Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześc Alus :multi:

jak patrze na Ozzulka to tak jakbym widziała oskara haha Jak ja uwielbiam jak on tak siada wyglada jakby był troche upośledzony :lol: :lol:

Dagus,w którym miejscu ? :cool3:;)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześc Alus :multi:

jak patrze na Ozzulka to tak jakbym widziała oskara haha Jak ja uwielbiam jak on tak siada wyglada jakby był troche upośledzony :lol: :lol:

Hahhaha.........Daga mam to samo na mysli jak widze takie pozy:evil_lol::evil_lol: A ta mina......

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hahhaha.........Daga mam to samo na mysli jak widze takie pozy:evil_lol::evil_lol: A ta mina......
:mad::mad::mad:oj chyba Ozzulka na Was spuszczę :angryy:ON ma wszystko na SWOIM MIEJSCU :eviltong:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad::mad::mad:oj chyba Ozzulka na Was spuszczę :angryy:ON ma wszystko na SWOIM MIEJSCU :eviltong:

My sie tam nie boimy, nie Daga?? MAmy swoje teriery:eviltong::eviltong:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
My sie tam nie boimy, nie Daga?? MAmy swoje teriery:eviltong::eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Ozzy rozdepcze to będzie miał ranne pantofelki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak Ozzy rozdepcze to będzie miał ranne pantofelki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O nie!! Tak to ja sie nie bawie:mad::evil_lol::evil_lol: NAm sie kolderka tez przyda, albo dywanik do przedpokoju:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:pno nie tylko ci się wydaje pani małomówna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to że jestem milczek to nie znaczy że można sie tak z tego chihrać :mad: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
to że jestem milczek to nie znaczy że można sie tak z tego chihrać :mad: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja już tak mam , bo ja też milczek taki jezdem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja już tak mam , bo ja też milczek taki jezdem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tiaaaaaaaaaaaaaaa to niemożliwe że śa dwa milczki na DGM ;)

a może jakąś takąś foteCke

Posted

dbsst napisał(a):
tiaaaaaaaaaaaaaaa to niemożliwe że śa dwa milczki na DGM ;)

a może jakąś takąś foteCke
:cool1:możliwe , możliwe .........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cioteczko Dbsst , bliźniacza siostro Mojej Pańci dzisiaj nit nie robił mi FOTECZEK :angryy:i co ty na to :mad:

Posted

Witaj Alusia :multi: aleście nagaduliły, nadrabiania mam sporo choć od czasu do czasu zglądam :roll:Ale wiesz, że mnie wirus PSowy dopadł więc nieco galerię zaniedbuję i...nie tylko galerię :cool3: Ale sprzątania dziś nie miałam w przeciwieństwie do niektórych :evil_lol:, ja dzisiaj byłam spacerowa :p

Posted

mmbbaj napisał(a):
Witaj Alusia :multi: aleście nagaduliły, nadrabiania mam sporo choć od czasu do czasu zglądam :roll:Ale wiesz, że mnie wirus PSowy dopadł więc nieco galerię zaniedbuję i...nie tylko galerię :cool3: Ale sprzątania dziś nie miałam w przeciwieństwie do niektórych :evil_lol:, ja dzisiaj byłam spacerowa :p
ja się zajmę PS jak będzie wiecej czasu / :evil_lol:wy mnie wszystkiego nauczycie /a dziś nawet fot nie mam bo byłam też u mamy ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc dogomaniackie kobiety :D

a ja lubie sprzatac!!!
ale dzis nie sprzatam, bo zrobilam to wczoraj.
Rany to trzeba bylo wpaśc do mnie i posporzatac :roll:

ioteczko Dbsst , bliźniacza siostro Mojej Pańci dzisiaj nit nie robił mi FOTECZEK

ale on chyba z tego zadowolony jest :evil_lol:

Posted

:cool1:możliwe , możliwe .........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cioteczko Dbsst , bliźniacza siostro Mojej Pańci dzisiaj nit nie robił mi FOTECZEK :angryy:i co ty na to :mad:

o noł oo noł ooooooooo noł

mój RR jak to możliwe że nie byłeś dzis ufocony :placz:

Posted

Teklunia, zapraszam do siebie, będziesz mogła się oddac ulubionemu zajęciu :evil_lol:
A serio, poważnie sie od jakiegoś czasu zastanawiam, nad zatrudnieniem jakiejś pani do sprzątania... Tak, żeby raz w tygodniu na jakieś trzy godzinki wpadła i doprowadzila mi chatę do jako takiego porządku... Tylko gdzie znaleźc taką, której nie będę się bała kluczy powierzyć? :shake:

Alu, a czemu Kuba na Dogomanii nie bywa? :hmmmm: