Alka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc Alus :multi: jak patrze na Ozzulka to tak jakbym widziała oskara haha Jak ja uwielbiam jak on tak siada wyglada jakby był troche upośledzony :lol: :lol: Dagus,w którym miejscu ? :cool3:;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alka napisał(a):Dagus,w którym miejscu ? :cool3:;) w kazdym :cool3: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Witaj Alu ;) ... Gdzie Ty się podziewasz? :razz: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc Alus :multi: jak patrze na Ozzulka to tak jakbym widziała oskara haha Jak ja uwielbiam jak on tak siada wyglada jakby był troche upośledzony :lol: :lol: Hahhaha.........Daga mam to samo na mysli jak widze takie pozy:evil_lol::evil_lol: A ta mina...... Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hahhaha.........Daga mam to samo na mysli jak widze takie pozy:evil_lol::evil_lol: A ta mina......:mad::mad::mad:oj chyba Ozzulka na Was spuszczę :angryy:ON ma wszystko na SWOIM MIEJSCU :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 juz sie boje:smhair2: :smhair2: :smhair2: :smhair2: :smhair2: :smhair2: :smhair2: :smhair2: :smhair2: :scared: :scared: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:oj chyba Ozzulka na Was spuszczę :angryy:ON ma wszystko na SWOIM MIEJSCU :eviltong: My sie tam nie boimy, nie Daga?? MAmy swoje teriery:eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):My sie tam nie boimy, nie Daga?? MAmy swoje teriery:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Ozzy rozdepcze to będzie miał ranne pantofelki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Ozzy rozdepcze to będzie miał ranne pantofelki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O nie!! Tak to ja sie nie bawie:mad::evil_lol::evil_lol: NAm sie kolderka tez przyda, albo dywanik do przedpokoju:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):gaduły :evil_lol: :mad: :evil_lol: :pno nie tylko ci się wydaje pani małomówna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pno nie tylko ci się wydaje pani małomówna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to że jestem milczek to nie znaczy że można sie tak z tego chihrać :mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):to że jestem milczek to nie znaczy że można sie tak z tego chihrać :mad: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja już tak mam , bo ja też milczek taki jezdem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja już tak mam , bo ja też milczek taki jezdem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tiaaaaaaaaaaaaaaa to niemożliwe że śa dwa milczki na DGM ;) a może jakąś takąś foteCke Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):tiaaaaaaaaaaaaaaa to niemożliwe że śa dwa milczki na DGM ;) a może jakąś takąś foteCke:cool1:możliwe , możliwe .........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cioteczko Dbsst , bliźniacza siostro Mojej Pańci dzisiaj nit nie robił mi FOTECZEK :angryy:i co ty na to :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Jakie ma bialutkie ząbeczki :loveu: A oczka ma takie malusie jak prosiaczek... :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Jakie ma bialutkie ząbeczki :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale smieszne te zębole ma Quote
mmbbaj Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Witaj Alusia :multi: aleście nagaduliły, nadrabiania mam sporo choć od czasu do czasu zglądam :roll:Ale wiesz, że mnie wirus PSowy dopadł więc nieco galerię zaniedbuję i...nie tylko galerię :cool3: Ale sprzątania dziś nie miałam w przeciwieństwie do niektórych :evil_lol:, ja dzisiaj byłam spacerowa :p Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 mmbbaj napisał(a):Witaj Alusia :multi: aleście nagaduliły, nadrabiania mam sporo choć od czasu do czasu zglądam :roll:Ale wiesz, że mnie wirus PSowy dopadł więc nieco galerię zaniedbuję i...nie tylko galerię :cool3: Ale sprzątania dziś nie miałam w przeciwieństwie do niektórych :evil_lol:, ja dzisiaj byłam spacerowa :pja się zajmę PS jak będzie wiecej czasu / :evil_lol:wy mnie wszystkiego nauczycie /a dziś nawet fot nie mam bo byłam też u mamy ;) Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia napisał(a):czesc dogomaniackie kobiety :D a ja lubie sprzatac!!! ale dzis nie sprzatam, bo zrobilam to wczoraj. Rany to trzeba bylo wpaśc do mnie i posporzatac :roll: ioteczko Dbsst , bliźniacza siostro Mojej Pańci dzisiaj nit nie robił mi FOTECZEK ale on chyba z tego zadowolony jest :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:możliwe , możliwe .........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cioteczko Dbsst , bliźniacza siostro Mojej Pańci dzisiaj nit nie robił mi FOTECZEK :angryy:i co ty na to :mad: o noł oo noł ooooooooo noł mój RR jak to możliwe że nie byłeś dzis ufocony :placz: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):o noł oo noł ooooooooo noł mój RR jak to możliwe że nie byłeś dzis ufocony :placz::shake:nie było casu:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Aluś jak mozna nie miec czasu na zrobienie zdjec swojemu podopiecznemu :mad: To juz bierz aparat w rece i zrób dla nas fotencje :cool3: :cool3: Quote
asher Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Teklunia, zapraszam do siebie, będziesz mogła się oddac ulubionemu zajęciu :evil_lol: A serio, poważnie sie od jakiegoś czasu zastanawiam, nad zatrudnieniem jakiejś pani do sprzątania... Tak, żeby raz w tygodniu na jakieś trzy godzinki wpadła i doprowadzila mi chatę do jako takiego porządku... Tylko gdzie znaleźc taką, której nie będę się bała kluczy powierzyć? :shake: Alu, a czemu Kuba na Dogomanii nie bywa? :hmmmm: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Ale mordka roześmiana :lol: :lol: :lol: ... Quote
Recommended Posts