Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']Cześć Alu:)

Kto mnie nauczy banerki odsyłać do galerii:cool3: , jak to się cholera robi, bo się chcem w końcu nauczyć:placz: Od razu mówię że mnie ciężko czegokolwiek nauczyć:diabloti: więc jakby kto był bardzo cierpliwy i umiał to prosię bAAAAAAAAArdzo:cool3:

Moją prośbę umieszczam u Ciebie Alu , bo Ty masz jedną z największych oglądalności :D

:multi::multi::multi:cześć sistrzyczko
z odsyłaczem to ja mam do dziś problemik:oops:

Posted

Vectra napisał(a):
no ćóż :diabloti: we mnie dżemie miłóść :loveu: wpadnij na gg na godzine :p

jak kiedyś się zaś zdżemniesz:evil_lol: :evil_lol: to wpadnę do Cię na gg,bo mnie ta sztuka odsyłania tysz nie jest znana:roll: :roll:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']jak kiedyś się zaś zdżemniesz:evil_lol: :evil_lol: to wpadnę do Cię na gg,bo mnie ta sztuka odsyłania tysz nie jest znana:roll: :roll::razz:tylko słuchaj na lekcji uważnie bo mi mlodzież odsyłacze robi:oops:...sama zawsze spierdziele:diabloti:

Posted

BYŁAM TU:multi: WITAM PRZYSZŁEGO WŁAŚCICIELA MOJEGO CHRZEŚNIAKA:diabloti: PRZEROBIŁAM WSZYSTKO CO NAGADANE;) I SPADM OBSERWOWAĆ ZZA WINKLA:diabloti:

Posted

[quote name='paula_z']Hej, hej :multi: Witam się, jak zwykle, z wieczorka :p:razz:nooo nooo wieczorową porą ......;)...witam witam:multi::multi::multi:

[quote name='agnes1']BYŁAM TU:multi: WITAM PRZYSZŁEGO WŁAŚCICIELA MOJEGO CHRZEŚNIAKA:diabloti: PRZEROBIŁAM WSZYSTKO CO NAGADANE;) I SPADM OBSERWOWAĆ ZZA WINKLA:diabloti::grins:witam.....rozgość się .....nie wiem jak ty ale ja nie lubię jak mi ktoś zza winkla spogląda;)....
obserwować chcesz ....coś się dziś nie udzielasz:razz:

Posted

[quote name='Vectra']no ćóż :diabloti: we mnie dżemie miłóść :loveu: wpadnij na gg na godzine :p

:multi::multi::multi: Vectra:multi::multi::multi:
z góry dzięquję:loveu::loveu::loveu:
mam nadzieje że nie będzie żałowała:diabloti: bo ja szybko ucząca się jezdem:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nooo nooo wieczorową porą ......;)...witam witam:multi::multi::multi:

:grins:witam.....rozgość się .....nie wiem jak ty ale ja nie lubię jak mi ktoś zza winkla spogląda;)....
obserwować chcesz ....coś się dziś nie udzielasz:razz:

A ZNASZ TE OPOWIEŚCI Z DRESZCZYKIEM O NIEWIDZIALNEJ RĘCE ;) TAK MI SIĘ PRZYPOMŁO :evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']A ZNASZ TE OPOWIEŚCI Z DRESZCZYKIEM O NIEWIDZIALNEJ RĘCE ;) TAK MI SIĘ PRZYPOMŁO :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:niech no pomyślę kto kogo w nocy straszył tymi opowiastkami ;)...ale cie na wspominki wzięło:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niech no pomyślę kto kogo w nocy straszył tymi opowiastkami ;)...ale cie na wspominki wzięło:razz:
BO MI SIĘ TO Z TYM WINKLEM SKOJARZYŁO:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']ja tez chce sie bawic...:razz::cool1:nie znasz .....jak przyjedziesz to przy okazji wizyty w Jastrzębiu poznasz reguły gry:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:nie znasz .....jak przyjedziesz to przy okazji wizyty w Jastrzębiu poznasz reguły gry:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestes niedobra...dzemie w tobie wilk:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']jestes niedobra...dzemie w tobie wilk:diabloti::razz:dżemie to ja nad klawiaturą .....a ty masz przyjechać ....pókim DOBRA :megagrin:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:dżemie to ja nad klawiaturą .....a ty masz przyjechać ....pókim DOBRA :megagrin:

dobra to jest doopa z bobra:diabloti: a ty jestes kofffana:loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
co dżemie w psie :razz: :razz: napewno nie wiesz że wilk

:placz: :placz: :placz: a B. mi kazal wyrzucic dzem z lodowki:placz: :placz: :placz: powiedzial ze nie bedzie mu w lodowce dzemal wilk.....

:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
:placz: :placz: :placz: a B. mi kazal wyrzucic dzem z lodowki:placz: :placz: :placz: powiedzial ze nie bedzie mu w lodowce dzemal wilk.....

:diabloti:

to widać w B dżemie wilk :diabloti:

Posted

..................powitam Cie tutaj, bo jak wrócisz z pracy.................mnie JUŻ nie będzie
........................Ozulińskiego ode mnie..no .wiesz co?????