madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:o dzięki ci bardzo :razz: hahaha ala zabiłaś mnie tym zdjeciem :eviltong: ubaw po pachyyy :loveu: Quote
Cimi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dobry wieczór Alicjo R. ;). PIKA napisał(a):to jaki ty masz dlugi ozór ? :crazyeye: Pewnie ozorek wygimnastykowany :lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Cimi napisał(a):Dobry wieczór Alicjo R. ;). Pewnie ozorek wygimnastykowany :lol: :evil_lol:Ozzy ćwiczy ozorek co wieczór starajac się liznąć kogokolwiek :evil_lol:no i oczywiście trenuje na naszych uszach :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='PIKA']to jaki ty masz dlugi ozór ? :crazyeye: wychodzi na to że długi :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy ćwiczy ozorek co wieczór starajac się liznąć kogokolwiek :evil_lol:no i oczywiście trenuje na naszych uszach :razz: no ja takiej formy treningowej nie stosuje :eviltong: Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no ja takiej formy treningowej nie stosuje :eviltong:bo jeszcze nie znalazłaś odpowiednich uszu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Aluś żebyś czasem nie myślała, że Tylko Twój Ozzulek potrafi takie "sztuczki" ze swoim jęzorkiem robić :eviltong: mój wcale nie jest gorszy :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Aluś żebyś czasem nie myślała, że Tylko Twój Ozzulek potrafi takie "sztuczki" ze swoim jęzorkiem robić :eviltong: mój wcale nie jest gorszy :cool3: :cool3: Dagus przecież Oskarek to też najprawdziwszy Terierr;) Quote
XXL Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no ja takiej formy treningowej nie stosuje :eviltong: daga a jakie masz metody trenigowe jesli jakies masz ?:):p :cool1: zdradzisz je ? nam ? Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 XXL napisał(a):daga a jakie masz metody trenigowe jesli jakies masz ?:):p :cool1: zdradzisz je ? nam ?:pona tajemnicza jest :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='XXL']daga a jakie masz metody trenigowe jesli jakies masz ?:):p :cool1: zdradzisz je ? nam ? XXL nie mogę ich zdradzić. To tajemnica rodzinna :cool3: Quote
XXL Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']XXL nie mogę ich zdradzić. To tajemnica rodzinna :cool3: leee i co teras hahahah :) trudno zapytam ozziego czy bedzie mnie uczyl :) :lol: :eviltong: :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='XXL']leee i co teras hahahah :) trudno zapytam ozziego czy bedzie mnie uczyl :) :lol: :eviltong: :p zacznij od uszek :cool3: :cool3: Quote
XXL Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']zacznij od uszek :cool3: :cool3: hahaha swoich czy tz ? :p albo dam sobie spokuij bo tylko ozzy moze byc medalista w tej dzedzinie :D Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 XXL napisał(a):hahaha swoich czy tz ? :p albo dam sobie spokuij bo tylko ozzy moze byc medalista w tej dzedzinie :D:cool1:a TZ może ci się zgodzi na te uszka ...może być całkiem ciekawie :razz: Quote
XXL Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:a TZ może ci się zgodzi na te uszka ...może być całkiem ciekawie :razz: hahha nom ciekawie tak :) ale jak zapyta czemu a ja powiem ze bo chce dotkac nosa jezykiem to panie z smiechu :D :lol: :lol: :lol: :p Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 XXL napisał(a): trudno zapytam ozziego czy bedzie mnie uczyl :) :lol: :eviltong: :p a Ty nie umiesz ozorka uzywać? :shake: Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 PIKA napisał(a):a Ty nie umiesz ozorka uzywać? :shake:młody jeszcze musi sie naumieć :razz: Quote
XXL Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 PIKA napisał(a):a Ty nie umiesz ozorka uzywać? :shake: hm to zalerzy :) ale tak dobrze jak ozzy niet :) niedotke nosa :D (juz prubowalem :D) Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 XXL napisał(a):hm to zalerzy :) ale tak dobrze jak ozzy niet :) niedotke nosa :D (juz prubowalem :D):evil_lol::evil_lol:ja tez nie;) Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dzieńdobry! I co Alu? Powiedziałaś dzieciom, że trzeba brać przykład z Noddusia? :cool3::cool3: ;) Quote
sylwiaskalska Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Jaki słodziutki :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts