Cola Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 a ja we wro miałam przez tydzień lato przeplatane wiosną :P Quote
dbsst Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Cola napisał(a):a ja we wro miałam przez tydzień lato przeplatane wiosną :P my mieliśmy wczoraj super pogodę nie za ciepło bo wiaterek słonko SZALEŃSTWO a ja udupiona w domu!!!! Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A dzisiaj w W-wie - ciepło,bez słońca i bez wiatru... Proponuje tym postem zakóńczyć temat pogody. Bo nuuuuuudaaaaaaa...... Pzdr. Quote
agbar Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No to jak nie o pogodzie to ja sie pytam: jak sie masz?kochanie jak sie masz?? :diabloti: Quote
Alicja Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 ....powiedz mi kiedy znowu cie zobaczę ale ja jeszcze wróce do pogody ...u nas dziś ciepło ale zachmurzone i chyba będzie deszcz Quote
Alicja Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [FONT=Arial]:hand: idę do pracy :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 dbsst napisał(a):my mieliśmy wczoraj super pogodę nie za ciepło bo wiaterek słonko SZALEŃSTWO a ja udupiona w domu!!!! ooo a dlaczemu? czekałaś na nowe korniki???? :lol: Quote
agbar Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Alicja napisał(a):....powiedz mi kiedy znowu cie zobaczę hihihi wiedzialam :grins: Alicja napisał(a):[FONT=Arial][COLOR=navy][B]:hand: idę do pracy :diabloti:[/FONT] Eeee to ten tego...milego dnia :diabloti: Quote
Alicja Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 malawaszka napisał(a):ooo a dlaczemu? czekałaś na nowe korniki???? :lol: :roflt: agbar napisał(a):hihihi wiedzialam :grins: Eeee to ten tego...milego dnia :diabloti: [COLOR=Navy][B] to nie było miłe :diabloti: tym bardziej że jutro tam będę od 6 do 15 :roll: Quote
Cola Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ooooo mamo...tyle godzin z wrzeszczącymi pędrakami...aaaaaaaaaaa!!!!! ja bym oćwirkła na ćwirka Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Widać Aliszja przywykła;) Bo nadal wydaje mi się normalna... pzdr. Quote
Cola Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 haha obstawiam, że Ala dochodząc do pracy wyciąga z kieszeni stopery :D Quote
Alicja Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Cola napisał(a):ooooo mamo...tyle godzin z wrzeszczącymi pędrakami...aaaaaaaaaaa!!!!! ja bym oćwirkła na ćwirka [FONT=Arial] czasem jestem temu bliska :roll:[/FONT] Asiaczek napisał(a):Widać Aliszja przywykła;) Bo nadal wydaje mi się normalna... pzdr. [FONT=Arial]tak myślisz :hmmmm: bo mój TZ od zawsze twierdzi , że ktoś kto z własnej nieprzymuszonej woli wybiera taki zawód :roll: i za takie pieniądze :roll: musi być niespełna rozumu :roflt:[/FONT] Cola napisał(a):haha obstawiam, że Ala dochodząc do pracy wyciąga z kieszeni stopery :D [FONT=Arial]ja zakłada stopery jak wracam do domu ...pode mną mieszka rodzina z 3 dzieci( 3,5 , 9 lat):angryy: i one bardziej czasem mi doskwierają aniżeli ta 25:razz:[/FONT] Quote
Cola Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ha ja też mam takie jednego sąsiada....JEDNEGO ale jakże upierdliwego i bezstresowo wychowanego...krzykiem wiskiem można osiągnąć wszystko :) szczególnie wieczorem gdy rodzice każą wyłączyć kompa i iść spać :D Quote
Maga100 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 dbsst napisał(a):my mieliśmy wczoraj super pogodę nie za ciepło bo wiaterek słonko SZALEŃSTWO a ja udupiona w domu!!!! haha, ale dzięki temu mogłaś ujrzeć mą twarz :diabloti: Quote
agbar Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Przylazlam i bede mila:diabloti: Milego wieczoru... Quote
Alicja Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Cola napisał(a):ha ja też mam takie jednego sąsiada....JEDNEGO ale jakże upierdliwego i bezstresowo wychowanego...krzykiem wiskiem można osiągnąć wszystko :) szczególnie wieczorem gdy rodzice każą wyłączyć kompa i iść spać :D [FONT=Arial]pół biedy jakby gównazeria biegała i sie darła wieczorkiem ale oni to robią już przed 6 rano [/FONT]:angryy: Maga100 napisał(a):haha, ale dzięki temu mogłaś ujrzeć mą twarz :diabloti: [FONT=Arial]daj jej swój portret [/FONT]:evil_lol: agbar napisał(a):Przylazlam i bede mila:diabloti: Milego wieczoru... [FONT=Arial]węszę podstęp :diabloti: ale będę milsza ....miłego wieczoru i nocki :grins:[/FONT] Quote
Maga100 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Alicja napisał(a): [FONT=Arial] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]daj jej swój portret [/FONT]:evil_lol: [FONT=Arial][/FONT] alez ma go wszędzie! Na ścianach, na pościeli, na pulpicie, w komórce, w ramce, nawet na piórniku! - Hana Montana :diabloti: Quote
Alicja Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Maga100 napisał(a):alez ma go wszędzie! Na ścianach, na pościeli, na pulpicie, w komórce, w ramce, nawet na piórniku! - Hana Montana :diabloti: no taaaaa :stupid: to było do przewidzenia :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 http://images8.fotosik.pl/299/caad2d9106804687.jpg chyba przyjade wykapać Zuziola w tej rzece ..pieknie wysyca rudy kolor :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słonecznego weeku zycze Alusiowaaa :loveu: Quote
Rinuś Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dobry wieczór :loveu: Ależ Ozzy jest wielgachny :loveu::diabloti: Quote
fioneczka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 doberek :) czy dzis będzie jakiś ufocony popołudniowy spacerek ?;) Quote
Alicja Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 zuzolandia napisał(a):http://images8.fotosik.pl/299/caad2d9106804687.jpg chyba przyjade wykapać Zuziola w tej rzece ..pieknie wysyca rudy kolor :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słonecznego weeku zycze Alusiowaaa :loveu: [FONT=Arial]zapraszamy na kąpiółkę ;) milego :loveu:[/FONT] Rinuś napisał(a):Dobry wieczór :loveu: Ależ Ozzy jest wielgachny :loveu::diabloti: [FONT=Arial]malusi Yoreczek on ci jest ;)[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Witaj dawno nie widziana ;) :calus:[/FONT] fioneczka napisał(a):doberek :) czy dzis będzie jakiś ufocony popołudniowy spacerek ?;) [FONT=Arial]dziś to ja zaraz popylam do pracki :( Zajrzyjcie do tego biedaczka http://www.dogomania.pl/threads/184386-Dexterek-po-amputacji-penisa....dramat!!!!!!!/page2#post14585716 [/FONT] Quote
halgre Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ruda rzeczka ! Ruda rzeczka ! Nareszcie ! Ale piękne foty !:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 halgre napisał(a):[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ruda rzeczka ! Ruda rzeczka ! Nareszcie ! Ale piękne foty !:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] dla Ciebie będzie jeszcze ...ale póki co uciekam do pracy :diabloti: Quote
Recommended Posts