Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 :evil_lol::evil_lol:Sylwia , dobre ;) Dzień doberek wszystkim:p Agent Ozzulec Mordulec przesyła całuski :loveu: Quote
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :cool1: nie ma to jak pozadne całuski od Ozzulca agenta:cool1::razz: dla Vantka Agenta01:cool1: :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:Sylwia , dobre ;) Dzień doberek wszystkim:p Agent Ozzulec Mordulec przesyła całuski :loveu: My też go całujemy a co niech chłopak wie że jest popularny Quote
agbar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ja tez go cmoknę..cmok cmok cmok:loveu: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='sylwiaskalska']My też go całujemy a co niech chłopak wie że jest popularny oj ani mu nie powiem , bo potem chłopak się rozbestwi .A teraz reszta fotasków z niedzielnego spacerku :razz: biegnę prędziutko złapałem uciekinierkę teraz ją zjem yupi ale fajnie:multi: czekam na smaczka :eviltong: troszkę się rozmyłem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Mówiłam ze to diabeł tasmański a teraz pokazuje co Ozzulek robi podczas nieobecności Pańci :lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Mówiłam ze to diabeł tasmański a teraz pokazuje co Ozzulek robi podczas nieobecności Pańci :lol::evil_lol: skąd wiedziałaś , że on potrafi łapami grzmocić po klawiaturze :-oJuż kilka razy już mi narobił bałaganu takiego ,że mi potem cuda wychodziły jak pisałam :angryy: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dzień Doberek Alu i Klocku :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek Alu i Klocku :evil_lol: :evil_lol: ;) ...:eviltong::eviltong::eviltong:doberek Quote
Patka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Alu nie mogę sie na Ozzego napatrzeć :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: skąd wiedziałaś , że on potrafi łapami grzmocić po klawiaturze :-oJuż kilka razy już mi narobił bałaganu takiego ,że mi potem cuda wychodziły jak pisałam :angryy: Skąd wiedziałam hehehehe tajemnica :p :cool1: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Patka napisał(a):Alu nie mogę sie na Ozzego napatrzeć :loveu::cool1: oj bo Lilith będzie zazdrosna :razz: Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Aparat go nie może uchwycić w tym biegu?;) Quote
agbar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Sliczny Ozzulec ..bede tesknic za tym psiunciem wariatunciem:) Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 dealer napisał(a):Sliczny Ozzulec ..bede tesknic za tym psiunciem wariatunciem:):-(My TEŻ :cool3: za Wami Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Aparat go nie może uchwycić w tym biegu?;):evil_lol:coś w tym stylu / aparat uciekał z fotografem :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Czesc Alicjo :) Piekny mamy dzionek, co? ;) :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 dzieńńńńń....dobry bardzo :cool3: Alu ja to jednego nie moge zrozumiec:niewiem: ....na kazdym zdieciu Ozzulec ma linke i biega :hmmmm:...haha czy kots trzyma 2 koniec linki:painting:?? bo jak tak to nie zazdroszcze:lol: Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 evaxon napisał(a):dzieńńńńń....dobry bardzo :cool3: Alu ja to jednego nie moge zrozumiec:niewiem: ....na kazdym zdieciu Ozzulec ma linke i biega :hmmmm:...haha czy kots trzyma 2 koniec linki:painting:?? bo jak tak to nie zazdroszcze:lol: a myslisz ze dlaczego Ala jest taka szczuplutka? bo biega za Ozzulcem naspacerach, uczepiona drugiego konca linki :lol: :lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 evaxon napisał(a):dzieńńńńń....dobry bardzo :cool3: Alu ja to jednego nie moge zrozumiec:niewiem: ....na kazdym zdieciu Ozzulec ma linke i biega :hmmmm:...haha czy kots trzyma 2 koniec linki:painting:?? bo jak tak to nie zazdroszcze:lol:linke to ma tylko na fotkach które robiliśmy na parkingu , bo Ozzy odmówił wyjazdu do domu / po 2 godz zabawy na śniegu:angryy:/i chcieliśmy go zmordować do końca zabawą a baliśmy się ze moze jakieś autko podjechać / parking na terenie zamkniętym/więc on latał luzem i nikt się nie miotał na 2 końcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wcześniej Ozzy biegał bez linki . Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Alicjo :) Piekny mamy dzionek, co? ;) :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::shake:oj Kasiu u nas dzionek do pięknych nie należy :-(:cool3: Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:oj Kasiu u nas dzionek do pięknych nie należy :-(:cool3:e tam, niemozliwe ;) w calej Polsce jest pieknie ;) Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Teklunia napisał(a):e tam, niemozliwe ;) w calej Polsce jest pieknie ;):cool3: nooo taaakkkkk :angryy: Pa idę do pracy :placz:Wrócę o 15 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 duszek napisał(a):Hejka! Jaki on słodki,pięny,milutki :multi: Potwierdzam :multi::multi::multi::multi: I też chce Ozzinka poprzytulać :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ozzinku bierz swoją Pańcie i przyjezdzajcie do Siemianowic bo ciocia chce Cie poznac :multi: Quote
Recommended Posts