Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chciałem na kolanka :p

A ja bym powiedziaal, ze chcialem sie rzucic do gardla... :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: ze tez babcia sie nie bala.. to przeciez prawdziwy pies morderca.. :shock: :lol:

sliczne :loveu:
Ozzulek mordulek z babunia :multi: :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']ale ciekawski Ozzulec :D

Alu, a mozesz zaspokoic moja ciekawosc? Co to za kołko, czy cos? Do czego to sluzy? :oops::pto był termometr

i z Kubą

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']koleżankę , dobermanko onkę NELUCHĘ i koniecznie chciał wyjść na skróty :angryy:

może zaopatrz Ozulca w spadochron :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:pto był termometr

A czemu BYŁ? :roll:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']no pewnie, że odpowiednio wczesniej damy znAC. a powiedz mi jeszcze Aluś jakie linie autobusowe tam do Was na ten Dworzec jada??

Dagusiu, spokojnie dojedziesz z Katowic do Rybnika.Jeżeli zechcesz jechać PKS-em to nie ma sprawy. Pogadam z Manuelą , ona przecież co weekend robi " wycieczki " do Katowic na uczelnię.A z samego rybniciego dworca odbierzemy Was.

Posted

sota36 napisał(a):
Nie strsze, mowi to com uslyszala w telewizorku :(
:placz:ja już nie chce , ja chce sucho i wiosne.Jeszcze mi trapery nie wyschły po spacerku :angryy:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
Alu macie dziurke w balkonie :eviltong: uważaj, bo wam ozzulek wyjdzie na spacerek przez tą szparke i bedziecie...rozbierac balkon :eviltong:
:angryy:takie durne te balkony mamy :shake:bidulek jednym okiem patrzy przez tą dziurę .No i potem durne pomysły mu do głowy przychodzą i wskakuje na ławeczkę :cool3:

Posted

Ozzulku nie warto na skróty chodzic:shake: moja Tigra tez miala taka ochote tylko ze przez okno :mad: naszczescie za mala nie doskoczyla i upadla kolo grzejniczka:evil_lol: bo z 4 pietra by leciala i leciala i leciala....:roll:

Posted

Witaj Alu! :multi: Ależ duuuuużo miałam do nadrobienia u ciebie!:crazyeye: Ale zdjęcia śliczne, a szczególnie te z babcią :loveu: A ja nie wierzę, że Ozzulec by skakał z balkonu :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:

Hmm, mnie na tym zdjęciu Ozzy przypomina figurą Shreka od tyłu :crazyeye:
Tak samo barczysty, podobny rozstaw uszu, gdyby jeszcze był zielony :roll: