Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
a ja mam kucyka w szafie :roll: ... dawaj foty grzecznie proszę :diabloti:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Alaaaaaaaaaaaa wstawaaaaaaaaj :diabloti: foty wklejaj :mad: ładnie prosimy :modla::modla::modla:

:cool3: :cool3: :cool3:

U mnie pięknie, zaraz idziemy z Gonzikiem na rower :p

Posted

[quote name='halgre']

[FONT=Arial]dzień dobry :grins:[/FONT]

[quote name='fioneczka']a ja mam kucyka w szafie :roll: ... dawaj foty grzecznie proszę :diabloti:
[FONT=Arial]
poka kucyka :grins:
[/FONT]

[quote name='Iv_']Alaaaaaaaaaaaa wstawaaaaaaaaj :diabloti: foty wklejaj :mad: ładnie prosimy :modla::modla::modla:

:cool3: :cool3:

U mnie pięknie, zaraz idziemy z Gonzikiem na rower :p
[FONT=Arial]
kupiłaś Gonzikowi rower :cool3:poka poka :)
[/FONT]

[FONT=Arial]u nas zachmurzone ...szarość widzę ...szrość :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']My mamy rowery, a Gonzik ma nóżki :roll: i to cztery :multi: :cool3: :cool3: :cool3:
[FONT=Georgia]
aż 4? :crazyeye::crazyeye:
żartujesz chyba, w życiu nie widziałam psa o 4 łapach...to jakiś mutant, poka go! :evil_lol:

cześć Mamcia :multi::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']My mamy rowery, a Gonzik ma nóżki :roll: i to cztery :multi: :cool3: :cool3: :cool3:

:hmmmm:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
żartujesz chyba, w życiu nie widziałam psa o 4 łapach...to jakiś mutant, poka go! :evil_lol:

mutant z całą pewnością ;)

[/FONT]

cześć Córeńka :multi:

Posted

Fotek jest całe multum bo z 5 dni ....mam jeszcze zaległe z kwietnia 24 i 25 , z 3 maja , z 8-9 maja , ale nie było czasu na przerabianie , jutro między pracą a szkoleniem p/poz :roll: może coś zdążę zrobić(bo ide na 6 , wracam po 12 i na 14.30 znów lecę )

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

[/FONT]

Proszę :cool3: to z dzisiejszego spacerku :evil_lol:

Ala, nie krzycz, że Ci fotami spamuje :modla::modla:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]on ma na prawdę 4 łapy :crazyeye: choć ta jedna gdzieś tam umyka z tyłu :eviltong:

przyznaj się że photoshopem się bawiłaś ;)
[/FONT]
umyka, bo Gonzik biega :eviltong:

a co to photoshop jest :roll::roll:

Posted

[quote name='Alicja']wow....4 łapki ma i nie ma rowerka :grins:

rowerek jest :multi: ale mój :eviltong: :cool3:

mam taki starodawny :oops:

Posted

[quote name='Iv_']umyka, bo Gonzik biega :eviltong:

a co to photoshop jest :roll::roll:

[FONT=Georgia]program który np. pomaga z przeciętnie wyglądającej osoby zrobić piękną i ponętną

widziałam bardziej starodawne ;)
u mnie w piwnicy stoi jeszcze składak :evil_lol:
złodzieje, którzy kradli nam dwa pozostałe fajne rowerki byli na tyle łaskawi że go zostawili...może sądzili że ktoś do pracy albo gdzieś musi dojeżdżać nim
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]program który np. pomaga z przeciętnie wyglądającej osoby zrobić piękną i ponętną

widziałam bardziej starodawne ;)
u mnie w piwnicy stoi jeszcze składak :evil_lol:
złodzieje, którzy kradli nam dwa pozostałe fajne rowerki byli na tyle łaskawi że go zostawili...może sądzili że ktoś do pracy albo gdzieś musi dojeżdżać nim
[/FONT]

Dżonkila, wiem co to za program ;) ale ja nie używam nic do obrabiania zdjęcia, bo jestem zdania, że albo zdjęcie samo w sobie jest dobre, ale nie :cool3: Zdjęcie to mój obraz, moja chwila, zatrzymana w kadrze, więc po co ją upiększać? Skoro ja uznałam, że jest na tyle piękna, że chce ją utrwalić ;) Naturalność to jest to co sobie cenię.
Jak ogląda się zdjęcia w necie to są takie cukierkowe obrazki, cukierkowi idealni ludzie. Sztuczne nadmuchane "piękno". Ja lubię patrzeć na ulicy na ludzi, tam dopiero widać świat, ten rzeczywisty, a nie ......nieprawdziwe, sztuczne, a tym samym zniekształcone obrazy ;)

Uffffff alem się ogadała z rana :roll: bedzie tego dobrego :cool3:

Posted

Iv_ napisał(a):
rowerek jest :multi: ale mój :eviltong: :cool3:

mam taki starodawny :oops:

a mi sie bardzo takie starodawne podobaja i gdyby nie to ze rzadko na rowerze jezdze (srednio raz w roku i to jak dobrze pojdzie :evil_lol:) to bym se taki kupila :loveu:

ciocia w sobote przywioze pierogi z kapustka i grzybami :grins: