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 BYŁAM TU:multi: WITAM PRZYSZŁEGO WŁAŚCICIELA MOJEGO CHRZEŚNIAKA:diabloti: PRZEROBIŁAM WSZYSTKO CO NAGADANE;) I SPADM OBSERWOWAĆ ZZA WINKLA:diabloti: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='paula_z']Hej, hej :multi: Witam się, jak zwykle, z wieczorka :p:razz:nooo nooo wieczorową porą ......;)...witam witam:multi::multi::multi: [quote name='agnes1']BYŁAM TU:multi: WITAM PRZYSZŁEGO WŁAŚCICIELA MOJEGO CHRZEŚNIAKA:diabloti: PRZEROBIŁAM WSZYSTKO CO NAGADANE;) I SPADM OBSERWOWAĆ ZZA WINKLA:diabloti::grins:witam.....rozgość się .....nie wiem jak ty ale ja nie lubię jak mi ktoś zza winkla spogląda;).... obserwować chcesz ....coś się dziś nie udzielasz:razz: Quote
bonita Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Vectra']no ćóż :diabloti: we mnie dżemie miłóść :loveu: wpadnij na gg na godzine :p :multi::multi::multi: Vectra:multi::multi::multi: z góry dzięquję:loveu::loveu::loveu: mam nadzieje że nie będzie żałowała:diabloti: bo ja szybko ucząca się jezdem:roll::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nooo nooo wieczorową porą ......;)...witam witam:multi::multi::multi: :grins:witam.....rozgość się .....nie wiem jak ty ale ja nie lubię jak mi ktoś zza winkla spogląda;).... obserwować chcesz ....coś się dziś nie udzielasz:razz: A ZNASZ TE OPOWIEŚCI Z DRESZCZYKIEM O NIEWIDZIALNEJ RĘCE ;) TAK MI SIĘ PRZYPOMŁO :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1']A ZNASZ TE OPOWIEŚCI Z DRESZCZYKIEM O NIEWIDZIALNEJ RĘCE ;) TAK MI SIĘ PRZYPOMŁO :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:niech no pomyślę kto kogo w nocy straszył tymi opowiastkami ;)...ale cie na wspominki wzięło:razz: Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niech no pomyślę kto kogo w nocy straszył tymi opowiastkami ;)...ale cie na wspominki wzięło:razz: BO MI SIĘ TO Z TYM WINKLEM SKOJARZYŁO:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1']BO MI SIĘ TO Z TYM WINKLEM SKOJARZYŁO:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to się bawimy w skojarzenia;) Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to się bawimy w skojarzenia;) ja tez chce sie bawic...:razz: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']ja tez chce sie bawic...:razz::cool1:nie znasz .....jak przyjedziesz to przy okazji wizyty w Jastrzębiu poznasz reguły gry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:nie znasz .....jak przyjedziesz to przy okazji wizyty w Jastrzębiu poznasz reguły gry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestes niedobra...dzemie w tobie wilk:diabloti: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']jestes niedobra...dzemie w tobie wilk:diabloti::razz:dżemie to ja nad klawiaturą .....a ty masz przyjechać ....pókim DOBRA :megagrin: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:dżemie to ja nad klawiaturą .....a ty masz przyjechać ....pókim DOBRA :megagrin: dobra to jest doopa z bobra:diabloti: a ty jestes kofffana:loveu: Quote
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a):ja tez chce sie bawic...:razz: co dżemie w psie :razz: :razz: napewno nie wiesz że wilk Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):co dżemie w psie :razz: :razz: napewno nie wiesz że wilk :placz: :placz: :placz: a B. mi kazal wyrzucic dzem z lodowki:placz: :placz: :placz: powiedzial ze nie bedzie mu w lodowce dzemal wilk..... :diabloti: Quote
Vectra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 dealer napisał(a)::placz: :placz: :placz: a B. mi kazal wyrzucic dzem z lodowki:placz: :placz: :placz: powiedzial ze nie bedzie mu w lodowce dzemal wilk..... :diabloti: to widać w B dżemie wilk :diabloti: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Vectra napisał(a):to widać w B dżemie wilk :diabloti: tez mu to powiedzialam ...a on zaczal tak dziwnie robic..grrrrr:diabloti: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ..................powitam Cie tutaj, bo jak wrócisz z pracy.................mnie JUŻ nie będzie ........................Ozulińskiego ode mnie..no .wiesz co????? Quote
Anja33 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Cześć Mam Witam w ten słoneczny poranek dziołchy co dżemie w red bullu bo aż się boje wypić a jak tam dżemie byk o matko rozmaita Quote
Pysia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witaj Alu :multi: Kiedy przyjedziecie zobaczyć to co u mnie dżemie? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 czesc Alu... tu tez o drzemaniu i o wilkach o rany:crazyeye: ......to jakas globalna schiza wilkowa......:diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts