mrowka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 chciałem na kolanka :p A ja bym powiedziaal, ze chcialem sie rzucic do gardla... :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: ze tez babcia sie nie bala.. to przeciez prawdziwy pies morderca.. :shock: :lol: sliczne :loveu: Ozzulek mordulek z babunia :multi: :multi: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Kuba wczoraj z Ozzym sprzątał balkon po zimie / ale niepoprawna optymistka ze mnie :evil_lol:/ no cio patrzę teraz można popatrzeć z góry :p Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='PIKA']I co tam Ozzy zobaczył? :razz:koleżankę , dobermanko onkę NELUCHĘ i koniecznie chciał wyjść na skróty :angryy: Quote
malawaszka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kuba wczoraj z Ozzym sprzątał balkon po zimie / ale niepoprawna optymistka ze mnie :evil_lol:/ haha no nooo wiosenne porządki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ale ciekawski Ozzulec :D Alu, a mozesz zaspokoic moja ciekawosc? Co to za kołko, czy cos? Do czego to sluzy? :oops: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Teklunia']ale ciekawski Ozzulec :D Alu, a mozesz zaspokoic moja ciekawosc? Co to za kołko, czy cos? Do czego to sluzy? :oops::pto był termometr i z Kubą Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']koleżankę , dobermanko onkę NELUCHĘ i koniecznie chciał wyjść na skróty :angryy: może zaopatrz Ozulca w spadochron :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pto był termometr A czemu BYŁ? :roll: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='PIKA']może zaopatrz Ozulca w spadochron :evil_lol: A czemu BYŁ? :roll:był bo już nie działa :p Quote
Alka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no pewnie, że odpowiednio wczesniej damy znAC. a powiedz mi jeszcze Aluś jakie linie autobusowe tam do Was na ten Dworzec jada?? Dagusiu, spokojnie dojedziesz z Katowic do Rybnika.Jeżeli zechcesz jechać PKS-em to nie ma sprawy. Pogadam z Manuelą , ona przecież co weekend robi " wycieczki " do Katowic na uczelnię.A z samego rybniciego dworca odbierzemy Was. Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 malawaszka napisał(a):haha no nooo wiosenne porządki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - a od czwartku znow sniegi :( Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 sota36 napisał(a):- a od czwartku znow sniegi :(no nie strasz :crazyeye: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Nie strsze, mowi to com uslyszala w telewizorku :( Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 sota36 napisał(a):Nie strsze, mowi to com uslyszala w telewizorku :(:placz:ja już nie chce , ja chce sucho i wiosne.Jeszcze mi trapery nie wyschły po spacerku :angryy: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Alu macie dziurke w balkonie :eviltong: uważaj, bo wam ozzulek wyjdzie na spacerek przez tą szparke i bedziecie...rozbierac balkon :eviltong: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Alu macie dziurke w balkonie :eviltong: uważaj, bo wam ozzulek wyjdzie na spacerek przez tą szparke i bedziecie...rozbierac balkon :eviltong::angryy:takie durne te balkony mamy :shake:bidulek jednym okiem patrzy przez tą dziurę .No i potem durne pomysły mu do głowy przychodzą i wskakuje na ławeczkę :cool3: Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 sota36 napisał(a):Nie strsze, mowi to com uslyszala w telewizorku :( TELEWIZJA KLAMIE!!! ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 My już się żegnamy i dobrej nocki życzymy :sleep2: P.S Aluś to swietny pomysł. jak coś się zgadamy :) Quote
e.v.a Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Ozzulku nie warto na skróty chodzic:shake: moja Tigra tez miala taka ochote tylko ze przez okno :mad: naszczescie za mala nie doskoczyla i upadla kolo grzejniczka:evil_lol: bo z 4 pietra by leciala i leciala i leciala....:roll: Quote
mmbbaj Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Witaj Alu! :multi: Ależ duuuuużo miałam do nadrobienia u ciebie!:crazyeye: Ale zdjęcia śliczne, a szczególnie te z babcią :loveu: A ja nie wierzę, że Ozzulec by skakał z balkonu :p Quote
dbsst Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 RANY ile nadrabianie Ozzy Babcio pogromca SWIETNY jak ps :cool1: Quote
beria Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]: Hmm, mnie na tym zdjęciu Ozzy przypomina figurą Shreka od tyłu :crazyeye: Tak samo barczysty, podobny rozstaw uszu, gdyby jeszcze był zielony :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 dobranoooooooooooc moje ozulki kochane :buzi: Quote
Recommended Posts