Agga Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Mówiłam ze to diabeł tasmański a teraz pokazuje co Ozzulek robi podczas nieobecności Pańci :lol: To OZZY? DO kogo on listy miłosne pisze?:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] bo to jest speedy ozzzi najszybszy pies w rybniku :evil_lol: Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):bo to jest speedy ozzzi najszybszy pies w rybniku :evil_lol: protestuje:obrazic:, mój mały pędziwiatr daje sobie radę z Ozzym w biegach ,a nawet wyprzedza go:eviltong: Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ozzinku bierz swoją Pańcie i przyjezdzajcie do Siemianowic bo ciocia chce Cie poznac :multi: Daga,mam lepsze rozwiązanie.:eviltong: Jak przyjedziesz do Rybnika to za jednym zamachem poznasz Ozzinka i Tuffcia,co Ty na to? :loveu: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Alka napisał(a):protestuje:obrazic:, mój mały pędziwiatr daje sobie radę z Ozzym w biegach ,a nawet wyprzedza go:eviltong::p bo Ozzy daje mu wygrać , co by Tuffi nie wpadł w kompleksy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Alka napisał(a):Daga,mam lepsze rozwiązanie.:eviltong: Jak przyjedziesz do Rybnika to za jednym zamachem poznasz Ozzinka i Tuffcia,co Ty na to? :loveu::pto samo chciałam zaproponować ;) Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ala,Ty wogóle chodzisz do pracy ? :roll: rano na forum , teraz też jesteś :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alka']Ala,Ty wogóle chodzisz do pracy ? :roll: rano na forum , teraz też jesteś :evil_lol::mad:A widzisz jak czytasz , pisałam że idę na 13 i wracam o 15 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 no to popracowałaś aż 2 godziny :evil_lol: dolatywałam na dogo z kuchni, bo piekłam krokiety, widocznie przeoczyłam :oops::p Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Alka napisał(a):no to popracowałaś aż 2 godziny :evil_lol: dolatywałam na dogo z kuchni, bo piekłam krokiety, widocznie przeoczyłam :oops::ptak , ale wczoraj 0d 6 do 15 :angryy: i tak mam zawsze :angryy: A z jakiej to okazji te krokieciki i planowany wypad na cały dzień :razz: Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):tak , ale wczoraj 0d 6 do 15 :angryy: i tak mam zawsze :angryy: A z jakiej to okazji te krokieciki i planowany wypad na cały dzień :razz: TZ póżno wraca z pracy , Mani wieczorem z uczelni a Mati będzie miał dyżur z Tuffim, no muszą coś zjeść , a Pańcia ma wolne !!! WYBYWA ...:eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 A ja zyczę wszystkim miłego weekendu bo ja zmykam do domku i przygotowuję się na imprezkę firmową weekendową :) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: MIŁEGO WEEKENDU :loveu: :sweetCyb: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A ja zyczę wszystkim miłego weekendu bo ja zmykam do domku i przygotowuję się na imprezkę firmową weekendową :) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: MIŁEGO WEEKENDU :loveu: :sweetCyb:Dziękujemy , nawzajem ;) My w sobotę jedziemy na urodzinki do Ozzulkowej babci :p/a właściwie to na torcik urodzinowy bo urodzinki były w środę / Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Sylwia, super weekendu i udanej imprezki :cunao: Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dziękuje oki lecę dziewczyny Alicja tylko prosze bez obżarstwa :p :p :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
asiunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Hej!! A beda zdjecia z imprezy babcinej?:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! A beda zdjecia z imprezy babcinej?:evil_lol::pa tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Śliczny z niego piesek :loveu: Moja Torcia by się z nim świetnie bawiła. Ona lubi się bawić z większymi pieskami. Jej ulubiony kolega to staffik, a dzisiaj na porannym spacerku bawiła się z pitbullem :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 No fotki to byc musza,k chcemy poznac Ozulcowa babcie :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dobry wieczor Alu!! :calus: Jestem w szoku... :-o Wczoraj wieczorem stad wybylam, a tu tyle stron przybyło! A Ozzulca to jak na lekarstwo... :shake: Bardzo prosze wymiziać od nas Ozzulka. I przekazać mu, ze Jego własna Pańcia nie daje zdjęc do Jego prywatmej i tak znanej galerii... :diabloti: [SIZE="1"]Postaram się dla Ciebie wrzucić później do naszej galerii Edwarda.:cool3: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Dobry wieczor Alu!! :calus: Jestem w szoku... :-o Wczoraj wieczorem stad wybylam, a tu tyle stron przybyło! A Ozzulca to jak na lekarstwo... :shake: Bardzo prosze wymiziać od nas Ozzulka. I przekazać mu, ze Jego własna Pańcia nie daje zdjęc do Jego prywatmej i tak znanej galerii... :diabloti: Postaram się dla Ciebie wrzucić później do naszej galerii Edwarda.:cool3: :p lekarstwo trzeba dawkować :p Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 No dobra ja czekam na nowe zdjecia Ozzego:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ja juz dawno poddałam się i czytam ta " galerie" wyrywkowo :eviltong: Gdzie Ozulcowe nowe fotki ? On taki fotogeniczny :loveu: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Tak mi dziś smutno z powodu odejścia Sarci[']:-( Mam jeszcze fotki domowe FOCZKA Quote
Recommended Posts