Iv_ Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 fioneczka napisał(a):a ja mam kucyka w szafie :roll: ... dawaj foty grzecznie proszę :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Iv_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Alaaaaaaaaaaaa wstawaaaaaaaaj :diabloti: foty wklejaj :mad: ładnie prosimy :modla::modla::modla: :cool3: :cool3: :cool3: U mnie pięknie, zaraz idziemy z Gonzikiem na rower :p Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='halgre'] [FONT=Arial]dzień dobry :grins:[/FONT] [quote name='fioneczka']a ja mam kucyka w szafie :roll: ... dawaj foty grzecznie proszę :diabloti: [FONT=Arial] poka kucyka :grins:[/FONT] [quote name='Iv_']Alaaaaaaaaaaaa wstawaaaaaaaaj :diabloti: foty wklejaj :mad: ładnie prosimy :modla::modla::modla: :cool3: :cool3: U mnie pięknie, zaraz idziemy z Gonzikiem na rower :p [FONT=Arial] kupiłaś Gonzikowi rower :cool3:poka poka :)[/FONT] [FONT=Arial]u nas zachmurzone ...szarość widzę ...szrość :roll:[/FONT] Quote
Iv_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 My mamy rowery, a Gonzik ma nóżki :roll: i to cztery :multi: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Iv_']My mamy rowery, a Gonzik ma nóżki :roll: i to cztery :multi: :cool3: :cool3: :cool3: [FONT=Georgia] aż 4? :crazyeye::crazyeye: żartujesz chyba, w życiu nie widziałam psa o 4 łapach...to jakiś mutant, poka go! :evil_lol: cześć Mamcia :multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Iv_']My mamy rowery, a Gonzik ma nóżki :roll: i to cztery :multi: :cool3: :cool3: :cool3: :hmmmm: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] aż 4? :crazyeye::crazyeye: żartujesz chyba, w życiu nie widziałam psa o 4 łapach...to jakiś mutant, poka go! :evil_lol: mutant z całą pewnością ;) cześć Mamcia :multi::loveu:[/FONT] cześć Córeńka :multi: Quote
fioneczka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 chitruska jedna zdjęć nie chce pokazać :obrazic: Quote
halgre Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='anetta']czekamy, czekamy. lalalallaaallaa :lol: Jak już śpiewasz, to z zespołem ... Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Fotek jest całe multum bo z 5 dni ....mam jeszcze zaległe z kwietnia 24 i 25 , z 3 maja , z 8-9 maja , ale nie było czasu na przerabianie , jutro między pracą a szkoleniem p/poz :roll: może coś zdążę zrobić(bo ide na 6 , wracam po 12 i na 14.30 znów lecę ) Quote
Iv_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] aż 4? :crazyeye::crazyeye: żartujesz chyba, w życiu nie widziałam psa o 4 łapach...to jakiś mutant, poka go! :evil_lol: cześć Mamcia :multi::loveu:[/FONT] Proszę :cool3: to z dzisiejszego spacerku :evil_lol: Ala, nie krzycz, że Ci fotami spamuje :modla::modla: Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Iv_']Proszę :cool3: to z dzisiejszego spacerku :evil_lol: http://i41.tinypic.com/1zbze55.jpg Ala, nie krzycz, że Ci fotami spamuje :modla::modla: wow....4 łapki ma i nie ma rowerka :grins: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [FONT=Georgia]on ma na prawdę 4 łapy :crazyeye: choć ta jedna gdzieś tam umyka z tyłu :eviltong: przyznaj się że photoshopem się bawiłaś ;)[/FONT] Quote
Iv_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]on ma na prawdę 4 łapy :crazyeye: choć ta jedna gdzieś tam umyka z tyłu :eviltong: przyznaj się że photoshopem się bawiłaś ;)[/FONT] umyka, bo Gonzik biega :eviltong: a co to photoshop jest :roll::roll: Quote
Iv_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Alicja']wow....4 łapki ma i nie ma rowerka :grins: rowerek jest :multi: ale mój :eviltong: :cool3: mam taki starodawny :oops: Quote
anetta Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='halgre']Jak już śpiewasz, to z zespołem ... No to sporo, będę miec co nadrabiać :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Iv_']umyka, bo Gonzik biega :eviltong: a co to photoshop jest :roll::roll: [FONT=Georgia]program który np. pomaga z przeciętnie wyglądającej osoby zrobić piękną i ponętną widziałam bardziej starodawne ;) u mnie w piwnicy stoi jeszcze składak :evil_lol: złodzieje, którzy kradli nam dwa pozostałe fajne rowerki byli na tyle łaskawi że go zostawili...może sądzili że ktoś do pracy albo gdzieś musi dojeżdżać nim [/FONT] Quote
Iv_ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]program który np. pomaga z przeciętnie wyglądającej osoby zrobić piękną i ponętną widziałam bardziej starodawne ;) u mnie w piwnicy stoi jeszcze składak :evil_lol: złodzieje, którzy kradli nam dwa pozostałe fajne rowerki byli na tyle łaskawi że go zostawili...może sądzili że ktoś do pracy albo gdzieś musi dojeżdżać nim [/FONT] Dżonkila, wiem co to za program ;) ale ja nie używam nic do obrabiania zdjęcia, bo jestem zdania, że albo zdjęcie samo w sobie jest dobre, ale nie :cool3: Zdjęcie to mój obraz, moja chwila, zatrzymana w kadrze, więc po co ją upiększać? Skoro ja uznałam, że jest na tyle piękna, że chce ją utrwalić ;) Naturalność to jest to co sobie cenię. Jak ogląda się zdjęcia w necie to są takie cukierkowe obrazki, cukierkowi idealni ludzie. Sztuczne nadmuchane "piękno". Ja lubię patrzeć na ulicy na ludzi, tam dopiero widać świat, ten rzeczywisty, a nie ......nieprawdziwe, sztuczne, a tym samym zniekształcone obrazy ;) Uffffff alem się ogadała z rana :roll: bedzie tego dobrego :cool3: Quote
rufusowa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 http://images8.fotosik.pl/307/f4ae61a4549c4152.jpg :loveu: Alu! piękne fotki wodnego psa i przyrody :loveu: Quote
Tengusia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Iv_ napisał(a):rowerek jest :multi: ale mój :eviltong: :cool3: mam taki starodawny :oops: a mi sie bardzo takie starodawne podobaja i gdyby nie to ze rzadko na rowerze jezdze (srednio raz w roku i to jak dobrze pojdzie :evil_lol:) to bym se taki kupila :loveu: ciocia w sobote przywioze pierogi z kapustka i grzybami :grins: Quote
Alicja Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 :multi: gościów mielim : Ivcia , córcia , rufuskowa i cioteczka z Katowic;) a ja już umię rozniecać pożary :grins: gasić niekoniecznie ;) Quote
Recommended Posts