Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_TC']

Jaki Ozzy szcześliwy z babunią:cool3:oj Ozzy tą Babciunię bardzo koffa:loveu:

PIKA nawet nie wiem gdzie mieszka genetyczna babunia Ozzulca , bo mamusia to w USA teraz pomieszkuje:-(

Posted

Agga napisał(a):
Patrzcie jaka babcia ma zadowoloną minę. A przecież to OZZy jest drapany.:lol:
bo babcia bardzo koffa Ozzulka i lubi jak wnusio przyjeżdża :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
bo babcia bardzo koffa Ozzulka i lubi jak wnusio przyjeżdża :p

A który wnuczek jest grzeczniejszy Kuba czy Ozzy dla babci?:lol:

Posted

[quote name='PIKA']

I się przyzam, ze w pierwszej chwili myślalam, ze wy jedziecie do, :hmmmm: jakby to rzec, :hmmmm: ... do gentycznej babci Ozulca :evil_lol:
PIKA - ja tez :oops::oops::oops:

[quote name='Alicjarydzewska']

kochany Ozzulek skladal babci zyczenia :p cudny chlopak :)

Alu, on tak babcie kocha wyjatkowo, czy ogolnie wszystkich ludzi? Bo wyglada, jakby Ja uwielbial... Taka ma zadowolona minke :p

Posted

[quote name='Teklunia']PIKA - ja tez :oops::oops::oops:

kochany Ozzulek skladal babci zyczenia :p cudny chlopak :)

Alu, on tak babcie kocha wyjatkowo, czy ogolnie wszystkich ludzi? Bo wyglada, jakby Ja uwielbial... Taka ma zadowolona minke :pOzzulek jak narazie nie ma antypatii , ale niektórych lubi bardziej a jeszcze innych koffa :p

Posted

[quote name='Teklunia']

Alu, on tak babcie kocha wyjatkowo, czy ogolnie wszystkich ludzi? Bo wyglada, jakby Ja uwielbial... Taka ma zadowolona minke :p

Kasiu, z pewną satysfakcją powiem,że mnie też Ozzy uwielbia :loveu:

Ozzulek to wyjątkowo przyjacielsko nastawiony do ludzi amstaff:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alka']Daga,mam lepsze rozwiązanie.:eviltong: Jak przyjedziesz do Rybnika to za jednym zamachem poznasz Ozzinka i Tuffcia,co Ty na to? :loveu:

Dziewczyny nie ma sprawy, tylko jak tam się do was dostac?? Da się autobusem z K-ce?? Bo ja nie wiem :oops:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Dziewczyny nie ma sprawy, tylko jak tam się do was dostac?? Da się autobusem z K-ce?? Bo ja nie wiem :oops:Dagusia z Katowic autobusem lub pociągiem do Centrum Rybnika bez problemu dojedziesz a potem już tylko do Nas na prowincję :pale to już byśmy cię odebrały z dworca ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dagusia z Katowic autobusem lub pociągiem do Centrum Rybnika bez problemu dojedziesz a potem już tylko do Nas na prowincję :pale to już byśmy cię odebrały z dworca ;)

Zdecydowanie wole autobusem, bo do pociągu potrzebuję kaganca dla Oskara :roll: a takowego nie posiadamy :eviltong:

P.S w takim razie w jakąs sobotkę marcową Was odwiedzę, bo wcześniej nie dam rady :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Zdecydowanie wole autobusem, bo do pociągu potrzebuję kaganca dla Oskara :roll: a takowego nie posiadamy :eviltong:

P.S w takim razie w jakąs sobotkę marcową Was odwiedzę, bo wcześniej nie dam rady :cool3: :cool3: ok tylko musimy się wcześniej zgadać ;).

Posted

Agga napisał(a):
Zastanawia mnie tam lampka wina - to babci czy Ozziego?
:pAgguś to była wiśnióweczka babuni/ znaczy się roboty dziadziusia :p, a babcia konsumowała/

Posted

:pAgguś to była wiśnióweczka babuni/ znaczy się roboty dziadziusia :p, a babcia konsumowała/

No i poskąpili Ozziemu:shake:

Posted

Gosiek napisał(a):
hello

Ozzulek gościł się pięknie - super foteczki.... oj miałam co nadrabiać w galeryjce :cool3:
Ala, jak tam u Was pogoda? taka sama chlapa jak u mnie?
u nas słoneczko , ciepełko ale potworna chlapa
Ozzy był na ściśle rodzinnej imprezce , reszta gosci była na oficjalnych urodzinkach w środę a że nie wszyscy lubią psy :angryy:to my się wymigaliśmy i pojechalismy sobie w sobotę :p

Posted

u nas słoneczko , ciepełko ale potworna chlapa
Ozzy był na ściśle rodzinnej imprezce , reszta gosci była na oficjalnych urodzinkach w środę a że nie wszyscy lubią psy :angryy:to my się wymigaliśmy i pojechalismy sobie w sobotę :p
u mnei słonka brak neistety - tylko wczoraj było cudne......

a urodzinki w sumie mieliście przez to jeszcze fajniejsze :lol:
Ja tam nie lubię takich spotkań - wole zawsze w innym terminie i na luzie ;)