asher Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Maga100']Aszerku miły, a co się na mnie uwzięłaś, hę? Bronisz kobiet w ciąży, czy jak? :diabloti:No masz, jakie się to przewrażliwione zrobiło :roll: Ja ci umożliwiam błyśnięcie celną ripostą :loveu: A tak w ogóle to ja sobie stąd idę, strasznie niezdrowo w tej galerii :shake: Wzięłybyście się za uprawę przydomowego ogródka, a nie takim syfem się obżerać :mad: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 asher napisał(a): A tak w ogóle to ja sobie stąd idę, strasznie niezdrowo w tej galerii :shake: Wzięłybyście się za uprawę przydomowego ogródka, a nie takim syfem się obżerać :mad: ja mam balkonowy ogródek wlasnie mroże pomidory :diabloti::lol: Quote
taxelina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 smacznie wyglada, dzieki wzielam sobie pare ziemniaczkow :D Quote
Alicja Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [FONT=Arial]Wyjeżdżam na weekend do Karpacza :diabloti: . Trzymajta :kciuki: co by sie pogoda poprawiła :razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [FONT=Georgia]mówisz i masz, zaciskam z całej siły :kciuki:[/FONT] Quote
bonita Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Już widzę że się ładnie robi :D Pa, pa sis:loveu: Quote
aga1215 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wyjeżdżam na weekend do Karpacza :diabloti: . Trzymajta :kciuki: co by sie pogoda poprawiła :razz:[/FONT] Miłego wczasowania się! :loveu: Quote
agbar Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Aparat wez,i buty cieple,i czapke i szalik,i rutinoscorbin jak bedzie niewyraznie widac:evil_lol: do zobaczenia:hand: Quote
Maga100 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieeee...bo mnie zjedzą żywcem:roll:[/FONT] nie ma sans, bo człowiek jest najbardziej zbliżony do świni, a wieprzowina błeeeee przecież :evil_lol: [quote name='asher']No masz, jakie się to przewrażliwione zrobiło :roll: Ja ci umożliwiam błyśnięcie celną ripostą :loveu: strzelać ripostami to ja będę jak się w końcu wyśpię! Kiedyśtam... :roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wyjeżdżam na weekend do Karpacza :diabloti: . :razz:[/FONT] a po co? Quote
Alicja Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mówisz i masz, zaciskam z całej siły :kciuki:[/FONT] :p [quote name='bonita']Już widzę że się ładnie robi :D Pa, pa sis:loveu: [FONT=Arial] :hmmmm: gdzie to ładnie :placz:[/FONT] [quote name='aga1215']Miłego wczasowania się! :loveu: [FONT=Arial] :razz:dziękulce [/FONT] [quote name='agbar']Aparat wez,i buty cieple,i czapke i szalik,i rutinoscorbin jak bedzie niewyraznie widac:evil_lol: do zobaczenia:hand: [FONT=Arial] do zobaczyska ;) spakowana jestem ...mam taki plecak jakbym na tydzień jechała :diabloti:[/FONT] [quote name='Maga100']nie ma sans, bo człowiek jest najbardziej zbliżony do świni, a wieprzowina błeeeee przecież :evil_lol: [FONT=Arial]otóż to .... a ja mam na śniadanie schabowego ...mus coś zjeść przed podróżą :diabloti:[/FONT] strzelać ripostami to ja będę jak się w końcu wyśpię! Kiedyśtam... :roll: a po co? [FONT=Arial]nie pytaj ...bo nie wiem :diabloti:[/FONT] Quote
bonita Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No u mnie ładnie, nie pada już śnieg:diabloti: wszystko inne mogę znieść:p Quote
Alicja Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='bonita']No u mnie ładnie, nie pada już śnieg:diabloti: wszystko inne mogę znieść:p [FONT=Arial]ale jest buro :shake: i nie ma sUoneczka :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 do Karpacza to jedziesz a do mnie to nie :mad: ---> przyjacielska emotka mówiąca chodź uściskam cie przyjacielu Quote
Alicja Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='dbsst']do Karpacza to jedziesz a do mnie to nie :mad: ---> przyjacielska emotka mówiąca chodź uściskam cie przyjacielu [FONT=Arial]:diabloti:to jeszcze nie listopad :mad:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:to jeszcze nie listopad :mad:[/FONT] już prawie :angryy: ---> to emotka mówiąca kocham cie przyjacielu z toba jest mi dobrze Quote
Alicja Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='dbsst']już prawie :angryy: ---> to emotka mówiąca kocham cie przyjacielu z toba jest mi dobrze [FONT=Arial] :ptak tak .....jestes mi Bardzo Bliski :loveu::diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :ptak tak .....jestes mi Bardzo Bliski :loveu::diabloti:[/FONT] ty jeszcze nie pojechałas??? siedzisz tu i zaraz ci pociąg myknie :diabloti: Quote
Alicja Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='dbsst']ty jeszcze nie pojechałas??? siedzisz tu i zaraz ci pociąg myknie :diabloti: [FONT=Arial] na 12 ide do pracy i stamtąd 14.15 odjazd :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] na 12 ide do pracy i stamtąd 14.15 odjazd :diabloti:[/FONT] co ty z tymi 12 ;) to pracujesz na PKP ?? nic nie mówiłas ze zmieniłas prace ;) Quote
bonita Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale jest buro :shake: i nie ma sUoneczka :diabloti:[/FONT] Jak pisałam tego pierwszego posta do Cię, to u mnie właśnie wyglądywało słoneczko:multi:, ale się czegoś przestraszyło i znikło:shake: ciekawe czego się boi:diabloti: Quote
Maga100 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='dbsst']co ty z tymi 12 ;) to pracujesz na PKP ?? nic nie mówiłas ze zmieniłas prace ;) ona zawiaduje 25 zwrotnicami :evil_lol: Quote
apple Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [FONT=Century Gothic]Ubier ciepłe gacioszki, bo piździ:p[/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nadrobiłam wsio, ale jestem zawiedzona, bo fotasków nie było :shake: Quote
dbsst Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Maga100']ona zawiaduje 25 zwrotnicami :evil_lol: jezu niech sie tylko nie pomyli i do tego Karpacza dojedzie a nie wyląduje Bóg wie gdzie :shake::evil_lol: Quote
Tengusia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Alicja pewnie balwanki lepi i gra w rzucanie sniezkami z C :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts