Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaskalska']My też go całujemy a co niech chłopak wie że jest popularny oj ani mu nie powiem , bo potem chłopak się rozbestwi .A teraz reszta fotasków z niedzielnego spacerku :razz:
biegnę prędziutko

złapałem uciekinierkę

teraz ją zjem

yupi ale fajnie:multi:

czekam na smaczka :eviltong:

troszkę się rozmyłem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Mówiłam ze to diabeł tasmański a teraz pokazuje co Ozzulek robi podczas nieobecności Pańci
:lol::evil_lol: skąd wiedziałaś , że on potrafi łapami grzmocić po klawiaturze :-oJuż kilka razy już mi narobił bałaganu takiego ,że mi potem cuda wychodziły jak pisałam :angryy:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol: skąd wiedziałaś , że on potrafi łapami grzmocić po klawiaturze :-oJuż kilka razy już mi narobił bałaganu takiego ,że mi potem cuda wychodziły jak pisałam :angryy:

Skąd wiedziałam hehehehe tajemnica :p :cool1:

Posted

dzieńńńńń....dobry bardzo :cool3:
Alu ja to jednego nie moge zrozumiec:niewiem: ....na kazdym zdieciu Ozzulec ma linke i biega :hmmmm:...haha czy kots trzyma 2 koniec linki:painting:?? bo jak tak to nie zazdroszcze:lol:

Posted

evaxon napisał(a):
Alu ja to jednego nie moge zrozumiec:niewiem: ....na kazdym zdieciu Ozzulec ma linke i biega :hmmmm:...haha czy kots trzyma 2 koniec linki:painting:?? bo jak tak to nie zazdroszcze:lol:

a myslisz ze dlaczego Ala jest taka szczuplutka?
bo biega za Ozzulcem naspacerach, uczepiona drugiego konca linki :lol: :lol:

Posted

evaxon napisał(a):
linke to ma tylko na fotkach które robiliśmy na parkingu , bo Ozzy odmówił wyjazdu do domu / po 2 godz zabawy na śniegu:angryy:/i chcieliśmy go zmordować do końca zabawą a baliśmy się ze moze jakieś autko podjechać / parking na terenie zamkniętym/więc on latał luzem i nikt się nie miotał na 2 końcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wcześniej Ozzy biegał bez linki .

Posted

[quote name='Teklunia']Czesc Alicjo :)
Piekny mamy dzionek, co? ;)

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::shake:oj Kasiu u nas dzionek do pięknych nie należy :-(:cool3:

Posted

Teklunia napisał(a):
e tam, niemozliwe ;)
w calej Polsce jest pieknie ;)
:cool3: nooo taaakkkkk :angryy:
Pa idę do pracy :placz:Wrócę o 15 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: