Alicja Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 [quote name='XXL']alu wszystkiego naj naj naj :) :):pTomciu , dzięki ;) Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć Alu :p ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ...Piotrusiu , locersiku , dziękuję ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Teqi serduszko Ty moje :loveu::loveu::loveu:Dziękuję pańcia proszę ode mnie wycałować fafelki :buzi: Robi się :) Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy pewnie wlasnie szuka tej pilki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Teklunia napisał(a):Ozzy pewnie wlasnie szuka tej pilki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na 100 % ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 czesc alicja, jak tam samopoczucie w taki dzien jak dzisiaj?ozzy wylizał pancie po buzce?:loveu: miłego dnia zyczymy :buzi: Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc alicja, jak tam samopoczucie w taki dzien jak dzisiaj?ozzy wylizał pancie po buzce?:loveu: miłego dnia zyczymy :buzi::lol::lol::lol:uchi mam zaplute;) Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a): Oj moja Szpileczka wpadła do mnie z tulipankami :multi: Quote
dbsst Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ano wpadla Szpilowa do Was w odwiedziny ;) ale suuuuupe widok od Kubusia z okienka Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a):ano wpadla Szpilowa do Was w odwiedziny ;) ale suuuuupe widok od Kubusia z okienkacieszkamy z odwiedzin :razz: Quote
dbsst Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):cieszkamy z odwiedzin :razz: hihihih hiiiiiiiiiiiiiii co tam u Kubka :cool1: pozdrów Go :cool1: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ala, musze spytac - jak prasowanko? :diabloti: Quote
aga1215 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 :mad: musiałam się o CAŁĄ stronę cofnąć, coby znaleźć Ozulca:shake: Quote
e.v.a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 witaj kaleczna rodzinko :razz: wlasnie wrcilam z badan i od lekarza :( mam krwiaka w kolanie :placz: poprosze na pocieszenie kilka Ozzulkowo antenkowych foteczek:loveu: Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 aga1215 napisał(a)::mad: musiałam się o CAŁĄ stronę cofnąć, coby znaleźć Ozulca:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dobra ostatnie ze spaceru Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Hej Alu!! Śliczny Ozzulec... :loveu: Najlepsze życzonka z okazji Dnia Kobiet dla Szanownej Pani R :p Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Teklunia napisał(a):Ala, musze spytac - jak prasowanko? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:leży :oops: Dziękuję za życzonka :multi: Ozzulkowe dla Was wszystkich są w Dogomaniackiej Galerii Życzeń :loveu: ZAPRASZAM:p Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Alu!! Śliczny Ozzulec... :loveu: Najlepsze życzonka z okazji Dnia Kobiet dla Szanownej Pani R :p :oops:rany .poczułam się tak ....nobliwie :razz::lol: Quote
Recommended Posts