Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Ozzy zjadł tylko kruszonkę , jabłuszek nie ruszył :shake::p
no niee Ozulku jabłuszka sa pycha :D
moja Tigra zrobi wszystko za kawalek Jabłka:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Ozzy zjadł tylko kruszonkę , jabłuszek nie ruszył :shake::p
zna sie chlopak, zjadl co najlepsze... ;) tez tak robie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no tak a ja zamiast sprzatać to na imprezce :oops:
:drinking::drinking::drinking::drink1::cunao:

Ozzy Melancholijny :p
w różnym świetle

a mnie sie wydaje ze Ozzy jest na tym zdjeciu po imprezie babcinej :eviltong: znaczy sie w trakcie :diabloti:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']a mnie sie wydaje ze Ozzy jest na tym zdjeciu po imprezie babcinej :eviltong: znaczy sie w trakcie :diabloti:Ozzy jest już znudzony ciągłym foceniem:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']on już nie chce pozować :shake:a jak mu każę czekać to on lezie prosto w obiektyw:angryy:

A Leon jak mnie widzi z aparatem, to odwraca łeb w drugą stronę :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']A Leon jak mnie widzi z aparatem, to odwraca łeb w drugą stronę :angryy:

coś kiepsko wychowalłyście sobie dziwczyny te psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mój stoi zawsze i wszedzie :eviltong: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']coś kiepsko wychowalłyście sobie dziwczyny te psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bo to jest urodzony model:eviltong: A poza tym dostaje nagrody (jak za kazde zdjecie dostawalby smakolyk, nie poznalibysmy go:evil_lol::evil_lol:)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']coś kiepsko wychowalłyście sobie dziwczyny te psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Moja też piknie stoi jak jej powiem :lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Bo to jest urodzony model:eviltong: A poza tym dostaje nagrody (jak za kazde zdjecie dostawalby smakolyk, nie poznalibysmy go:evil_lol::evil_lol:)

Madziu smakołyki dostaje b.rzadko, czesciej wynagradzam mu to buziaczkiem :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Nie prawda! Nikt z nas nie jest uzalezniony!!!
;)

Powinni normalnie zamykac dogomanie raz w tygodniu, aby serwer mogl odpoczac:evil_lol::evil_lol: a przede wszystkim sami uzytkownicy i ich rodziny:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Powinni normalnie zamykac dogomanie raz w tygodniu, aby serwer mogl odpoczac:evil_lol::evil_lol: a przede wszystkim sami uzytkownicy i ich rodziny:lol:

ooo, moj TZ o niczym innym nie marzy, tylko o tym zeby zamkneli Dogo... :razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
ooo, moj TZ o niczym innym nie marzy, tylko o tym zeby zamkneli Dogo... :razz:

A dziwisz sie?? Tyle czasu co jestesmy na dgm moglibysmy poswiecic dla bliskich. Moja mama mowi, ze ja bardziej kocham psy na dgm niz swojego:evil_lol::evil_lol:

Posted

jakies nieśzczęście psa spotkalo :mad:

[quote name='Alicjarydzewska']Kuba ma podwieczorek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

chcialas napisać miał? :evil_lol: